PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 12
J G spune:
Ingrid eu ma imbat din alte motive pe 15 sept
doar v-am anuntat, in caz ca incep sa scriu aberatii pe-aici.
Moni pana acum am baut cafeaua... si am ales marar pentru socrella, ii pun la sare sa-i duc, mai trebuie leustean uscat si icre de crap si am rezolvat-o cu pachetul.
Pentru ca pe 25 e ziua ei ii cumpar o masina de cusut. Pe socra-miu il rezolvam de obicei cu niste tigari fine dar nu mai poate fuma asa ca... sunt in pana. Poate gasesc un sal de matase, nu stiu... trebuie sa caut. Ma gandesc cu groaza ca probabil e ultima oara cand il mai vad, trebuie rasfatat la maxim.
In continuare am: sa gatesc
si sa calc un dulap de haine
.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
pisoi3 spune:
Neata fetele,
Si eu la munca. 
MIRA, da, poti face o multime cu softuletul asta, nu e numai pentru poze ci si pentru fisiere audio. Eu il am de putin timp, nu l-am testat inca pentru toate optiunile dar cu pozele face destule. Acum nu prea stiu eu exact ce vrei tu, adica am inteles oarecum, colaje de poze, nu? Si vrei si sa modifici pozele?
MONI, bravo tie ca scrii tot ce face Diana, si eu mi-am propus dar uite ca nu apuc, si eu ca si Daniela, am un jurnal care este insa gol din pacate.
JANI, eu habar nu am de ce te imbeti tu pe 15 septembrie dar nici nu am citit din urma foarte mult.
Ma intorc la munca.
, pe mai tarziu
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
JANI de te imbeti mai? Zi si noua! Spor la treaba,eu am pus o tura la spalat inainte de a pleca,acum urmeaza a doua ...
ANDA pai si io cand oi avea timp (cand o fi aia
) o sa fac un jurnal,dau copy paste din arhiva DC-ului si gata!
INGRID fain ca a mers asa ok la veccin.Cum a fost pe-afara azi?
Noi ne-am intors deja,iar Diana a scos un microfon si a cerut sa ii pun muzica pentru copii,dar voia melodia "AIA CU NOLOC" .Mi-am cam sfarmat neuronii pana m-am prins ca e vorba de "Alunelu alunelu hai la joc" . Pe-afara nimic interesant,copii pauza la ora asta la bloc la mami,acolo seara e full.Si la locuri de joaca nu m-am mai dus ca am preferat sa se plimbe cu bicicleta doar.In plus am urcat si la mami cu ea si am venit cu o plasa plina de vinete coapte si niste ghiveci.Merg sa mancam si pe urma o culc,daca reusesc.Sper sa nu patesc ca ieri sa adoarma la ora 16 !
Ne-am intalnit cu vecinutzul Razvanel de la 8 si mi-am amintit ca el a fost la cresa la gradi asta,deci acum o fi cu Diana la grupa mica Maine merge si maica-sa sa vada la ce echipa e,ar fi fain sa fie cu Diana impreuna,asa mai cunoaste si ea pe cineva ... E cu o luna mai mare decat Diana dar a ramas cam piticutz la inaltzime vad.
DANIELA nicio veste?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Neatza buna. ![]()
Vad ca e sezon de gradi. Eu pe Daria nu am gasit unde sa o inscriu
S-au desfintat grupele de 4 ore pentru pitici la gradinitele din zona
Toata vara am avut gradinita la mine aici, dar acu incepe scoala, si nu o sa mai fie fetele disponibile
Am noroc macar ca Daria se joaca si singura. Sta cate 2, 3 ore singurica in camera, coloreaza, se joaca cu maimutzoii. Mai greu o sa fie cu plimbatul pe afara. Cand e cu fetele o las cu ele, dar acum cu scoala, o sa ma scoata pe mine la parc
Dar... asta sa fie necazul cel mai mare ![]()
Va pupicez. Merg si eu la preparat cafea, si ... sa vedem ce mi se mai lipeste de mana sa fac....
monica70 spune:
DEEA spor la treaba sa ne mai pui poze cu rezultatul muncii! Stii ca Diana a vrut ea cerceii primiti de la tine cand mi i-am pus prima oara? Cand i-am zis ca numai cand o fi mare primeste asa ceva, mi-a varat contraargument ca sa ii iau si ei tot asa ca aia "NUMA' MAI MICUTZI, CA ASA E VOIE"
Imi pare rau ca nu ai gasit gradi cum va doreati,lasa ca poate o mai scot fetele dupa ore ...
Merg si eu sa imi bag io cafea ca mor de somn.Diana e in pat cu iaurtzelul.Stiti ce am facut in ultima vreme? Am renuntat la iaurturile alea de baut cu diverse arome (special pentru copii) si am cumparat iaurt de baut simplu,in care am turnat sirop natural din ala cu care ii indulceam si sucurile de lamai si grape.Vad ca ii place
! Ea ar bea toata ziua iaurt si nu prea imi convenea ca pun aia tot felul in alea "de fructe".
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Moni, hahahhaa... stie fata sa gaseasca solutii
Las ca ii fac si ei mai micuti
Ingrid pentru ce e vaccinul asta? Pe mine m-a prins intre doi medici de familie, si l-am ratat. Trebuie sa ii zic medicului noi ca nu l-am facut. Contra carei boli e vaccinul care se face la 2 juma ?
monica70 spune:
DEEA cica nu se mai face ala de doi ani jumate,asa ziceau Ingrid si Irina din Iasi.Dar noi l-am facut,la fel si altii.Era antidifteric,antipertusis,antitetanic. A avut reactie nasoala dupa el,febra mare si ceva afte in guritza,citeva zile,chiar inainte de a merge la mare.Ingrid i-a facut unul PREVENAR pe care l-a cumparat ea,e contra otitelor,meningitei parca.
LunaNoua spune:
Ahaaaa... deci nu mai e obligatoriu ??? Si atunci de ce facea ca toti "aia" asistenta de la care am plecat ... ca ... "o sa piarda fetita vaccinul".. etc ?? Insista doar ca sa nu isi piarda ea comisionul de vaccinare
pentru ca am scos fisa chiar inainte de asta ???
monica70 spune:
Dar ce se ia comision la vaccinari? N-am mai auzit!
Diana a adormit duper rapid azi !
monica70 spune:
Of ce nervi am ! M-am bucurat ca a adormit asa repede si dupa nici jumate de ora suna un dobitoc la interfon si ... a sarit in sus Diana! Acum nu mai vrea sa se culce la loc:"M-AM TLEZIT!" si gata 
DANIELO care-i treaba,a dormit azi Ioana la gradi? Sunt tare curioasa!