PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 18
marchplayer spune:
ingrid, multumesc de raspuns. si eu ma gandisem cam la fel, oricum este la gradinita acum de mai bine de o ora. Am mai vorbit si cu robert diminata si am hotarat sa o mai lasam putin sa vedem ce se mai intampla. In viata mult mai bine s-ar descurca daca v-a fi lasata sa aiba propriile alegeri inca de mica. Un copil tinut de "fusta mamei" se va adapta mult mai greu sau chiar deloc in viitor. Asa ca las de-o parte ce-mi dresc eu in favoarea a ce-i mai bine pentru copil.
Chestia este ca dimineata, dupa noapte nedormita si boala lui rares, toate mi se pareau negre si fara rezolvare. Acum dupa o cafea si o conversatie cu robert(gandire analitica) si dupa ce rares pare a fi mai bine...am gasit si raspunsuri la miile de intrebari ce-mi invaluisera creierul obosit.
Imi pare tare rau ca te-ai imbonlavit, urez sanatate multa si sa dea DD sa nu ia si Diana filosoafa!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Daniela, pai asta e, sta bot in bot cu mine,acum am reusit sa scap de ea si a plecat afara cu nepoata-mea. Vai de viata mea daca face asa o forma naspa ca mine...
Imi pare rau ca Rares e bolnav
. Sper sa fie mai bine si mai incolo, am mai patit asa cu Diana, credeam ca e ok, si totusi a continuat cu boala.
Am inscris-o la gradinita, luni merge, de la 9 la 13. Eu ii pun pachetel cu mancare si apa, ei nu primesc la program scurt.
Anda, eu mai am in subsol cursurile de la facultate. Le tin ca remember.
Spor la treaba!
Moni, ti-am vazut pozele si filmele, sunt cateva in care Diana e superba!
Nu stiu cum reusesti sa o prinzi atat de bine. Iar cu filmele...ce ai cu fata daca se da jos de pe bicicleta si studiaza natura? Ar trebui sa te bucuri.
Am vazut si pozele lui Deea, nu pot sa zic ce tare e Daria cu rolele in picioare. Merita sa o vedeti, o papusica mortalaaa.
Deea, alpinista s-o faci, am remarcat ce siguranta are la catarat!
Am luat o aspirina. Ma dor oasele, vai ce rau poate fi!
Ma duc iar in pat...revin eu candva!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Buona sera de la mine!
DANIELA exceptand vestea proasta ca e Rares bolnavior,m-ai distrat la culme cu temerile tale matinale! Chiar ca esti mama-closca 
Eu zic sa o lasi acolo si inainte de a veni educatoarea,sa poti vedea ... diferenta! Dar tot nu am inteles ce fel de gradinita e aia unde n-au educatoare decat o parte din zi!
INGRID imi pare tare rau de tine,taman acum te-a apucat cand e si soacra-ta cu probleme! Ea cum e? Tin pumnii sa nu care cumva sa se molipseasca si Diana taman acum cand incepe gradi!
Eu sunt cu Diana la fratelo la PC,ca inca nu a venit tipul cu PC nou.Cand am intrat pe usa,m-a intampinat un peisaj de vis 
: toata podeaua si covorul acoperite de rochite,tricouase,pantalonasi
Si Diana incantata de opera ei!
PRECIZARE: ERAU CELE PROASPAT SPALATE,IN ASTEPTAREA PASULUI URMATOR,CALCATUL ... 
Dar sa va zic primele impresii de la noul loc de munca.Deocamdata sunt chiar incantata.Totul nou,modern - si e si proprietate nu-s in chirie ca ceilalti.Protocol - sucuri,cafea etc., iar la amiaza am fost cu italianca si cele doua tipe de la firma de soft din Timiosara la un restaurant-club italian nou deschis in apropiere - mama ce fain arata,nici nu stiam de el.Are si doua terene artificiale acoperite de fotbal.Am mancat pe terasa paste cu ragu
(n-am mancat demult ar trebui sa mai fac ...) si ceva praji italiana.
Programul de contabilitatee unul scump italiano-roman complex si complet (inclusiv gestiune/productie),cu el lucreaza cateva mari holdinguri italiene din Timisoara si din Italia .Tipele alea doua sunt beton,stiu meserie.E divers de cel cu care lucrez,dar m-am prins care-i treaba si ma bucur ca are toate faciltatile pe care le are cel cu care lucrez acum
.De asta imi era cel mai teama sa nu aiba ceva programe varza ... Am cunoscut-o si pe viitoarea colega-subalterna,am vazut exact care ne sunt sarcinile - si am mai putin de lucru ca atributii, decat la toate firmele la care am lucrat.E totul automatizat,mai mult o sa am de cautat diferente intre gestiune si contabilitate probabil si sa o controlez pe ea.Si salariile, plus declaratiile evident.
V-am plictisit destul,nu? Totusi e ceva superior firmelor la care am lucrat si sper ca se va confirma si de data asta zicala "un sut in fund e un pas inainte" - ca pana acum de la fiecare firma care s-a inchis, am nimerit in continuare la una muult mai faina!
Am mers si venit cu tramvaiul - fix 15 minute fac din usa blocului,pana la poarta fabricii - asta daca urc imediat in tramvai,evident.
Cam atat nou,merg acasa sa ma trantesc in pat,ca Diana iese la plimbare cu taica-su si pana vine Gabi cu PC-ul cel nou ... o sa zac in pat,eventual incep sa citesc alt roman.
Aaa si asa a ramas,doar marti mai am o zi de pregatire cu una din tipe (nu stiu ce-om mai face ca am parcurs tot deja,dar noa' ... Manuela a "tocmit" doua zile,doua sa fie ... ) si de miercuri intru in program normal: 18,15 - 17 cu pauza de 45 minute ...
Deci luni am zi de stat agatzata de gard la gradinitza ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Pai Moni draga, ai zis tu ca stai agatata de gard? Sau incepe sa te framante problema un pic?
In alta ordine de idei, ma bucur ca e fain la tine la servici, ca iti place. Si nici n-ai mult de mers cu tramvaiul..
Te-ai bucurat cand ai ajuns acasa si ai vazut hainele?
Cam asa ma bucur eu cand ea isi scoate toate jucariile si le pune in pat, zicand ca isi face cuib..nici acum n-am prins ideea ei, dar nu mai conteaza. Bine ca le pune la loc dupa un timp..
Daniela, zau ca nu-i filosoafa Diana mea, doar ca la aceasta varsta ei nu se lasa incurcati de aparente si merg direct la inima lucrurilor...de aici si intrebarile sau deductiile lor care ne fac sa cadem pe spate de ras..![]()
Azi a venit fugind la mine in brate si mi-a declarat tam-nisam: te iubesc, mamii! Frumos...
Eu tot rau ma simt, chiar nu stiu ce sa mai fac. Antibiotic nu iau, asta e clar. Sotul a facut de mancare azi, i-a dus si soacra-mii la spital (ma crezi Moni ca habar nu am ce face si cum se simte?), a plimbat copilul..ce mai, sotz model. Cred ca-l impaiez.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Ole ole
dau sampanie,am PC nou noutz ,iar tastatura asta are tastele in forma de romburi si trapeze ,de mi se incurca degetele in ea 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
INGRID am stat bine si m-am gandit ca decat pe gard, mai bine urc pe bloc ca de-acolo vad in curtea gradinitei
Bine iau si un binoclu ca de la etajul 11 ... cam greu cu spionatul.
marchplayer spune:
Neata.
Eu la o cafe rapidaaaaa. Am pus ceva crenvusti la foc sa-mi hranesc fata inainte de a pleca la gradi ca acolo nu mananca nimic si macar sa aiba ceva in burtica pana vine diseara la 16. Cum v-am spus, cred ca acolo doar de fanfaronada si de stat toata lumea la masa se aseaza si ea dar cu siguranta dor vantura supa cu lingura si se mazgaleste cu felul doi. Cu siguranta mananca prajiturica ce le-o da cand se scoala.
Am fost ieri la ora 12 s-o iau acasa, n-a fost chip, cred ca doar de par si tarata ar fi mers asa ca m-am resemnat. daca ar fi plecat si ceilalti copii ar fi mers si ea dar asa nu pleaca ea la mijlocul "petrecerii"
Ingrid, tot rau de simti? fain sot ai draga, auzi tu sa faca de mancare...la mine nu s-a intamplat nca minunea asta. Glumeam in ceea ce o priveste pe diana si filosofia, stiu foarte bine cum sunt ei la varsta asta
. Pai tu program mai scurt ca ala unde vrei sa gasesti? sau cate re ai vrea sa stea Diana la gradi? Ca dupa socoteala mea am vazut ca sta 4 ore. Nu-i chiar asa de mult. Aici n-am gasit o astfel de gradinita. In Eforie Nord mai este o gradi, de stat dar acolo nu primeste copii asa de mici ca n-au locuri nici pentru prescolari de ajuns.
Moni se intrevad mari sperante cu noul job. sa fie intr-un ceas bun si sa dea DD sa fie asa cum iti doresti. Sampania pentru Pc-ul nou o beau mai incolo ca sa nu ma ametesc de la prima ora. sa-l stapanesti sanatoasa.
Degeaba iti iei binoclu Moni, lucrurile importante se intampla la interior. Mai bine bagi o camera video in ochiul vreunei printese desenate pe perete. lasa ca va vad e saptamana viitoare. radeti voi de cataratul pe gard dar eu chiar asa am fost saptamana asta. as fi stat lipita de usa sa-mi vad odorul. Nu va mai spun cat de frustrata sunt atunci cand ajung acolo topita de dor s-o iau acasa si ea imi arunca o privire fericita, alearga spre mine si pana sa ajunga gaseste altceva de facut sau ajunge dar fuge repede din bratele mele cu gandul tot la copii.
Bai, sa mor de-mi dau seama de unde "foamea" asta de copii si joaca, doara nu i-au lispit niciodata. Mereu am facut pe dracu in patru si i-am gasit copii cu care sa se joace. Ca dimineata ne jucam in curte cu ceva fetite sau baietei, dupa caz si cum gaseam, dupa amiaza mergea la plaja, seara la parculet...Deci activitate garla si copii la fel.
.
rares al meu a dormit ceva mai bine azinoapte, a avut ceva febra dar i-am dat antitermice si a fost ok. I-am bagat si niste sumetrolim de aseara plus niste homeopate pt. dureri de burtica si pentru scaun moale. Am instituit si un regim drastic incepand de ieri. sper sa-i fie mai bine cat de curand ca este un marait si un fitzos.
Bee tu ce mai faci? N-o duci pe Ana la gradi?
Ana voi aveti fiesta si va tot distrati cred.
Anda tu tot printre bagaje...cred ca abia astepti sa fiti gata mutati. cand spuneai ca vine masina?
Janina tu ce faci mandro? Ai terminat curatenia? hai ca suntem deabia in 12 pana pe 15 mai este
.
Deea? mai baga si tu un rand
.
Plec la treburi
la toata umea
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
miraklucker spune:
Daniela eu iti ccept cu placere invitatia la cafea. Mai am de astepta 15 min pana la sedinta adica pana la cafea si croisant
.
Ma faci sa zambesc de diminata cu Ioana ta. E un fel de David al meu. Si el tot asa a fost. Nici unde nu era mai fericit decat cu copii.....De la 1 an si ceva am inceput sa ies in lume cu el pentru copii. Niciodata nu ii erau deajuns. Si nici acum nu e altfel. Si fetele nu-i sunt deajuns. SA vezi ce a facut miercuri. Mama s-a dus la 12 dupa fete la gradinita (el a avut liber) a dat telefon la un coleg si i-a spus la ala sa vina dupamasa sa-l ia la el. El fusese saptamana trecuta la noi cu mama-sa si fratele lui (noroc sa c-au putut intelege in franceza mama cu mama-sa
)..............si spune la bunica-sa ca defapt baiatul a sunat sa-l invite si ca vine cu mama-sa la ora 2 sa-l ia
.
