Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris30 e adevarat ca arsurile sunt provocate de faptul ca le creste parul pe cap la bebelusi?? |
Sorry ca te dezamagesc, dar n-are nici o legatura.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
szmonic spune:
Selenepai in situatia ta eu nu m-as duce la nunta de nici un fel! Pai vrei sa patesti ceva si pe urma sa iti para rau ca pentru o nenorocita de nunta ai riscat? Gandeste-te bine, iar daca nu vrei sa te duci nu te duce!
Legat de soacre... ooof ca a mea e la 500km departare, ce bine de mine Saptamana trecuta am cumparat ceva material(finet) pentru bebe. Tocmai atuci m-a sunat soacra cand incercam sa fac un tiv materialului ca sa nu se desfaca marginile. Cum nu mi-a venit pe moment in minte sa-i zic ca fac niste stergare am ziz ca fac niste scutece din material. Sa vedeti ce circ mi-a facut, mi-a spus sa le arunc repede, ca asa ceva nu se face inainte sa nasti, ca mie nu mi-a spus mama ca nu am voie???!!! Si cum adica dau eu banii pe material de scutece cand ar trebui sa-i fac scutece din haine de-ale nostre vechi si folosite?!!! Hahh!!!
23+ (mai e muuult pana la 40)
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szmonic Sa vedeti ce circ mi-a facut, mi-a spus sa le arunc repede, ca asa ceva nu se face inainte sa nasti, ca mie nu mi-a spus mama ca nu am voie???!!! Si cum adica dau eu banii pe material de scutece cand ar trebui sa-i fac scutece din haine de-ale nostre vechi si folosite?!!! Hahh!!! |
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
Ieri cand i-am aratat lui Tudor pozele de la eco. asa frumos a zis: "surioara mea?"
Uf, ca de cand tot zic ca-i actualizez subiectul cu perle. Acum ca e asa dulce!
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
veronica75 spune:
Salut fetelor, m-am gandit sa fac si eu prezenta pe ziua de azi chiar daca nu prea sunt bagata in seama
Va rog frumos, inca o data, dati-mi si mie parola de la contul comun
Eu de dimineata am fost f ocupata, am fost la prima ora si mi-am luat "ultimul" bilet de ordine pt.inscriere la cursuri. Mare noroc am avut
Dupa amiaza iar la inscriere si binenteles in drumul spre casa am facut cumparaturi...ca de...de marti mergem la scoalasi am cumparat 2 rochitele mai grosute, papucei comozi, ciorapei grosi, si binenteles cate ceva pt. bebe - ca nu ma pot abtine-...
Si dupa cum spuneam bb-le meu va avea hainute de toate culorile adik de ex salopeta cu dinozaur( cumparata cand am aflat ca am baiat)si acu am cumparat costumase si bluzici alb, roz, rosu si o paturica roz f frumoasa. Deci sanatos(a) sa fie...
Abia astept sa merg la scoala
Dupa ce am ajuns acasa, am papacit ceva si m-am culcat. Abia acu m-am trezit
Mai fetelor imi pare rau ca nu va intelegeti cu soacrele, la mine totul e ok
Aveti grija de voi
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
cami_antonia spune:
fetele
am trecut si eu putin sa va salut pentru ca in week-end vom fi nasi lao logodna si nu vom mai avea timp de intrari pe net.....
va doresc 2 zile superbe si vesti frumoase....
eu parca nu mai am rabdare caci marti merg sa vad bebelinul....si poate aflam si ce este....
selene nici eu nu m-as duce la nunta.....
tuchi....ai mare grija de tine......iti doresc multa sanatate...
cat despre soacre.....cred ca toate sunt la fel....dar eu ma intreb....noi la fel vom fi??????
sper ca nu.....
am vazut ca v-am facut pofta atunci cu ardeii mei copti.....azi am mancat fffffffffff multe maslineeeee.....
17+
Camelia
cris30 spune:
Vero te duci la cursuri prenatale deja sau la altfel de scoala ?, poate ai scris tu pe undeva dar eu n-am retinut.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.
Daiopri spune:
Am uitat ieri, Szmonic felicitari pt fetita.
Selene eu in locul tau nici nu m-as gandi la ce zice lumea. Sotul eventual se poate duce, dar tu ar tb sa stai acasa la problemele pe care zici ca le ai.
Raluca imi pare rau de problemele tale. Las ca toate se intampla cu un motiv si o sa fie bine pana la urma. Eu cand am avut baiatul, am ramas fara sv cand eram in 2 luni nici nu apucasem sa le zic. Mai prost nu se putea, dar pana la urma au fost toate bune. E drept ca s-au cam adunat acum la tine dar o sa vina si vremuri mai bune.
Roxana, daca e fetita sper sa nu ma trimita baiatul inapoi l aspital cu ea. De aceea as vrea sa aflu totusi sa il pun in tema de dinainte:))
Si al meu a inceput sa tuseasca. Of, of, vine toamna rau imi pare. Macar daca e sa ia o raceala ceva sa ia acuma cat mai e bunicul.
Tuchi cum mai esti?
Voi scrieti f. mult cat dorm eu, si oricat as vrea sa raspund la toata lumea nu poci. Da sa stiti ca ma gandesc la toate. Abia reusesc sa citesc ce scrieti.
Miere, tine-o tot asa cu inotul. L-am inscris si eu pe baiat la cursuri iar la sf lui septembrie si poate atunci ma arunc si eu. Numai ca nu stiu daca o sa mai incap in ceva. Partea buna e ca parca nu mai cresc asa rapid, ca nici nu mai imi e foame asa de tare.
Lisa, succes in continuare si mai ai putin. LMA pt mama ta.
Si eu dorm cam prost nu stiu de ce, ma tot trezesc peste noapte, cred ca ma foieste bb, da nu imi dau seama si am impresia ca visez ca misca:)) Da macar adorm inapoi. Selene tare cu iesitul dupa caini. Nu as fi iesit nici sa ma bati:))
Anca, nu ai ajuns la zi la sv?
Billy bine ai venit din concediu.
Bee nici mie nu imi place cu sanii mari da asta e. Poat eii "indrept" dupa.
Aveti grija la vergituri si la sale cum ar veni. Am vazut la o colega o multime de dungi pe spate de m-am speriat. Eu nu am iesit prea sifonata la prima sarcina, doar cateva sunt dunga de la chiloti. Acuma ma dau tot din an in pasti ca si prima data, si culmea ma enerveaza mirosul la crema aia de cacao. Mama ei de treaba.
Hai wk placut si aveti grija de voi si bbei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
tuchi123 spune:
Buna fetelor!
Eu sunt imobilizata la pat cu perfuzii si fac la plosca, asta este nasol rau...nu cap de contractii nici in spital, dureri de burta am dar mai usor ca ieri cand am zis ca gata...Doamne ajuta!
Se pare ca am sa stau in pat pana la final iar medicii spun ca trebuie sa tin bebe macar pana la 30 sapt.
Va doresc multa sanatate si aveti grija de voi
21+BogdanDoamne ajuta