PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
INGRID bravos ca esti mai bine.Am uitat sa te intreb cine o ia pe Diana de la gradi daca incepi lucrul? Oricum presupun ca nu incepi chiar de-acum pana nu vezi care-i treaba cu gradi,dar pe viitor.
DANIELA ma bucur si pentru Rares! Cat despre Ioana ia-o asa: fii fericita ca e ea fericita acolo intre copii,restul chiar nu mai conteaza! Ce daca nu mananca? De fapt nici nu stii sigur daca si cat mananca (ori ba),dar eu cred ca da,am vazut ca e mancacioasa.Nu o sa moara de foame,stai calma.In plus ai zis ca si Rares e mai linistit cand nu e ea acasa,asa mai poti respira si tu.Problema e doar la tine in cap,incep sa cred ca esti cam geloasa pe copiii aia ![]()

Diana a baut doar 250 ml lapte (iar bea atat si dimineata si seara) si acum bea suc de grape + lamaie + miere. Asta e micul ei dejun,ca mancare n-a vrut.Treaba ei.O sa vedem de luni ce si cum,ca nu ii mai dau cand se trezeste decat eventual un bibe mic de lapte totusi.Normal le dau acolo ceai sau lapte.
N-o sa stau eu chiar pe gard,dar sunt curioasa ce si cum. Dar fiind gradi de stat cu mai multi copii in grupa ,nu o sa aiba aia timp sa dea raportul la toti parintii ce si cum au facut copiii,eventual daca face copilul ceva iesit din comun ... Probabil mai dau vreo tura in zona prima zi daca tot sunt libera,dar nu as vrea sa ma vada Diana,sa nu se obisnuiasca asa.
Nu stiu cum o fi,dar dupa ultimele comportamente de-acasa,tare mi-e sa nu se incaiere pe-acolo cu copiii,sau sa le faca si la alea circ,ca ea vrea/nu vrea nu stiu ce ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Sunt la micul dejun. Am ajuns cu curatenia in bucatarie si cum era masa inca nestransa mi-am amintit ca-mi era foame. Asa ca am pus si laptopul pe masa sa mai cetesc si eu cate ceva.
Am dus-o pe Ioana la gradi. pe rares pe la doctor si apoi ne-am mai plimbat putin. Acum mandrul soare doarme, eu cu ordinea prin casa...am de frecat baia azi, nu-mi place deloc
Moni, sa stii ca sunt geloasa si pe copii si pe ingrijitoare si o sa fiu si pe educatoare...Cand avea Ioana vreo 6 luni mi s-a parut mie ca Ioana ar vrea la mamaia in loc sa vrea la mine. Am plans o zi intreaga. Acum Ioana doarme cu matusa ca ar fi dificil sa dorm si cu ea si cu rares, i-ar deranja somnul toata noaptea, Am fost de inteles, am acceptat situatia in favoarea a a ceea ce-i mai bine pentru copil, dar asta nu inseamna ca nu-mi vine sai rup parul matusii cateodata asa de ciuda ca doarme langa fata mea. Deci ii boala grea la mine ca nu-i de ieri de azi.
Nu cred eu ca nu o sa aiba ce povesti tocmai de Diana, doara n-o fi ea icoana din perete, stai tu sa vezi ewvenimente si lucruri iesite din comun. Hai ca o sa ma sparg de ras de luni incolo.
La noi este inca frumos, cald si soare. Parca de duminica spunea ca o sa fie mai urat afara. Si duminica avem festivitate de deschidere la gradi!
Ingrid, ma bucur ca-ti este mai bine. Sigur ca este foarte bine 4 ore pentru inceput, dar tu ai scris ca aici nu accepta program prescurtat. pai mie asta mi se pare minimum.
Si la noi la gradi am aflat ca accepta program prescurtat, poti lua copilul dupa masa de pranz, adica la 14, si in loc de 15 ron/zi costa 13 ron/zi. Precum vedeti diferenta de bani este nesemnificativa, dar nu asta conteaza, ideea este ca al meu copil nu vrea sa plece. Sunt curioasa cum va reactiona maine si poimaine cand nu va merge la gradi. Lui Rares ii dau sumetrolim pentru ca asa mi-a spus doctorul, vroia sa-i dea cedex, care-i un antibiotic foarte uternic si n-am fost de acord asa ca-i dau asta combinat cu niste homeopate si antitermice daca este cazul. Off course si regimul. Eu nu le dau niciodata medicamente dupa capul meu sau dupa net, cer parerea medicului intotdeauna!!! Si daca vreodata mi s-a recomandat chestii mai ciudate, gen fenobarbital am refuzat sa le administrez la domiciliu fara supravegerea stricta a unui medic.
Si Ioana s-a mai scapat pe ea noaptea, odata mancase pepene mult seara si alta data am presupus ca i-a fost frig, dar stii ce-i ciudat? Nu miroase si nu pateaza! Eu am niste huse de pat care au plastic pe interior si ca de prosop pe exterior, peste ele pun cearsaful si nu ma mai doare capul, cand avem acidente le bag la spalat si gata, nu frec nimic. Le-am luat de la Domus Flex.
Mira vad ca David recurge la tot felul de tertipuri(inclusiv o minciunica nevinovata) ca sa aiba companie. Fetele...sunt surorile lui, le iubeste foarte mult, sunt convinsa ca n-ar vrea fara ele dar ce te faci ca-s fete si mai sunt s mici pe deasupra. Ele habar nu au sa se joace si pe deasupra mai prefera si papusile.
Este baiat mare, deja cere intimitate, il supara fetele ca nu au grija de lucrurile lui. Apropo, cum dorm ei? Au trei patuturi in camera? La anu am de gand sa le fac si eu camera lor si stau pe ganduri daca sa-i un in aceeasi camera daca sa fac un pat dublu sau unul supraetajat sau doua paturi separate...
Ma duc la treburi casnice.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Danielaa, nu eu am scris asta, ci Deea. Chiar ma miram cum la ei nu au program scurt..
Nici eu nu ii dau de capul meu medicamente, cel mult Panadol daca are febra si a doua zi ma si prezint la medic sa vad ce si cum.
Mira, ce dulce e David. Normal ca il mai sacaie fetitzele (care baiat nu are momente din astea), dar fara ele n-ar fi bine deloc. Le iubeste, sunt sigura.
Moni, mira-m-as sa nu fie Diana cuminte la gradi. Am eu asa, un feeling. Astea mai nazbatioase,se comprta exemplar in alta parte. Doar noua ne toaca nervii.
Ma duc sa incalzesc mancarea.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID asa ma gandeam si eu ca o fi, Diana,cuminte,dar prea si-a luat-o in cap in ultima vreme.Miram-as sa se abtina.
MIRA mai povesteste de nazbatiile lui David,ca el vad ca-i cumintel foc la prima vedere,dar cu initziative de initziative ![]()
![]()
DANIELA super alea pe pat,si eu as lua sa gasesc asa ceva.Ce magazin mai e ala Domus flex? Eu am auzit doar de Domus dar au ceva electrocasnice parca.
La gradi asta de stat costa 7 lei pe zi plus ca o sa strangem bani sa le cumpere rechizite la fel.Aa si le ducem noi consumabile: servetele,hartie igienica ...
N-a venit inca tipul ala
,dar s-a anuntat o prietena la o cafea,numai bine ca om bea-o in liniste,Diana e pe-afara ca s-a oprit ploaia 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, 70 de lei pe zi? Esti sigura ca ai scris corect? RON?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
7 lei ron evident ![]()

monica70 spune:
Hellau unde bantuiti? Nimeni la o cafea la ora asta?
Io m-am calmat ca mi-a re-instalat ala in sfarsit si programele de conta,eu mi-am restaurat datele,totul e ok,iar acum pot sa ma desfasor cu ele numai chef sa am.
Dar m-a apucat harnicia la ora asta cu altceva:ordine pe birou,in birou,sub birou ,in tavitze,sertare,bibliorafturi etc. Mereu e jale,nu stiu cum naiba se aduna atatea hartii,rechizite si alte minuni.Iar car cateva sacose la fratelo,noroc ca mai am acolo doua corpuri cu sertare unde pot depozita maruntisurile.Cand termin cu astea ,urmeaza cosmeticele,detergentii,medicamentele ... la toate le-am pus gand rau WE asta
Diana inca doarme,s-a culcat dupa ora 14.Maine trebuie sa decalam orarul ca sa ajungem la cheful ala ...
Gata continui treaba,pe muzica evident 
Ana_m spune:
Hola ,
S-a trezit Clara deja , of ce as mai fii dormit ca azi noapte nu m-am putut odihni deloc . Nu stiu ce draci de fiesta au avut iar pe aici , ca toata noaptea au avut muzica de discoteca si tareeeeeeeeeeeeeeeeeee, ca eu in primele ore de la 11 aseara cand a inceput am crezut ca e la vecinii de sub noi (romani), ca ei mai au obiceiul sa dea muzica la asa volume
, dar pe la 4 dimineata cand tot disco era mi-am dat seam aca nu ar asculta ei atatea ore muzica de disco , eventual manele
, deci trebuia sa fie de la fiesta . Cred ca pana la 5 dimineata a tinut asta , nu am putut sa dorm mai nimic , am avut niste nervi , si eram cu geamul inchis , ca era racorica , dar ce era daca era cald si stateam cu el deschis
.
Asa , ce am mai facut , pai joi am fost la ceva cumparaturi , i-am mai gasit la Clara ceva la reduceri , i-am luat 2 perechi de ceva gen expandrile , foarte faine ,una va fii pt la anul , ca era nr mai mare . I-am mai luat ceva pantaloni scurti , fustita si rochit a. Daca mai gasesc ceva o sa iau sa am rezerve pt la anul , acum cand sunt la preturi reduse
. Anul trecut , si in primavara asta , am luat multe , plus mai are primite o gramada de cand a fot fratele in State , asa ca am numarat ca are parca 10 bluze de iarna pe iarna asta
, sezonul asta m-am scos mai ii iau ceva pantaloni .
Tot joi , am fost si la plaja , a fost super cald , am facut baie , Clara a intrat si ea in apa nu i-a mai fost frica , a fost super , tot in apa voia
. Nu am stat prea mult , pt ca nu aveam crema pt Clara si mi-a fost frica sa nu se arda . Si de ieri asa s-a racit vremea , a inceput sa bata vantul
, sper sa mai apucam anul asta sa mai mergem .
Luni sper sa apuc sa merg sa o inscriu pe Clar ala cresa , desi mi-e team aca nu mai au locuri , macar o pun pe lista in caz ca se elibereaza vreun loc .Daca as fii fost aici in aprilie cand au fost inscrierile 
Daniela , sa stii ca te admir zau , la cat ii iubesti pe prichindei 
Moni la ce chef mergeti , ca mi-a scapat ?
Ingrid , sper ca esti mai bine. Vei sta in primele zile cu Diana acolo la gradi , sau cum vei face ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
marchplayer spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Am inscris-o la gradinita, luni merge, de la 9 la 13. Eu ii pun pachetel cu mancare si apa, ei nu primesc la program scurt. |
Uite Ingrid ce ai scris si unde!!! Aici n-am inteles eu sensul propozitiei , ei nu primesc la program scurt!!!
marchplayer spune:
Hai ca m-am dumirit....la cat de aiurita sunt a trebuit sa citesc ce am scris mai sus sa-mi dau seama ca de fapt nu primesc mancare la progam scurt
.
Gata