Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

july, spune-mi si mie te rog ce mameloane de silicon folosesti? ce marca? caci eu cu Matei am incercat multe si prin majoritatea nu putea sa suga cand era mic caci ele erau foarte groase/dure....

37+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July,sa inteleg ca nu ai fost asa de incantata de Euroclinic.....

Cursul sa stii ca a fost ok..desi mi s-a parut mult prea sentimental pe alocuri....cea care l-a tinut e moasa acolo si vreau sa iti spun ca mai mult am ramas cu ce ne-a spus pe langa manual decat cu ce scrie acolo.Acolo scrie in general lucruri pe care le gasesti si pe net:cu alaptarea, de ce e bine, ce se intampla la nastere, apoi cum se ingrijeste lahuza,etc.
Dar mai pigmenta si ea cu unele info care nu sunt in manual....cum sunt astea cu dezbracatul lui bebe si pusul la marginea dinspre talpici a patului...o sa vad ce imi mai aduc aminte si impartasesc cu voi

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor de Piolica stie cineva ceva ? Ca nu mai intrat de multa vreme....

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nocom folosesc mameloane de silicon de la Avent, marimea mica (sunt 2 marimi: standard si mica) - 34,90 Ron perechea. Chiar s-a certat al meu cu o farmacista cand mi-a luat a doua pereche, tanti sustinea ca nu exista decat o marime, dar sunt 2, scrie si pe cutie.

_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, si eu am patit acelasi lucru cu mameloanele Avent, l-am trimis pe al meu sa-mi ia S si a venit cu M, l-am trimis inapoi si saracul m-a sunat de acolo disperat ca farmacista spune ca nu exista decat o marime. L-am pus sa le returneze. Oricum am gasit in alta parte dar mie nu mi-au folosit, am incercat si Nuk si Baby Nova. Same result ... 0. De asta iti spuneam, daca Maia papa asa, ce mai conteaza prin ce trage?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

aha, multumesc tare mult july pt detalii. Bine de stiu.

37+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

July,sa inteleg ca nu ai fost asa de incantata de Euroclinic.....

Cursul sa stii ca a fost ok..desi mi s-a parut mult prea sentimental pe alocuri....cea care l-a tinut e moasa acolo si vreau sa iti spun ca mai mult am ramas cu ce ne-a spus pe langa manual decat cu ce scrie acolo.Acolo scrie in general lucruri pe care le gasesti si pe net:cu alaptarea, de ce e bine, ce se intampla la nastere, apoi cum se ingrijeste lahuza,etc.
Dar mai pigmenta si ea cu unele info care nu sunt in manual....cum sunt astea cu dezbracatul lui bebe si pusul la marginea dinspre talpici a patului...o sa vad ce imi mai aduc aminte si impartasesc cu voi

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Partea de neonatologie m-a dezamagit cumplit... am stat 4 zile in spital, niciodata n-a fost vazuta de acelasi medic.. un medic la nastere, unul a doua zi, altul la externare.. si tot asa. Am tot asteptat sa vina cineva sa vorbeasca cu mine sau cu cineva din familia mea despre bebe... si am asteptat 3 zile pana am cerut sa particip la vizita neonatologului, care m-a umplut de 'cred ca", "parerea mea", de parca eram la o intrunire amicala. Mi s-a spus ca in dupa vizita de externare va veni neonatologul sa vorbeasca cu mine, sa-mi dea biletul si sa discutam... in dimineatza zilei in care urma sa plecam le-am amintit ca vreau sa vorbesc cu medicul, mi s-a spus ca imediat dupa vizita...... mai tarziu a aparut o asistenta cu biletul de externare si pa si la revedere, puteti pleca. Evident ca s-a ajuns la un pic de scandal, am chemat-o pe sefa maternitatii care in 10 minute a trimis-o pe sefa sectiei de neonato si intr-un final a putut sa stea de vorba cu noi. Si scandal n-am facut de moft, sau ca vreau eu atentie deosibita, doar ca au fost niste chestii, a avut 2 'diagnostice' la nastere din care nu intelegeam nimic si despre care nimeni n-a catadicsit sa ne vorbeasca. Intr-un final nu e nimic, era vorba despre niste pete rosietice pe fata care sunt o sensibilitate de vascularizare si care se vor retrage in timp.... Da' nu se procedeaza asa, nene......

_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gata, plec la eco.

pupici

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July...urat
La curs descrierea procedurii (ce fac medicii) parea mai..de alta natura...dar uneori e doar o teorie se pare.Bine ca ati ajuns acasa cu totii sanatosi!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July mesajele tale emana calm si eu cred ca ti-a venit instinctul acela matern de care intrebai tu pana sa se nasca Maia.Mi se pare ca te descurci excelent pt primul bebe.Eu sincer nu cred ca e nici o probleme ca o alaptezi pe Maia cu acele chestii de silicon,de aia banuiesc ca sunt si facute ca sa ajute mamicile cu mameloane mai micute,ceea ce cred ca o sa am si eu fie vorba intre noi.Imi pare bine ca ai facut scandal la Euroclinic,pe banii tai faci ce vrei si trebuie sa stii ce are copilul.Legat de babydesign ,da aia sunt cei din home design mall,eu am cumparat dela ei patutul acela cu masa de infasat care in timp se transforma in patut mai mare.Problema mea este ca miroase a ceva solutii cu care l-au tratat ei,si deja e montat de 3 saptamani si las geamul in permanenta deschis in camera copilului si cand intru tot simt miros si cum eu sunt o panichoasa din fire mi-e teama sa nu fie cine stie ce drac de solutie care sa fie toxicxa cand imi voi culca bebelul in patut.Intrebarea era daca si la tine miroase la fel?l-am sters cu o carpa umeda si tot degeaba,ma gandesc serios sa ma duc la ei si sa le iau mobila la mirosit si sa vad care e faza sa nu aiba asta al meu ceva pe el.....ma gandesc totusi ca fiind mobila de copii nu pun si ei numai chestii toxice nu????????dar cum la noi merge oricum ma astept la orice.hai ca m-am intins ca o placinta.
imi mplace cum suna "musetta"

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput