PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
BEE super WE ati avut!!! 
INGRID sanatate si tie si mamei lui Genu si spor la treaba.Si eu am bucatarit azi si inca mai am.Si la mine se termina cu frecatul mentei in zona,hai ca poate o mai frec WE asta si cam atat ... A apropo de rinichi,pe Ghita l-a apucat iar colica renala azi,asa ii trebuie ca nu ma asculta absolut deloc sa bea apa
!!! Numai cafea si cola! A baut apa si ceaiuri vreo saptamana-doua dupa colica de data trecuta si iar a luat-o pe ulei dupa aia.E ingrozitor de capos,pe el seamana si Diana se pare
Diana doarme,adica s-a trezit de doua ori in ultimul sfert de ora,a strigat MAMI! si cand m-am dus langa ea s-a intors pe partea cealalta ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Buna seara! Cam scurta URSULINO!
Eu transpir de zor,intre bucatarie si PC.Diana e pe drum,acum se intorc de la socru-meu.S-a trezit pe la 18,20
si a comentat ca nu vrea sa mearga la bunu' Ghita (socru-meu) ,ci la buni.Dupa ce a lalait-o en gros,a binevoit sa mearga totusi,dar a precizat ca ea nu merge la bunu' ci doar la pisici.Ghinion curat,n-a avut parte de ele,ca erau plecate teleleu.Motani,de ...
Inainte de a pleca,cum eram certate - m-am suparat pe ea si i-am zis ca nu-i mai vorbesc - m-a provocat aruncandu-si una din carti la cosul de hartii.Drept urmare, i-am luat frumusel absolut toate cartile,le-am varat intr-o sacosa si le-am ascuns in camara.Nici ca i le mai dau cateva zile! A putut tot sa strige; UNDE SUNT CALTZILE MELEEEE?
Pai si pe Bau i l-am dat azi inapoi,ca de cum a venit de la joaca a intrebat unde e.Na'ce sa fac,pana la urma, am telefonat politzistului care l-a gasit in strada si ni l-a adus
dar numai dupa ce a terminat de mancat tot,evident.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ursoaica spune:
Ma taia gandul sa fug.
Moni fi rea, nu ceda!
In legatura cu "sufletul" ce te apuca-si sa intrebi de unde stie? Fata desteapta a raspuns la o intrebare cu o intrebare!
monica70 spune:
URSULINA pai am intrebat-o pentru ca noi nu folosim deloc expresia "din suflet" ,nici chiar ai mei ... normal ca eram curioasa.Cand zice de expresii pe care le mai folosim noi,nu ma mir asa,eventual ma distrez ca e caraghioasa rau cum le foloseste ea exact in acelasi context
De aia am si ramas asa de stupefiata ca sa mor eu de stiam in momentul ala ce sa ii zic ca-i sufletul,macar o idee acolo
Totusi cred ca greul de-acum urmeaza 
Raisa e tot asa cuminte? Nu e deloc razvratita? Voi cum procedati cu ea?
Ursoaica spune:
Mai, a mea nu a vazut prea multe, iar care le face i le tai scurt si apasat sau printre dinti. Iar cand nu o pot opri deloc ii zic "pa" si am plecat ... se opreste instant si vine dupa mine.
Cu mancarea nu prea reusesc sa o pacalesc sa manance.
monica70 spune:
Ei vad ca pana la urma tot fugisi.
Fug si eu sa ii fac baie Dianei,ca s-a prafuit en gros,s-a pus sa ... scuture covorasele lui socru-meu 
monica70 spune:
Si eu am revenit sa termin ceva treaba la conta,pana se balaceste Diana,o mai las vreo 10 minute sa se desfasoare pana incep sa o spal.
URSULINA e bine de tine daca e asa de usor cu Raisa!
monica70 spune:
Io cred ca imi iau campii
Acum nici la baie nu sta locului,striga intruna: "DA' UNDE SUNT JUCALIILE MELEE? VLEAUU MAI MULTE!!" Degeaba i-am zis de 10 ori ca le-am pus in debara (cred ca avea 50 de ustensile pe vana
) Evident ca i-am lasat destule,da' trebuie ea sa nu taca.Fac alea la conta dupa ce o culc si merg sa o spal pe cap,macar sa aiba de ce striga ![]()