.....dar intr-o zi suparat ca fetele i-au facut "kaput" ceva jucarie de a lui, si sa se mute Daria cu Selin in camera, sa ramana camera numai a lui, l-am intrebat daca era mai bine sa fi fost singur asa ca vecinul si prietenul lui. S-a intors mirat spre mine si a spus "NU"![]()
...mai revin ma duc la sedinta![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Parca e mai bine azi, gatul nu ma mai doare asa de tare. De aia n-am mers la medic, mi-ar fi dat medicamente odata cu interdictia de a nu fuma...
Daniela, pai pt inceput e foarte bine 4 ore. Sa se obisnuiasca. Ea nu e asa de moarta dupa copii. Dupa mine, da. Trebuie sa vad cum fac cu mancarea, cred ca ii dau laptic diminetaza si pe la 8,30 bag si eu ceva mancare, o felie de paine cu miere sau sunca, iar la pachet i-as pune biscuiti si un fruct. Ca nu-mi vine a crede ca va deschide sandviciul si il va manca singura. Pana la 13 cand vine acasa, macar stiu sigur ca are ceva in stomac.
Azi-noapte a facut pishu pe ea. Nu pusesem aleza de mult..am frecat pe la 6 dimineatza patul de mi-au iesit ochii. Acum mai pun putin otet, sper sa nu mai miroase asa.
(Daca mai aveti ceva idei ca sa scot mirosul de urina, sunt binevenite).
Bine ca Rares nu se mai simte asa de rau. Sumetrolimul pt ce-l dai? Medicul ti-a spus?
Da mai, sotul face zilnic de mancare, dar dupa-masa, cand vine de la lucru. Ieri n-a fost, tocmai ca ma simteam rau. Azi-noapte mi-a pregatit pulpe de pui la cuptor si mai am sos de rosii de ieri. Sa fac niste piure proaspat de cartofi pt Dia si gata.
Moni, felicitari pt noul Pc! Te cred ca esti bucuroasa. Sa treaca si ziua de luni si mai vorbim cu supravegherea. Io una, as vrea sa fiu o musca pe tavanul gradinitei. ![]()
Ma duc sa-i fac ceva de papa si apoi sa pun la spalat.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Buna dimineata si eu vin la o cafea.
De dimineata cu telefoane,printre altele m-am programat la ginecologie la un control ca de cand am venit de la nunta ma dor ovarele sau ce-o fi.In plus ultimele doua cicluri au fost de 3 saptamani nu de o luna ...
Diana mi-a facut show de dimineata.E inepuizabila.Azi a luat ziarele necitite inca,le-a desfacut frumusel pe toate si le-a intins pe jos prin toata casa.I-am spus,gata, cu astea nu e voie,dar nu ,domle' ea nu accepta chestii gen "nu e voie".Deci cand i le-am strans ,a inceput sa zbiere ca apucata si sa dea in mine.M-am dus sa mananc si n-am lasat-o sa vina cu mine,sa urle in dormitor cat vrea! De 5 ori a venit dupa mine,de atatea ori am dus-o urland inapoi.Evident am intrebat-o daca mananca ceva,a zis ca NU,atunci n-are ce cauta in bucatarie! Abia m-am abtinut sa nu o pocnesc la ce crize stie sa faca!!! Acum i-a trecut si vine lingusindu-se sa se bage in vorba,ca i-am zis ca nu mai vorbesc azi cu ea.Cartile nu i le-am scos inca din ascunzatoare ... dar cred ca sta linistita in privinta lor
.A depistat ieri la frate-meu bucataria de jucarie si era cu gura pana la urechi,i-a zis si lui taica-su repede ca nu am dat-o la alti copii,ca e la CHITI.
Azi am program de stat acasa ca astept sa vina sa imi instaleze programele de conta - nu se stie la ce ora poate - si oricum ploua!
Maine dupa amiaza in schimb, mergem la chef la un loc de joaca la fetita unei prietene.Tot trebuie sa cobor pana mai diseara sa ii caut un cadou ...