Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
denisa.g spune:
Andreea_and - multa sanatate la amandoi iti uram de azi. Ce fericita trebuie sa fii ca mai e asa putin..
Sabinel - Si pe mine ma dor oasele bazinului rau ca ma tot intorc de pe dreapta pe stanga - isi face bb loc
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
July - tu cum te simti? te-ai refacut in totalitate?
38 +
bitza2008 spune:
Salut!
Remember me???? Miss me?
Noi suntem acasa de miercuri dar n-am apucat sa intru sa va salut... va dati seama...totul e bine,ne adaptam incetisor..ce sa zic...sunt in al noualea cer.
Multumesc tuturor de incurajari; felicitari noilor mamici!!!]
Eu incerc sa recuperez,am vreo 10 capitole..dar nu ma las pana nu citesc tot.
Mi-a fost taare dor de voi?
39+LUCAS
AMR 7 zile!!!!!!!!!!
tzitziri spune:
Andreea_and, pai e foarte bine!Asteptam mesajul de la tine duminica si sa fie totul bine si sa fie dragoste la prima vedere
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
sabinel spune:
moaaama, cum s-a-ntins asta mica, i-a iesit piciorul prin burta. parca am revazut alien...
40+ cu Amalia Stefania
JulyMorning spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g July - tu cum te simti? te-ai refacut in totalitate? 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Eu nu-s multumita de cum ma simt in sensul ca ma mai tine nitel operatia... cand stranut sau cand imi incordez muschii sa ma ridic din pat simt un fel de intepaturi. Dar m-a vazut o amica de-a mea in a 4-a zi, a zis ca ma misc excelent dupa cezariana, ca tot urcam si coboram treptele din casa fara probleme... acu' o fi stiind ea ceva, ca este trecuta printr-o cezariana la randul ei. Azi merg sa scot firele mai dupa-amiaza, sa vad cum ma simt dupa
_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
denisa.g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JulyMorning
Eu nu-s multumita de cum ma simt in sensul ca ma mai tine nitel operatia... cand stranut sau cand imi incordez muschii sa ma ridic din pat simt un fel de intepaturi. Dar m-a vazut o amica de-a mea in a 4-a zi, a zis ca ma misc excelent dupa cezariana, ca tot urcam si coboram treptele din casa fara probleme... acu' o fi stiind ea ceva, ca este trecuta printr-o cezariana la randul ei. Azi merg sa scot firele mai dupa-amiaza, sa vad cum ma simt dupa _ Our future determines our past Fasolica de S39+ Fasolica eco 1 22S Fasolica eco 2 22S Fasolica eco 3 22S |
Multa sanatate si sa iti revii intr-u totul cat mai curand.
38 +
JulyMorning spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Salut! Remember me???? Miss me? Noi suntem acasa de miercuri dar n-am apucat sa intru sa va salut... va dati seama...totul e bine,ne adaptam incetisor..ce sa zic...sunt in al noualea cer. Multumesc tuturor de incurajari; felicitari noilor mamici!!!] Eu incerc sa recuperez,am vreo 10 capitole..dar nu ma las pana nu citesc tot. Mi-a fost taare dor de voi? 39+LUCAS AMR 7 zile!!!!!!!!!! |
bitza bine ati venit acasa, cu bine!! Vrem poze, iti dai seama nu? Citesti capitolele dupa aia! Sa aveti viata lunga si frumoasa impreuna
_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Ankussa spune:
Salutare burticutze, mamici si pitici/e
Incep cu Ratonelu - scumpa du-te mama la un alt medic (stiu ca ti-au zis fetele de 1000 ori), pe mine nu m-ar ingrijora nici retardul, nici placenta ci picaturile alea de sange (daca nu erau maronii ci rosu aprins). Cat despre mancatul de rosii cu branza sa fim seriosi, eu imi amintesc despre cat de des manca Eva rosii cu branza telemea (sorry Eva eram doar geloasa ca eu cum vedeam rosii dam la bobocei) si Luca al ei e un bb super dezvoltat. Apoi sa va mai zic una, despre nevasta managerului sotului meu. Am fost la ei in vizita acum vreo luna jumate si aflu cu stupoare ca femeia e gravida in 6 luni. Eu una sincera sa fiu n-as fii vazut asta neam pt ca femeia aia nu avea decat un pic de burta (ceva de genul n-a fost la baie de dimineata) si e slaba moarta. De mancat am vazut-o la masa abia ciugule, si btw e la al doilea copil. Primul (la care am inteles ca a avut o sarcina similara cu asta) este perfect dezvoltat, un copil frumos si vioi. Asa ca fetele, capul sus ca nu-i al cu coada chiar asa negru .
Nusha - acealsi sfaturi si pt tine, stai cumintica si linistita ca o sa vina bb si o sa-ti dea peste nas la cat de sanatos o sa fie.
Musette - condoleante, stiu prin ce treci si eu am patit-o acum cateva luni, e dificil dar o sa vezi ce o sa te intareasca bb din burtica
Monica - am vrut sa-ti spun cat de rau imi pare de cand am auzit dar de fiecare data parca mi s-au oprit cuvintele in gat, te admir pt taria de caracter
Ma apuc iar de calcat
36+ Vladut Alexandru
andy.p spune:
sabinel hai ca eu zic ca nu mai ai mult.
andreeawow chiar ca tre sa te pregatesti.Tinem pumnii si mai scoatem agitatele si mai incolo.
bitza welcome!!Ce ma bucur ca sunteti acasa si bine amandoi.Asteptama cand ai timp poze si impresii
july las'ca incet incet iti revii,acuma te tine si din cauza firelor dupa ce le scoti va fi mai bine
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)