Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

BRAVO CLAU stiu ca ma trezesc cam tarziu dar, am avut ceva treaba zilele astea....
Mai fetelor am si eu o intrebare la cele care a-ti nascut deja (natural) cati bani va costat, as vrea sa stiu si eu asa o medie

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Monica bine ai revenit acasa, te asteptam cu drag oricand simti nevoia sa vorbesti cu noi
Bitza bine ati venit acasa

Nusha si Ratonelu, imi pare rau de vestile pe care le-ati primit, sper sa fie totul bine cu bebeii
ratonelu nu inteleg de ce nu mergi la alt dr, ce daca e tarziu, nu poti sa stai asa, mai ales ca de tipul asta n-ai reusit sa dai niciodata cand ai avut nevoie

laureta, felicitari pentru aniversare, ce cadou frunos ii faci tu sotului

andreea_and cutraj mamico

mary te asteptam cu vesti

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Hop si eu cat mai pot. Mi e fricaaaaaaaa nu vrea altcineva sa imi ia locul pliiiiz
Eu am totul gata si ma tot foiesc ce sa mai fac. Am si dormit un picutz. Mai incolo ma ciufulesc de tot de par.

Eu nush ce sa fac, doctoritza mi a zis a seara ca pot papa sa nu cumva sa ma duc nemancata. Acum io ce fac? Ca stiu ca nu tb sa papi. La Inisa fu urgenta si nu s a uitat nimeni daca am mancat sau nu oricum aveam anestezie generala si eram intubata.
Mananc sau nu?

July e scumpa foooc pitica ta. Io o spalam pe Inisa toata ( si caputz) in fiecare zi.

Giulianna piticul tau e asa expresiv, ma bucur ca sunteti bine. De ceai eu i am dat Inisei Baby Drink 50 ml pe zi, adica cate o guritza asa din cand in cand.

andy dau SMS sigur mey, numai sa pot

musette, condoleante. Si eu sunt trista de ieri tot asa vesti proaste si dureroase am primit mai ales ca la mine e vorba de o mamica burtica care sufera ingrozitor.

mary bafta la echo

Eva da un semn pina plec spre spital , sau te gasesc pe acolo?

Andreea_and, iti zic de azi nastere usoara bb sanatos si refacere rapida

lucutta nu prea ai voie sa stai in fundic cu cerclaj

denisa ai voie la sieeeeks???

Steluta bine ai venit

bitza bine revenit

CD cadoul mi l face mie sotul vaz

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 38+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

laureta eu stiu ca poti manca ceva usor,supa,iaurt chestii din astea.Hai fii barbata ca trece..te incurajez eu ,sa vaz cine ma incurajeaza pe mine
Acuma serios va fi bine si va trece va repede...si SMS cand poti iubita numa sa stim de tine si de bb.Pe la ce ora mergi??

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

andy pe la 19.30mi a zis sa ajung doctoritza la spital. Banuiesc ca va dura ceva pina ma interneaza probabil analize etc. Nush daca prind ziua de azi sau va fi spre dimineata operatia in sine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

andy pe la 19.30mi a zis sa ajung doctoritza la spital. Banuiesc ca va dura ceva pina ma interneaza probabil analize etc. Nush daca prind ziua de azi sau va fi spre dimineata operatia in sine.

Da se poate sa-ti faca de dimineata operatia..desi daca e de garda poate si acuma seara.N-are importanta,cand o fi numai bine sa fie.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Helau, helau, ga'lz!

Mai fetelor, eu abia am implinit 38 saptamani azi, dupa UM (o sch sambata de moft, ca stiu ca am ramas gravi sambata ) dar azi eu si Luca am implinit 38 saptamani! Si voi ma dati disparuta ca nasc? NO WAYYYYYYYYYY!!!!!!!!!! Mai avem, mai avem!!!
Multumim de grija, sunteti f dragutze!

M-am invartit dupa lucrusoare, am spalat, calcat, n-a ramas prosop sau lenjrie nespalata sau necalcata pentru pui, am confectionat un bonhomme simpatic, ma rog eu fac acum niste decoratiuni singurica (din carton, carioci si acum caut goashe (pictez pe carton :))) pe care sa le transform in cuier in camera lui, plus ca vreau sa ii pun pe usa pe afara din hol, ceva simpatic, pe care scrie Luca, sa stie tot poporul ca acolo e camera printzului, ii fac un metru original, adica eu cu din astea...nu cu contractii! Mai avem 14 zile, stati cuminti, mai e vreme pt agitate!

Am citit si eu si am vazut ca Monica e acasa! Moni, esti atat de puternica incat mi-ai taiat respiratia! Te admir enorm si intra pe la noi oricand ai tu nevoie, placere, te primim cu toata dragostea!

Nusha, mai lasa prostiile astea cu masuratori si alte probleme, nici nu s-a nascut si deja vrem 90-60-90! Bebe David e sanatos, e tot ce conteaza! Si ai grija de tine, hidrateaza-te, linisteste-te si ai sa vezi cum ajungi la termen cu un bebe grasunel in bratze!

Laureta, multi pupici, tzinem pumnii, nici nu stii cum asteptam poze cu printzesa! Vazand cum arata Inisa, parca vad alta concurenta la Miss Odiseea de sept-oct! Concurentza este oricum acerba!!!

July, recuperare grabnica si eu simt deja instinctul matern cum iti emana din toti porii, cred ca nu il constientizezi tu! Poate nu te-a pocnit in cap, a venit in somn

FELICIT SI EU MAMICILE CLAU SI DYANIRA!!! Wow, Dyanira, ce grasunel ai tu acolo, asteptam poze! Va asteptam acasa cu puii si recuperare grabnica!

Ratonelu, eu sunt bouche bée! De ce nu mergi la alt medic??!! Doar pt double check! NU MAI STA ASA!!! Sange?????

300, felicitari pt apartament! Sa il stapaniti sanatosi in 3! Chiar ca mare realizare! Bravo, felicitari!!!! Sper ca ati facut o investitie buna, piata imobiliara e in colaps rau de tot, dupa Supremes la americani si recesiunea asta care da peste cap toata lumea! Ma rog, let's think positive!

Pe cine am uitat? Mai vroiam sa zic ceva...Ma rog

Azi merg la medicul de familie dupa prenatal si vad ce mai achizitionez pe drum, am o listutza ca de obicei!

38+ LUCA

AMR 14 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Hop si eu cat mai pot. Mi e fricaaaaaaaa nu vrea altcineva sa imi ia locul pliiiiz
Eu am totul gata si ma tot foiesc ce sa mai fac. Am si dormit un picutz. Mai incolo ma ciufulesc de tot de par.

Eu nush ce sa fac, doctoritza mi a zis a seara ca pot papa sa nu cumva sa ma duc nemancata. Acum io ce fac? Ca stiu ca nu tb sa papi. La Inisa fu urgenta si nu s a uitat nimeni daca am mancat sau nu oricum aveam anestezie generala si eram intubata.
Mananc sau nu?

July e scumpa foooc pitica ta. Io o spalam pe Inisa toata ( si caputz) in fiecare zi.

Giulianna piticul tau e asa expresiv, ma bucur ca sunteti bine. De ceai eu i am dat Inisei Baby Drink 50 ml pe zi, adica cate o guritza asa din cand in cand.

andy dau SMS sigur mey, numai sa pot

musette, condoleante. Si eu sunt trista de ieri tot asa vesti proaste si dureroase am primit mai ales ca la mine e vorba de o mamica burtica care sufera ingrozitor.

mary bafta la echo

Eva da un semn pina plec spre spital , sau te gasesc pe acolo?

Andreea_and, iti zic de azi nastere usoara bb sanatos si refacere rapida

lucutta nu prea ai voie sa stai in fundic cu cerclaj

denisa ai voie la sieeeeks???

Steluta bine ai venit

bitza bine revenit

CD cadoul mi l face mie sotul vaz

hai fii tare iubita
ma gandesc ca esti la a 2a nastere si tr sa fii un pic mai curajoasa
eu nu-ti mai zic ce emotii o sa am
tinem pumnii

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mda, acum stiu ce am uitat! Vai de capu' meu!

Scumpica Andreea_and, cum sa te uit eu pe tine! Iti tin pumnii, maine si duminica scot fetele la greu, le iau de pe unde or fi si bag galagie maxima!!! Sa vii acasa cu o printzesa sanatoasa, cuminte, papacioasa si sa te recuperezi rapid! Uite asa o agitata de incalzire

Iar pentru Laureta, AGITATIE cat cuprinde:
LAURETA

LAURETA

LAURETA

38+ LUCA

AMR 14 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta & Andreea_and

Bitza, bine ai venit! Ne-ai lipsit Baga repede poze!!!

July, asa am fost si eu, nu putem tusi sau stranuta. Trec toate, stai linistita. BTW, fetele vorbeau ca burtiera elastica e buna si trage shuncile.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput