Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu deja sunt nervoasa,nu credeti ca tata a venit bine dispus acasa,eu care nu suport bautura de nici un fel si mai ales sa il vad pe el ca o consuma imi intoarce stomacul pe dos. si imi vorbest numai 3 de-un leu si incet sa stau eu concentrata si fara sa respir sa pot sa il intelg...o sa fie o seara lunga,dar JUR ca il evit, nici nu am chef sa ma enrvez!!!mai tare!

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Edinutza, felicitari pt miscarile lui bebe! Si eu eram convinsa ca am simtit ceva acu 2-3 zile, dar de atunci nimic. Cred ca mi s-a parut ... sau e posibil sa-l simt pe bebe asa de rar?

Lisa, imi pare rau ca lucrurile nu merg acasa asa cum ai vrea

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Jasmi nu iti fa probleme cu loviturile bbului. asa a fost si la mine.pana incepe sa miste intr-una,crede-ma iti da cate una cand nu te astepti,eu eram la povesti cu o prietena si numa am simti poc ,da nu stiu unde mi-a dat ca mi-a taiat rasuflarea.
asa e la inceput,nu simti zilnic,iar in timp ai sa simti din ce in ce mai des si mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Jasmi nu iti fa probleme cu loviturile bbului. asa a fost si la mine.pana incepe sa miste intr-una,crede-ma iti da cate una cand nu te astepti,eu eram la povesti cu o prietena si numa am simti poc ,da nu stiu unde mi-a dat ca mi-a taiat rasuflarea.
asa e la inceput,nu simti zilnic,iar in timp ai sa simti din ce in ce mai des si mai puternic!

Lisa, mersi
Acuma ca tot am incept sa mananc mai bine, sper sa capete si el un pic de putere

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Lisa_ce situatie!asa sa faci sa il eviti pe cat poti!stai mult in Ro?

Jasmi_ce zici tu ce ai simtit eu pot sa zic ca am simtit luni si am zis ca este prea devreme,dar uite dupa cateva zile am simtit mai mult!oricum pana nu ne creste bbei cum a zis si Lisa nu o sa simtim noi chiar zilnic sau f des+depinde si pe unde umbla,cum nu au stare...

16+

edi

Mergi la inceput

noroc ca ma intorc miercuri,deci am mari sanse sa ma intorc cu mintea limpede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

noroc ca ma intorc miercuri,deci am mari sanse sa ma intorc cu mintea limpede!

Tocmai de aceea te intrebam ,nu am fost sigura dar am stiut ca numai ai mult!chiar ca nu merita sa te enervezi,mai ai un pic si esti inapoi la viata ta!profita de timp sa stai cu mama ta cat poti!ii doresc un sincer La Multi Ani si multa multa sanatate si nervi de fier !

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Hop si eu pe aici.....nush cine intreba de noi,dar eu,una,nu pot intra decat cand vin pe la sora mea,cum am mai spus,nu am PC acasa.Dar nici nu ma incumet sa imi iau,ca sigur n-as mai face nimic toata ziua.
Acum sunt in concediu,deci poate trec mai des.....

Billy,bine ai revenit,nu stiam ce e cu tine,ai avut ceva concediu!

Fetelor,am citit printre randuri si cineva spunea ceva de niste ceaiuri.Atentie mare,si unele plante sunt interzise gravidelor,deci aveti grija ce beti.

20+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Va salut din nou si asta dupa 4 ore de somn cica, ca as mai fi dormit eu dar m-au sculat unii care tundeau iarba si masina facea un zgomot infernal.Caini vagabonzi eu nu prea am vazut aici si nici pisici.Ca vorbirati de suparari si nervi,ieri seara m-am certat si eu cu al meu frate prin telefon, dupa o saptamana de nevorbit i-am dat si eu tel. ca sa stiu ce mai fac si mai ales ce face nepotelul meu de un an... la care el ma ia la 11 metri ca ce tot il sun asa des ca ce avem atata de vorbit toata ziua buna ziua si chestii de genul asta, vezi Doamne ca il deranjez parca as fi o straina.A zis ca ma suna el la Craciun sau Anul nou sau cand oi naste .Am inchis telefonul si m-am decis sa-i raspund si eu tot de Craciun sau anul nou ca eu nu-l mai sun deloc, uite asa mi s-a pus pata.

Asa si ma mai laud ca am arsuri la stomac, e adevarat ca arsurile sunt provocate de faptul ca le creste parul pe cap la bebelusi?? Inseamna ca o sa fie paroasa ca tati si sper eu sa aibe parul cret si ochi albastrii sau verzi ca slava Domnului ca gene are de unde lua

Selene si eu zic la fel ca fetele ca e bine sa stai acasa, 4 ore pe drum e cam mult si toate vibratiile alea nu fac bine la sarcina.Si sa-ti iei medicamentele ca daca nu iti dam toate o bataita, nu e de glumit ca dupa aceea daca e ceva mai serios tot tu o sa tragi.

Lisa hai ca nu mai e mult pana miercuri si vii inapoi, mai rezista putin.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata fetelor!

M-ati distrat cu discutiile despre soacre. Eu pe ai mei socri nu i-am intalnit niciodata si nici nu avem probleme cu ei (poate si din cauza faptului ca ne desparte un ocean si vreo 10000 de km). Oricum dorinta lor cea mai mare ar fi sa ne intoarcem in Ro, dar nu se pune problema. Asa ca mai linistita decat atat, nici ca puteam fi, la ce gura sparta am eu nu cred ca ar fi iesit bine situatia dc aveam ceva conflicte.

Cris
imi pare rau pt insomnia ta!
Selene, stai mama acasa, da-o naibii de nunta, bb e mai important!
Lisa, sorry pt conflictul cu tatal tau. Sa stii ca e o stare normala, si eu cand ajung acasa de-abia astept sa ii vad, dar dupa o saptamana imi vine sa-mi iau campii. Si ai mei sunt oameni de treaba, nu ma streseaza, dar na....conceptii diferite...
BillyBilly bine ai venit din concediu! poze, poze???
Naty, sorry pt bona, dar nu ti-a dat nici o explicatie, ciudat comportamentul ei, mai ales dc te-ai oferit sa-i faci carte de munca.

Vorbeati de creme anti vergeturi, si eu ma dau....asa din an in paste, cu un Palmer's, dar am citit peste tot asa cum spuneati si voi Andree_ea si Roxanaz, ca tine de factori genetici, crema respectiva nu are puterea sa patrunda atat de adanc, incat sa opreasca procesul.....dar ma rog....eu tot mai sper in crema minune.

Azi ma duc la dentist, sper sa nu-mi sangereze foarte tare gingiile.
Pupici si o zi buna!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput