PRIETENE FARA TITLU (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

INGRID, merge, dar nu se mai termina odata. E aiurea ca nici nu pot sa fac multe, ca ziua sunt la servici si fac seara sau in week-end, atunci e si George si ma ajuta. Plus ca mai trebuie sa ma ocup si de asta mic cand ajung cu el acasa, deci nu prea am spor.
MONI, si eu arunc greu, hainele mele si ale lui George le dau, ca sunt asociatii caritative si ma gandesc ca nu are rost sa le tin daca nu le mai imbrac, dar de carti, cd-uri si dvd-uri nu ma despart nici sa ma tai. Vorba ta, Moni, rac, asa e si socru-miu, si el tot rac.
Ca vorbea DEEA de copilarie si de mama ei, si eu imi tot aduc aminte de copilaria mea de cand il am pe Mark, si de mama si de tata. Dar mie mi-e un dor de mama mea de nu mai pot, as da orice sa o am cu mine. Si am numai amintiri frumoase din copilarie, ce vremuri! Parca imi lipseste si mai mult mama mea de cand am devenit si eu mamica.
Gata, fug la cresa dupa pui si pe urma acasa.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anda, imi pare rau pt tine! Eu nu ma am niciun bunic, macar parintii sa-i tina Dumnezeu in viata cat mai mult! Te inteleg cu mami tau...
Si eu dau haine la saraci. Si de la Diana am dat multe.
Moni, a mea se joaca de 3 ori pe zi cu cifrele alea de lemn. Le imbina, stie sa le numere pe fiecare...asta pana se satura de ele si trece la altceva.
Da mai, lecitina imi trebuie.
Uite de ieri niste perle:
-" Mami, de exemplu, soarele si luna sunt un bec mare! Vezi de ce nu pot sa dorm ziua?" si la 5 minute dupa frazele astea:
-" Mami, de fapt soarele, pasarile si copacii sunt un tablou mare!"
Am luat-o pe sus, am dus-o la cumnatul meu care e pictor, i-am pus-o in brate si i-am spus: Diana, de exemplu unchiul tau e pictor. De fapt cu el sa vorbesti din astea! Si am plecat la o tigara...
Daca nu ma credeti, nu-i bai.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ha ha ha cum sa nu te credem? Io una ii recunosc stilul
ANDA
Mai,haine si eu daruiesc la greu - ca nu am aruncat mai nimic.Eu vorbeam de alte alea,diverse ...
Io-s libera,puradela am trimis-o cu taica-su la Kaufland,sa mai umplem frigiderul.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Carla s-a culcat la 5 si nu pot s-o trezesc acum. Am stat 10 min intinsa langa ea si am pupat-o in continuu si doar mormaie si se intorcea sa-mi dea cealalta talpitza la pupat, doamne cat rasfat poate intra intr-un fundulet asa de mic.

Ingrid e vorba de socru-meu care acum are diabet insulino-dependent, insuficienta renala (dializa 10 ore/zi saracul de el!) si acum 2 luni a avut si operatie de by-pass, deci iti imaginezi ca mult nu mai are. Dealtfel asta e scopul calatoriei de acum, sa-l vad si sa petrec ceva timp cu el...

Fetelor ca sa nu va las in ceatza: acum doar 4 ani pe 15 sept m-am casatorit. Data exacta a divortului nu ma intrebati, culmea ca nu mai stiu. Si-o lasam balta aici, OK?

S-a trezit!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Jani da' pozele promise unde-s? Trenbuia sa o lasi sa doarma si ea 3 ore ... ce daca? Dupa aia aveai companie pana la miezul noptii Nasol cu socru-tau

Pe mine m-a lovit harnicia,asa ca am luat iar vreo 10 sacose si am strans toate jucariile Dianei pe categorii si le-am pus bine,care in debara care la fratelo - acolo am dus si bucataria aia mare,ca numai ocupa loc degeaba.
Vai cate as mai avea sa aranjez,dar continui mai diseara cu cosmeticele mele unde-i jale de cand am venit din vacanta.Acum merg sa termin cartea,mai am un capitol.
Da' am mai bagat si io cate un ochi pe DC,ca aci mai am si de ce rade aproape zilnic.Iti sta mintea-n loc ce debiteaza unele.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, INGRID.
MONI, si eu tot de diverse chestii vorbesc, nici eu nu ma indur sa le arunc. Tot felul de chestioare, care mai de care. A, acum am o problema mare: sa imi arunc sau nu cursurile de la facultate? Adica sa le reciclez sau nu? Am pastrat cursurile alea care mi-au placut mie super mult dar la un moment dat va trebui sa ne vindem apartamentul din Bucuresti si sa ne cumparam aici casa, deci va trebui golit, asa ca intrebarea mea este: ce fac eu cu cursurile alea? A, si cu revistele de psihologie? Le pastrez sau nu?
JANI, imi pare rau pentru socrul tau, saracutul, te inteleg ca vrei sa stai cu el cat mai mult. Al meu are 71 de ani si ma rog la Dzeu sa il tina sanatos cat mai mult timp. El e ok, adica nu are probleme de sanatate, dar la varsta asta ti-e si frica. Ma consolez cu ideea ca a crescut speranta de viata.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA nu vrei sa stii ce-i prin pod,camara sau prin camere la socru-meu! Inclusiv colectia de reviste de ... psihologie Plus muulte alte colectii de reviste de ani de zile,inclusiv de-a lui husband care are o anumita varsta.A si mai am d-astea si la mami,la frate-meu,plus la mine evident. Cursurile de la faculta-s tot pe undeva prin pod si sa nu uitam de arhiva AF-ului si SRL-ului Cred ca as face ceva bani daca as valorifica toata hartia aia!!! Odata si odata tot o sa o facem ... probabil cand o sa renovam sau vindem casa.
Apropo de socrii al meu are 78 de ani ,dar se tine inca bine,nu-si arata varsta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Socra-miu are 86. Pana acum doi ani era foarte zglobiu si fizic si la minte, am calatorit mult cu ei si imi povestea multe, nu ma plictisea niciodata.
A fugit din tara acum 55 de ani cand fiica-sa era in burta - pe la 15 ani a "cumparat-o" de la statul roman insa n-a putut sa stabileasca o relatie ok cu ea, de aceea s-a lipit cred asa de mult de mine. Eu tin foarte mult la el... (ca sa nu va confuzez, s-a casatorit cu soacra-mea acum 6 ani, nu e tatal lui C.). In fine, abia astept sa ajung acolo sa-i gatesc si sa povestesc cu el.

Ma bag la somn, maine merg la birou . Pana acum am stat sa-mi rezerv bilete de autobuz intre Barcelona si Perpignan (sper sa vina soacra-mea sa ma ia, ajung la 4 dimineata).

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Hai sa mai scot si eu capul dintre bagaje si masina de spalat . Am gasit aici caldura (nu asa mare ca in Ro) , mai bine zis o zapuseala groaznica . Clara transpira la greu si i s-a accentuat si dermatita din cauza caldurii asteia. Asa , m-am bucurat ca am venit duin nou in casa mea la lucrurile mele, nu toata ziua pe drumuri si cu lucrurile prin 3 case . Orasul l-am gasit chiar minuscul , comprat cu Timisoara , normal. Nu mi l-a mai placut deloc , dar nah o sa imi treaca . Am facut si o vizita si in alt orasel , sa vedem marea , sper ca joi sa apucam sa mergem si la plaja ca e fiesta , adica zi libera . In orasul de care apartinem e toata saptamana fiesta , a fost hramul bisericii , dar astia o tin in chefuri vreo 10 zile , pacat ca nu am cu cine sa o las pe Clara sa iesim si noi o seara . Maine poate merg cu ea , ca e ceva petrecere pt copii sau nu mai stiu ce, am dat o privire rapida pe program .
Azi am fost sa rezolv niste chestiuni de acte , si maine ar trebui sa ma duc sa mai fac altele dar am un chef .
Am stat mult si m-am gandit ce mi-a displacut cel mai mult in tara , ei bine, sistemul sanitar . Mai fetelor eu stau cu groaza si ma gandesc daca intr-o zi voi revenii sa am de-a face cu sistemul asta de sanatate , am numai cosmaruri Pe mine m-a terminat nervos , si stiu ce vorbesc pt ca am avut de-a face destul de mult cu el in ultimele luni . Cel mai mult m-a socat prin comportament o stimata doamna oncolog din Arad, careia orice altceva sa putea sa -i spun ca este numai om nu . Am plecat de acolo socata de-a binelea , pe cuvantul meu . Nu inteleg cum un medic care stie ca are pacienti atat de bolnavi , ii lasa sa stea la usa pt o nenorocita de reteta oreeeeeeeeee , ore in sir . Vine la lucru cu 3 , da 3 ore inatrziere , si in conditiile in care puhoiul asta de oameni bolnavi la usa , madam lua 3 persoane odata in cabinet (ca pe niste vite), si le tinea cate jumate de ora , dar nu pt ca le consulta , nu , ci pt ca vorbea la telefon vrute si nevrute cu cine apuca . Mie mi s-a rupt sufletul pt bietii acei oameni bolnavi , care pe langa ca sufera fizic si psihic , mai trebuie sa sufere si de bataia de joc a acestei ........ nici nu stiu cum sa ii zic ..... . Mai trebuie sa spun ca acestei individe nu-i poti face absolut nimic , pt ca sotul ei este sef, tot medic, da .
-Si ca nu stiu nici o sesizare care sa se fii facut la colegiul medicilor , care sa se fii rezolvat in favoarea pacientului ?
-si mita , plicurile si pachetelele ,oriunde ai merge, of un cosmar
-indiferenta si nepasarea functionarilor
Asa, scuzati amanuntele astea care poate nu isi au locul , dar eu nu inteleg cum pot exista persoane atat de patriote , incat domnule sa vezi tara asta mirifica , sa nu recunosti ca are probleme si inca serioase.

Bine , termin si eu pe ziua de azi , noapte buna

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu m-am culcat aproape la ora 2 ,deci sunt ko,acum imi beau cafeaua.
Diana s-a dezbracat la fundul gol si alearga,sare si tzipa prin casa fericita ca o maimutza
JANI sper sa petreci iar bine in ocmpania lui si sa apucati sa va mai revedeti ... Mie imi place la nebunie sa ascult povestind oamenii mai in varsta!
ANA vai vai vai,deci si tu esti varza,stai in asa oras minuscul? Macar 3 magazine is pe-acolo? Distractie placuta la plaja si sper sa isi revina Clara cu dermatita aia!
Sistemul sanitar e putin spus groaznic,mai ales daca dai peste niste specii cum ai descris-o pe aia.Din nefericire nu-s deloc putine.Rar mai dai si peste oameni cum trebuie.Dar sunt si medici buni profesionisti dar fara pic de suflet, unii mai cumsecade dar habarnisti in domeniu,de asistentele nehalite si nesimtite nu mai vorbesc.Da' cum apare plicul se transforma in zane bune Deci nu-i de mirare ca cei din Arad prefera Szeged-ul.Pe mine ma dispera cel mai mult,ca s-a ajuns ca femeile sa prefere sa nasca intr-o tzara straina de groaza maternitatzilor locale!!! Si nu vad ce legatura au astea cu patriotismul,ce-i adevarat e adevarat ... din pacate.

Noa ,Diana canta acum "HAI LI LI SI NA NA NA" cum a auzit "strigaturile" prin Bihor

Mergi la inceput