PRIETENE FARA TITLU (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Printre cutii intru si eu repede.
Am citit repede ce ati scris.
ANA de Espana, de acord cu tine cu patriotismul ala si la fel si cu sistemul medical. Este ingrozitor. Eu si acum imi aduc aminte cand am nascut, ce stresati eram si eu si George sa dam bani in dreapta si in stanga ca sa il lase cu mine la nastere. Dupa ce am cotizat bine de tot l-au lasat, dar daca nu cotizam nici vorba sa il lase.
MONI, deci si tu cu psihologia, da? Chiar ca raci!
Sanatate multa lui Ghita, sa bea apa la greu, George zice ca sa bea bere, ca apa rugineste, sa vezi ce ii dau eu la al meu.
DANIELA, asa ma gandeam si eu, ca poate mai imi trebuie cursurile alea, momentan sunt in Romania, in apartamentul din Bucuresti.
INGRID, multa sanatate, sa te faci repede bine.
BEE, bravo voua pentru week-endul in doi, si noi visam la asa ceva, dar n-avem cui lasa copilul, prin urmare momentan doar visam la un asemenea week-end.
URSULICA, mai zi de Raisa, pune si tu niste poze.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Cred ca Raisa este singura care nu face baie cu balaceala ci doar scurt.

Mergi la inceput

Anda am mai spus poze nu pun. Daca vrei sa vezi momentan poze iti arat pe mess.

Aici nu pot pune, nu am programul instalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA dar de ce n-o lasi la balaceala?
La mancare am doua metode: sau vine dupa mine cand merg sa mananc si cere ea singura sa guste (e pofticioasa) , sau ii promit ca primeste dupa aia ciocolata sau bomboane sau Cavit mai nou.Dar si atunci are o conditie mandra mea: sa pun bucata de dulce pe masa langa ea ,sa stea acolo pana-si mananca ea mancarea E de groaza si noi trebuie sa ne conformam.De obicei mananca,chiar daca nu intotdeauna tot din farfurie.Are si perioade cand nu vrea deloc si nu mai insist pentru ca nu am cu cine.Cand o apuca foamea cere ea singura ...
ANDA chiar ca as bea o bere,tot cald imi e cu aer conditionat cu tot
Fug sa bag si eu o baie acum si ma intorc la PC,musai sa termin treaba aia in seara asta.Diana e in pat deja si dar nu doarme, ci ... ciocaneste in noptiera

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

MONI, spor la treaba. Te cred cu caldura acolo, la noi e racorel chiar, plus ca sta sa ploua.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Noapte buna, fetele, ma duc la culcare ca maine plec in misiune la Strasbourg si trebuie sa ma trezesc in creierii noptii.
, intru cand ma intorc, ca nu cred ca am timp de acolo

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Noapte buna si de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Voi cu nospte buna eu cu buna dimineata.
N-am avut o noapte chiar buna ca Rares al meu este bolnavior, a vomat odata dar s-a kkcit de vreo 4-5 ori, pe la 6 cred ca avea si ceva febra, nu i-am pus term ca plangea si nu vroia sa stea dar dupa instinct i-am bagat niste panadol. Acum doarme pe picioare la matusa. Astept o ora rezonabila sa ma apuc sa dau tel pe la doctori si apoi dupa caz sa merg sau sa nu merg la spital. Off ce ma doare, mor cand am un copil bolnav, am sufletul chircit.
Ioana mea este acomodata binisor cu gradinita si cred ca merge spre bine dar nu ma acomodez eu de nici un fel. Drept urmare o sa facem si de data asta cum imi dicteaza mie inimioara si anume sa vorbesc cu conducerea si sa cer permisiunea ca Ioana sa stea la gradi doar atunci cand este si educatoarea, adica vreo 3-4 ore maximum. As vrea sa o duc imediat dupa masa de dimineata si sa o iau dupa joaca dinaintea pranzului. Ea nu mananca prea bine acolo si de dormit adoarme destul de greu, sta fata care are grija de ei langa ea in pat. Ei ii place foarte mult acolo, este si normal, pentru ea este ca un loc de joaca, cu program prelungit, face numai ce vrea ea. Acasa cand vine tot s-ar juca si imi urla continuu ca vrea acasa la Romina. Nu imi plac apucaturile astea si trebuie sa inteleaga ca nu face numai ce vrea ea. Oricum daca nu sunt de acord aia o sa platesc ca si pentru un copil cu program prelungit si o s-o duc atunci cand vreau eu si o s-o iau la fel. Doara n-o sa-mi comande ei cand sa duc si sa iau copilul. prea brusca a fost trecerea asta pentru mine. Prea mult timp o las singura de capul ei. Am impresia ca s-a rebelizat cam mult in doar trei zile. Nu mai asculta deloc! cand se pune pe urlat nu se mai opreste orice i-as spune...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am o mie de intrebari fara tot atatea raspunsuri. oare i se contureaza personalitatea fiind lasata libera la gradinita? Oare daca nu o mai las o sa ma interpun formarii ei? Nu este totusi prea mica sa o as sa se formeze asa de capul ei? Cred ca inca nu stie sa discearna totusi si odata cu lucrurile bune se ingramadesc si alea rele. Din pacate deocamdata eu le-am vazut numai pe alea rele ca inca n-au o educatoare care sa-i invete ceva asa ca trai pe vatrai la zbenguiala. Oare s-o las pana se va plictisi ea? Si daca nu se plictiseste. ma gandesc eu ca acum ar mai fi timp sa o dezvat de "vacanta asta" mai tarziu va fi foarte greu si n-as vrea sa astept prea mult. Ufff, imi vine sa mor!!!!!
Ieri s-a trezit dimineata si uitase de gradi, vroia sa stea imbracata in pijamalele noi. Ma gandeam ca azi sa nu-i mai amintesc si sa nu o mai duc daca nu se cere.
A, era sa uit, ieri a muscat-o pe Romina de obraz. Nu stiu cum si de ce. O sa aflu de la cealalta ingrijitoare care era cu ei dimineata.
Scularea! hai ca eu am si terminat cafeaua!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mi-e rauuu de mor, azi-noapte n-am prea putut dormi din cauza febrei. Acum beau un pic de ceai.
Daniela, hai ca-ti raspund eu si dupa aia ma bag in pat. Eu cred ca Ioana are deja personalitate. Sigur de tot. Ea imita acum ce vede la ceilalti copii. Daca n-au educatoare inca si doar se joaca, e de inteles ca ii place acolo. Face doar ce doreste. Nu e motiv de ingrijorare. Daca nu vrei s-o lasi sa doarma, adu-o acasa pt somnul de pranz si gata. O vei lasa doar cand vine si educatoarea, adik vor avea cat de cat un program, vor invata multe lucruri si asa mai departe.
Tu, pe de alta parte, trebuie s-o iei si sa-i explici ca nu-i bine sa agreseze pe nimeni. Ar fi bine sa te interesezi ce s-a intamplat, poate Romina aia i-o mai fi tras una si Ioana s-a razbunat.
Eu as mai lasa-o acolo. In timp, se va satura de istericale. Cu cat cresc, cu atat mai mult dispar aceste manifestari. Ai rabdare cu ea.
si am plecat.
Scuze ca nu raspund la restul, dar am frisoane si mi-e greata.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput