Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_and spune:
Salutare burtici, ne-am intors si noi de la monitorizare si bebelina a fost cam lenesa, nu prea a miscat. Imi tot creste si tensiunea asa ca domnul doctor m-a chemat cu bagajelul duminica dimineata la 6.30 sa o vedem pe bebelina live!!!! Adica gata, cezariana si imi tin puiul in brate! Nu pot sa va descriu in ce stare sunt acum, ma duc sa incerc sa dorm putin ca m-am sculat tare devreme si apoi sa citesc din urma si sa completez bagajul de spital.
Laureta bafta multa diseara!
38+ cu Mina Alexandra
AMR 2 zile
Poze
Nocom spune:
UAUUU, andreea_and, pai scoatem agitatele, daca e vorba sigura!!!!
Odihneste-te cat mai poti si bafta multa duminica!!!!!
37+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
musettepink spune:
Andreea and bafta multa!!!!!!!
Laureta cum te simti?ma gandesc la tine diseara!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 6 ZILE
JulyMorning spune:
musette si eu tot ala l-am luat, care mai tarziu se desface, dar din pacate mai mult nu te pot ajuta... noi inca n-am terminat renovarea si toata mobila este impachetata, asa cum a venit si depozitata la soacra-mea... . Daca te ajuta, peste vreo 2-3 sapt cand sper sa fie gata, o sa trec si eu la mirosit . Instinctul nu stiu daca mi-a venit, n-am simtit nimic care sa ma pocnit, vreo epifanie , dar ma ajuta faptul ca nu sunt foarte panicoasa din fire, ca bebelina e cuminte si fara probleme. Multumim de aprecieri, oricum
andreea_and facem galerie sa n-ai emotii prea mari, sa nu creasca tensiunea prea tare
tzitzi bine, sunt si parti bune... asistentele de la bebei si de la gineco si medicii de gineco nu am ce sa le reprosez, toata lumea s-a purtat exemplar si chiar comunicativi. Iar doctorita de la neonato cand a aparut intr-un final a fost chiar o incantare sa vorbesti cu ea, desi a fost trimisa oarecum cu forta de sefa ei... Dar deh... se cheama Romania si eu una nu stiu cand o sa ma obisnuiesc sau o sa vreau sa ma obisnuiesc...
_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
musettepink spune:
july imi spui cand il instalezi,pana atunci daca ajung la ei iti zic ce am facut!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 6 ZILE
iriss_04 spune:
buna fetele mai tarziu,,,v-am citit dar am fost trista si nu am scris,,nu o sa m-ai merg azi la control mergem luni ca doctora e de garda azi, asa ca abia luni stab data pt cezariana
musette:condoleante,sper ca esti mai bine acum,nu?hai ca mai ai putin si o sa-l tii pe bebel Luca in brate
andreea_and:bafta!
Laureta:tinem pumnii pt diseara!][
sabinel:vreo veste ceva?
toagte fetele
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
nikolici spune:
Buna fetelor again,,
In legatura cu problemele de la Euroclinic...se pare ca acestea sunt destul de multe.
Eu am fost una dintre cele care si-a facut o asigurare medicala privata la Euroclinic de 2 ani,si unde eram sigura ca voi naste cu toate costurile aferente care oricum ne depaseau bugetele, insa eu si sotzul meu suntem ingroziti de spitalele din ROmania si am zis sa facem un efort.BUNNNN
Ei bine eu am refuzat sa ma mai duc acolo....serviciile nu mi-au placut.Consultatiile de la ginecologie care erau foarte flu flu, plus ca nimeni nu vorbea cu mine cand de exemplu am facut prima ecografie la 11 saptamani mai amanuntzita.....asistenta vorbea la telefon cand dl doctor care efectua acea eco ii dicta datele copilului meu din burtica....m-am simtit destul de prost.
O buna prietena de a mea nascut acum 3 luni in acest spital si a fost extrem de nemultzumita...de ex: daca iti este rau si vrei sa chemi pe cineva...apesi pe un butonel care surprizaaaa costa....fiecare chemare costa...si a tot apasat si nimeni nu a venit de ce credeti???sora Andreei Marin nastea si tot personalul era la picioarele ei si din cate am inteles insasi zana Marin era deghizata in asistenta ca sa- faca o mare mare surpriza surioarei mai mici...
Si uite asa...te chinui sa strangi banii aia ca sa ai conditzii omenesti...dar in felul asta....numai conditii nu ai.
Si uite asa am renuntzat la ei si voi naste la maternitatea Bucur, cu spagile de riguoare care ne scarbesc pana in adancul sufletului insa cel puztin daca ai nevoie iti vine cineva sa te bage in seama.
Sper sa nu dezamagesc fetele care vor naste acolo.
PUP
Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 35
camera Karinutzei
sabinel spune:
hai andre-ea, hai andre-ea!!!!
sunat medic, recomandat no-spa si repaus oleaca mai mult la pat si daca sitatia nu se amelioreaza la noapte ne internam, ca cica e risc de suferinta fetala daca se prelungesc contractiile fara rezultate concludente. eu sper sa fie cu rezultat, acuma nah! ar fi cazul sa-l ascult. asa ca am tras o baie calduta si somn de voie pana acum.
ma simt ceva mai bine, in schimb am ceva intepaturi in col si ma dor oasele bazinului infiorator.
acum ma bag la recuperat ca muuult ati mai scris
40+ cu Amalia Stefania