PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 13
LunaNoua spune:
Nu stiu exact ce si cum. Mi-a povestit o asistenta odata ca toti medicii cauta sa aiba pe lista cat mai multi copii, ca pentru vaccinare si pentru ingrijire gravide (cantarit, ca altceva nu fac
) se primesc mai multi bani.
marchplayer spune:
Hopa si eu.
Ioana este inca la gradinita. am trecut pe acolo pe la ora 2. Fata mea dormea ca un ingeras iar mie mi s-au umplut ochii de lacrimi. Sunt tare amarata. zboara puiul meu, deja se vrea in alta parte decat cu mine. si acum cand povestesc plang. imi este dor de ea. Niciodata (excceptia nasterii lui rares) n-am mai stat atat de mult timp fara ea in preajma. Mor de dor, abia astept sa ma duc s-o iau acasa sa o aud sa o vad. Cred ca-s nebuna.
plec...il aud pe rares, ma duc la el. poate revin cu povestirile ioanei.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELOO esti mare figura
Bravos Ioanei ca s-a adaptat asa de usor la gradi,vezi,nu era pacat sa o ti acasa? Eu eram convinsa ca va fi o placere pentru ea sa mearga la gradinita,dupa cate am vazut cum se manifesta in relatiile cu copiii!
Asteptam continuarea1
DEEA probabil ca asa o fi cum zice aia.
Diana iar e cu bibele cu iaurt,dar nu stiu daca mai adoarme.Inainte a tuns si pensat papusa ,problema e ca se pictiseste un doi de orice activitate,trece de la una la alta cu viteza luminii.Si evident nu se joaca singura,trebuie sa aiba spectatori tot timpul,carora sa le explice ea ce si cum face.Merg sa ma trantesc si eu in pat,poate ii fac pofta de somn totusi.Zilele astea ai mei se apuca de zugravit la magazin,asa ca n-o sa mai prea poata mami sa stea cu Diana nici macar seara ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Daniela, te inteleg
Si eu cateodata am impresia ca Daria creste prea repede
si nu am timp sa savurez orice aruncatura de ochisori pe care o face.
Cum o vad pe Daria cum creste, ma si vad pe mine in toate etapele copilariei mele, si implicit mereu o vad pe maica-mea, doar ca de data asta, eu sunt mama, si mi se suprapune imaginea peste a ei, si ... asta e cel mai mare cosmar al meu ![]()
monica70 spune:
DEEA inca mai ai amintiri neplacute in legatura cu mama ta? lasa ca tu esti o mama super buna pentru Daria si mai ales nestresata!
Mami zice ca asa faceam si eu ca Diana,ore in sir insiram papusile si jucariile prin casa ,dar mai ales curte (pana la 4,5 ani am stat la casa).Doar ca eu nu eram chiar asa curajoasa si exagerat de sociabila ca ea.Probabil fiindca am stat doar cu ai mei si bunica pana la varsta aia,abia din grupa mijlocie m-au dat la gradinita.S-a vazut diferenta cu frate-meu nascut la bloc,unde erau exagerat de multi copii.El a fost fix ca Diana acum inca de mic.Dupa ce am ajuns la bloc intre multi copii,m-am mai dezghetat si eu ... dar nu chiar de tot
Am fost mereu in echilibru: in aceeasi masura adoram sa stau in casa si sa citesc sau sa desenez ore in sir,sau sa ma joc pe-afara cu prietenii lapte gros,matza-ascunsa etc. sau sa facem corturi pentru papusi,barci din ampora pentru baltzile de dupa ploaie,sosele prin nisip pentru masinutze,sa trag cu prastia sau te miri ce altceva era "la moda" in momentul ala.
Faine vremuri.Acum din ce ii vad pe copiii mici,doar cu biciclete,pistoale si pe fetite cu cate un carucior si o papusa ii vad pe-afara,dar nu se joaca cu ele pe cat au grija sa nu puna altul mana pe ce-i a lor!.A si evident jucariile de nisip.Cu din astea pe copiii de pana la 7-8 ani,pe restul sa mor eu de-i vad pe-afara vreodata!!! Or fi pe la PC-uri si TV-uri,ca de citit vreo carte miram-as ... Noi ne jucam la greu pe-afara chiar si dupa 14 ani,dar s-au schimbat vremurile,suntem depasite rau
.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, stai linistita ca si aici la noi, se joaca cei mari (7-10 ani) cu mingea sau mai stiu eu ce, nu stau ascunsi prin case la pc. Diana ta nu doarme dupa-masa? A mea, de cand i-am scos suzeta, fix la 15 adoarme. Nu pot nicicum s-o aduc inapoi, la ora 13-14.
N-are reactii (febra), sper sa nici nu mai aiba.
Deea, asa e cum ti-a spus Moni. Ala de la 2 ani jumatate nu se mai face, s-au facut daca mai aveau pediatrii in frigidere la pastrare, dar nu se mai comanda si e si inutil, cica, al 5-lea rapel. Acum s-au prins cei de la Min. Sanatatii..
Prevenarul e optional, am decis sa i-l fac, nu mi l-a bagat nimeni pe gat. Pacat ca ai avut probleme. Dar o asistenta nu e pediatra, poti sa-i zici ceva de "dulce" daca te calca pe nervi. ![]()
Daniela, pai tu plangi mami? Bre, nu mai plangeti de pe acuma, vreti sa ma emotionati? Te cred ca era dulce in patutz..ai fetitza cuminte.
Jani, totusi, de ce te imbeti? M-ai facut curioasa...
Moni, mi-am amintit ca Diana zice: ai vazuut? sau Stii mami?, cred ca odata a spus "fii atenta"!
Pai n-are de ce, eu sunt mereu cu okii beliti la ea...uf.
Pe mine ma doare gatul, nasul imi curge...de aia am dormit si acum. Mai citesc din urma si revin.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID ha ha citeste din urma si te lamuresti.Diana se joaca acum cu cifrele alea din burete primite cadou de la tine,face diverse forme din ele,nu se chinuie sa le memoreze
.Le stie doar pe zero si pe unu si pe doi.
Sunt distractive cu expresiile lor.Eu si acum dupa un an de cand a facut primele propozitii scurte,ma distrez de ce scoate din ea,mai ales cand se contrazice cu noi!
Azi a dat de o bucata de baton de ciocolata la mine pe birou si zice: "DA' DE UNDE-O PALUT?" (= a aparut)
Sau a facut cort din saltelele alea,l-a luat pe bebe cu ea inauntru si zicea foarte materna: "AM GHIJA DE BOBO MEU" 
Ingrid S spune:
Ahaa, cica Deea ne-a urat Buna dimineatza pe la 13!
Tot e bine..Sa stii ca si Diana se joaca foarte cuminte singura (mai nou), durerea mea e ca nu vrea afara. Greu o scot din casa. Da greu. Pacat ca s-au desfiintat la voi grupele cu 4 ore, e mult mai usor sa obisnuiesti copilul asa, decat direct la 8 ore. Unii unt mai adaptabili, altii nu.
Anda, cum merge cu impachetatul, despachetatul? Uite ca Jani le arunca pe alea care nu-i trebuie...asta e modul meu de a face curat in casa. Arunc o groaza...Bine, in afara de spalat, aspirat, sters praful..
Eu nu-i scriu perlele. Mi-e lene. Sunt rea, nu? ![]()
Care-i treaba cu bunicul tau, Jani? E bolnav?
AnaM, am citit si am vazut ca ai ajuns in Spania. Cum se mai simte mami tau? dar Clarita? Sa ne scrii si sa mai pui poze, ca demult nu ti-am vazut fata. 
Mira, deci se poate si Cavit, uite ca ma duc sa-i cumpar la Dia. Selin nu papa deloc la gradi? E ca Ioana?
Am plecat sa-mi vaz copila. Doarme fix 3 ore. Imediat se scoala.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID parca era vorba de socrul lui Jani,nu de bunic
.Sau trebuie sa iau ceva pentru memorie? Ia sa vaz!
monica70 spune:
Asa e cum ziceam,aman deci lecitina 
Bai,numai eu arunc greu de tot lucrurile?La mine zac mult si bine in vreo debara,pana ma indur sa le arunc,ca nu se stie niciodata.Rac,ce mai ...