PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 6

monica70 spune:
monica70 spune:
 Na' ce ma enerveaza cu sarbatorile lor,iaca o sa le pun maine la spalat ca nu-s urgente, da' restul treburilor tot trebuie sa le fac.Astept telefon de la italianca sa vad ce program urmeaza,da' vad ca intarzaie.
MONI SI  www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI 
 "Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
    www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> 

J G spune:
J G spune:
 Si eu eram pusa pe treaba ca de miercuri la birou deci n-o sa mai am timp. Si frecam electrocasnicele (ce-mi place, mai ales cuptorul cu microunde, un deliciu sa-l speli  )
)
Asta e, ma duc la cumparaturi - trebuie musai masa de calcat si mancare de regim.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

monica70 spune:
monica70 spune:
 Eu m-am tot gandit,e musai sa imi gasesc o menajera pentru curatenie si calcat, ca nu mai merge asa.Sa vedem cum o fi luna asta cu serviciul nou,cu cumparatul masinii si pe urma o sa incep sa caut.Macar odata pe saptamana sa vina.Si asa stric o multime de bani pe tampenii,macar asa ma scap de o grija.Problema e sa gasesc pe cineva ok ... Daca n-as avea de facut si actele astea acasa ar fi altceva,dar asa e deja prea mult,vreau sa mai am si eu timp sa citesc o carte!
MONI SI  www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI 
 "Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

miraklucker spune:
miraklucker spune:
 8 sept e sarbatoare mare. E nasterea Maicii Domnului-Sfanta Maria mica.
mai, as sta cu voi la taclale dar suntem in formatie redusa si e muuult de lucru.
Mira mami de  DAVID (15.08.2002)  DARIA(20.11.2004)   si   SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi

monica70 spune:
monica70 spune:
 MIRA spor la treaba!
Eu am trecut la alt tip de comportament cu Diana.Nu asculta deloc,dar absolut deloc! Asa ca ii zic odata,ii zic de doua ori,pe urma ii mai zic de doua-trei ori ca daca nu ma asculta, ii iau jucariile ... Si pana acum i-am luat cele doua zaruri mari din burete si i l-am ascuns chiar si pe Bau.Se pare ca ceva ceva a prceput.Se lasa sa tot cada pe jos cu scaunelul mic de plastic si am amenintzat-o ca daca nu termina ,i-l iau si pe ala.Vad ca momentan s-a potolit.Merg sa o echipez ,ca o va scoate imediat la joaca,numai bine pot sa lucrez linistita dupa aia.
Momentan ma indoapa cu pufuleti.Si-a pus ei intr-o tigaie de jucarie pufuleti si mi-a pus si mie pe birou una plina,pe care are grija sa mi-o tot completeze 

marchplayer spune:
marchplayer spune:
 Hello!
Eu am baut cafeaua pe la 7 ca rares are program matinal. Acum bineinteles ca doarme aici langa mine. Ioana este la gradinita, nu aveam intentia sa o duc, stiti ca stateam inca pe ganduri, dar "prietena" romina plecase la gradi si cand o aflat ficamea s-a pus pe un plans de zici ca i se inecasera corabiile asa ca am dus-o. Este acolo de vreo ora, inca nu mi-a sunat telefonul. Stau cu el langa mine. Am facut si de mancare, ceva ordine perin casa...
Eu stiam ca-i sarbatoare. Pe astea mai mari si mai importante le stiu si eu.
Spor la curatenie Jani. Auzi? Dar tu nu esti ortodoxa? Sau esti asa un semi ateu? Si eu as vrea s-o mai vad pe mandra ta.
Denisa am vizionat pozele cu scuterul si barca. Foarte frumos acolo la cabana. Nu te-a tampit Dragos cu pestele si pescuitul?? Ai tai copii nu se ciondanesc pe lucruri? Ai mei da! Rar stau cumintei, doar cand este fiecare cu treaba lui(adica niciodata) ca mai mereu celalalt are ceva mai interesant in mana sau face ceva mai misto asa ca sunt calare unul peste altul si isi scot ochii pe vreo jucarie de doi bani. Se trantesc, se gadila, se tarnaie, arunca unul in altul cu pernute si este distractie maxima, asta pana cand se loveste vreunul(adica rares) si incepe scandalul. 
Moni, te-ai coconit si tu, iti iei menajera...hm. Misto ca v-ati distrat la nunta, n-am vazut inca poze dar poate ma uit si eeu la pranz cand vor dormi copii. 
Rares s-a sculat si baga o tzitzi. As vrea sa mai mergem si azi la plaja, cred ca sunt cam ultimile bai in mare pe anul asta si nu vreau sa le rarez. o sa mai mergem noi si mai pe frig pe plaja dar pentru joaca doar.
Mira, tu cand pleci la noul servici?
Am plecat ca se suie rares pe laptop
Ana bine ati ajuns acasa.
Anda spor la impachetari.
Pupici la toata lumea
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete 

monica70 spune:
monica70 spune:
 DANIELA ha ha deci e buna si Romina la ceva pana la urma  sa intri sa ne zici cum a decurs treaba in continuare,sunt tare curioasa! Eu daca ar fi cu Diana in grupa vreun copil pe care il cunoaste,chiar nu mi-as face cea mai mica problema ca ar plange! De exemplu la nunta,am venit cu vreo jumatate de ora mai devreme decat nepotica Madalina si nu a vrut Diana sa mearga singura sa danseze cu copiii,se tot tinea de mine,sa vin si eu.In momentul cand a intrat Madalina pe poarta a sarit Diana in sus cu un zambet pana la urechi si a luat-o la fuga fericita spre ea,apoi s-au dus impreuna la copii.Dupa aia a stat si cu ceilalti singura,dar la inceput pana nu ii cunostea,a ezitat.Cred ca asa o fi si la gradi.
 sa intri sa ne zici cum a decurs treaba in continuare,sunt tare curioasa! Eu daca ar fi cu Diana in grupa vreun copil pe care il cunoaste,chiar nu mi-as face cea mai mica problema ca ar plange! De exemplu la nunta,am venit cu vreo jumatate de ora mai devreme decat nepotica Madalina si nu a vrut Diana sa mearga singura sa danseze cu copiii,se tot tinea de mine,sa vin si eu.In momentul cand a intrat Madalina pe poarta a sarit Diana in sus cu un zambet pana la urechi si a luat-o la fuga fericita spre ea,apoi s-au dus impreuna la copii.Dupa aia a stat si cu ceilalti singura,dar la inceput pana nu ii cunostea,a ezitat.Cred ca asa o fi si la gradi.
Ea e afara acum,dar nu va zic pana acum,ca deja a scos untul din mine.Efectiv cerea bataie  Alergat in nestire,sarit in pat,dat cu mainile si lingura de pantofi in geamul de la usa din hol ... si radea la greu.Abia am prins-o sa o imbrac
 Alergat in nestire,sarit in pat,dat cu mainile si lingura de pantofi in geamul de la usa din hol ... si radea la greu.Abia am prins-o sa o imbrac  Imi rade in nas efectiv.Pana la urma i-am dat una peste mana,cand a dat a 'enspea oara in geamul ala! Daca asa o sa faca si la gradi isi dau alea demisia
 Imi rade in nas efectiv.Pana la urma i-am dat una peste mana,cand a dat a 'enspea oara in geamul ala! Daca asa o sa faca si la gradi isi dau alea demisia  Am amenintat-o ca ii iau bibele si nu le mai primeste,daca nu se dezbraca odata de pijama si atunci s-a executat.Cu ce naiba sa o mai amenintz??? Bau e ascuns deja,calcatorul cel nou confiscat ... Nu mai am destule lucrusoare importante pentru ea ,comparativ cu cate tampenii face!!!
 Am amenintat-o ca ii iau bibele si nu le mai primeste,daca nu se dezbraca odata de pijama si atunci s-a executat.Cu ce naiba sa o mai amenintz??? Bau e ascuns deja,calcatorul cel nou confiscat ... Nu mai am destule lucrusoare importante pentru ea ,comparativ cu cate tampenii face!!!

miraklucker spune:
miraklucker spune:
 ..a mele sunt la gradi. Azi si dorm acolo. Le ia la ora 3. Sa vedem cum se comporta. Selin e imposibila cu mancatul. Face un circ se tranteste pe joi, crize, da din picioare.....daca indraznesc sa o chem la masa , mama imi repeta de sute de ori pe zi "iar n-a mancat nimic fata asta" de parca eu n-am vazut-o. I-a mai iesit un canin, si ultimul se vede bine. As vrea sa cred ca asta e motivul,
, mama imi repeta de sute de ori pe zi "iar n-a mancat nimic fata asta" de parca eu n-am vazut-o. I-a mai iesit un canin, si ultimul se vede bine. As vrea sa cred ca asta e motivul,  .....dar toata lumea o gaseste "bine!!!"
.....dar toata lumea o gaseste "bine!!!"
Daniela pe 1 ma mut, si n-am nici o zi libera, ....inca e in faza de proiect o evadare de un weekend numai noi doi cat mai e mama aici...pe 27 sept. Pana atunci sunt weekendurile deja programate
Mira mami de  DAVID (15.08.2002)  DARIA(20.11.2004)   si   SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi

Ingrid S spune:
Ingrid S spune:
 Salve fetelor, eu n-am timp de stat pe net din pacate, ma duc sa dorm cu fata ca azi-noapte am dormit doar 4 ore si ma resimt.
Jani, paine prajita si ceaiuri, pt regim. Si mergi la medic odata!  Alte idei, legume fierte si carne de pui la fel.
 Alte idei, legume fierte si carne de pui la fel. 
Revin pe deseara, vaz ca Moni s-a distrat de minune, Denisa a pus poze...am de recuperat.
Daniela sa ne spui cum a fost la gradi.
Mira, Ursu va  !
!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

monica70 spune:
monica70 spune:
 MIRA la tine e fain ca-s amandoua la gradi,alta viatza! 
INGRID somn usor,e si vremea potrivita! Aici s-a inorat rau de tot si a inceput sa si picure deja.Si ai mei sunt prin centru,erau la terasa aia cu casutza,tobogane si alte jucarii din plastic.
Eu am fiert niste tortelini cu carne si am scos din congelator niste pastravi,ii fac diseara pe astia,mai frig si niste cartofi langa si basta.Supa nu stiu,cred ca fac de conopida,ca merge rapid si mai am una in frigider.N-am chef deloc nici de gatit,mai ca imi vine sa imi iau si o bucatareasa  (Daniela
 (Daniela  ) Mai ce bine era in vacantza,tot pe la restaurante ... Bine ca macar Diana va manca jumatate de zi la gradinita,adica sper ca va manca cat de cat.
) Mai ce bine era in vacantza,tot pe la restaurante ... Bine ca macar Diana va manca jumatate de zi la gradinita,adica sper ca va manca cat de cat.