Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea..

elena ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta...mai trebe din cand in cand sa ne mai si distram...

alex imi pare rau..n-am intrat numa acum aseara pe forum si ma vazut ce-ai scris...si cand mia faci comanda?oare mie imi foloseste spuma daca am par slab si si gras pe deasupra?dar vb pe mess...numa sa te prind,ca ziua eu nu prea intru...si seara cand sunt eu nu esti tu..

ati mai fost fetelor la aquina?

alex propune tu de o intalneala...geany mai e in tara?

va salut is va urez tuturor noapte buna..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
si o saptamina grozava sa aveti!

Elena, ma bucur ca a fost bine la nunta. si noi ne-am distrat bine de tot, insa mi s-a rupt sufletul cind am venit acasa, bebe nu dormea, ne-a asteptat (mi-a zis mama ca a urlat cind l-a pus in patutz, ceea ce el nu face niciodata la somnul de seara). saracul, i-a fost asa dor de noi ca nu mai voia sa se dea jos din brate...se muta cind la unul cind la celalalt...si peste doua saptamini trebuie sa rep[etam figura...ufff

Ioana
, bravo pentru Patrick cataratorul.

Diana, cind te intorci la munca? a venit buni sa stea cu Ana?

PS: v-am zis ca Stefan umbla tinut de minutze? e tare haios...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata!

eu cu ale mele invataturi, hihi, simt ca nu mai pooooot.

de ieriu m-a apucat si un dor nebun de piti, tot plang ca o nebuna, mai am cateva zile pana o vad, dar tare imi lipseste.

Victo-scumpa, cred ca nu-ti va fi usor fara puiutul tau atat, ca eu care-s obisnuita, simt deja ca moooor de dorul ei.dar va trece, va fi mai dulce intalnirea. spor la ce faci, ca sincer nu mai stiu, tu te-ai dus cu jobul sau cu scoala?sunt zapacita, sorry

Ioana-si piti asa coboara din pat de cateva saptamani, hihi, inca-si scoate fundicul in afara, e o dulce.

Alex-ce produse promovezi tu?

Lore-ce mai faci scumpa, nu prea mai stiu nimic de tine. esti ocupata tare? pupici la flacau.

elenuta-ce bine ca a fost frumoasa nunuta.de ce spui ca pacat ca voi n-ati putut sa va distrati?si noi avem nunta sambata la hoia, in gradfina de vara, eu chiar aspet, cred ca ne vom distra,hihi.sper.

va las, va doresc o zi frumoasa si o saptamana la fel, mai intru eu sa-mi bag nasucul,hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Mariilor!!!

Eu ma apuc de facut bagaje, mergem la Brasov, la bunicii mei, miercuri plecam, apoi vine tati sa ne ia sambata. Speram sa rezistam de atata dor.

Din categoria "ce-a mai facut copilul meu": Alexia imi ia papucii de casa (nr 40), se incalta si patruleaza cu ei. Astazi dimineata a intrebat-o Adi cum face gaina si a zis "ihiihi". Si dupa aceea cum face vaca si a raspuns tot asa. De fapt nu stie cum face nici una din ele dar stie sa improvizeze.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
IOANA ai noroc ca n am pus comanda:) inca ,o voi pune in seara asta ,scrie mi pe mess ce vrei
MELI imi plac tare mult produsele de par de la Amway si i le am recomandat si lui IOANA
mai ai un pic si ti vine puiutzu acasa lasa ca ii este bine cu bunicii ,esti tare norocoasa cu ei
ELENA si eu am fost sapt trecuta la o nunta si cum ai scris si tu ,au avut formatie ,pot spune ca e prima nunta la care am fost unde formatia a fost superrrrr buna ,au cantat f f fain

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La Multi Ani Mariilor!!!!!![pup[

Alex ai facut rost de Exluton???Daca nu am intrebat eu la o farmacie langa mine si au zis ca ei aduc pe comanda!Deci daca mai ai nevoie iti dau nr de tel al farmaciei si suni si iti faci comanda!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI CELORA CE POARTA NUMELE DE MARIA

ANDREEA draga n am mai gasit EXLUTON dar nici nu mai caut mersi mult oricum

tu fetelor asa ma bucur ca s a mai racorit ,chiar daca ploua si e innorat e totusi frumos afara

ma duc sa fac paine in ou

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana ce dulce e Alexia.. cred ca trageti niste distractii cu ea
Alex draga, cum de nu mai vrei Exluton? Va puneti la treaba pt bb 2?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara...eu ma plicti...sara e la taica-so..si ma intrat sa vad care-i miscarea pe-aiic...nu se prea vede ca ploua..

nu-mi place deloc vremea asta...ma cam deprima..pe voi nu?

meli nu mi-ai raspuns...cred ca n-ai citit ce-am scris eu...cred cu atata invatat..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Avem si noi net, in sfarsit…

Oana, bine ati revenit! Si felicitari de aparitia in revista! Va fi o amintire frumoasa pt Maria! La Multi Ani!
Co, mi-era dor de voi! Tare frumoase poze aveti din concediu! Carina e dulce-dulce!
Andreea, multumim de urari!
Meli, cred si te inteleg cu dorul de piti…Hai gandeste-te ce bine se simte ea acolo..Am uitat sa iti spun ca esti tare frumoasa! Ce as fi vrut sa o vad si pe piti.
Anca Mihaela, bine ai venit! Eu nu cunosc crese in Grigorescu.
Paula, drum bun in capitala!
Alex, de ce sa te ingrijorezi de somnul lui Tiadris? Foarte bine ca doarme! Si Sara doarme mult. Are inca 2 reprize mari de somn pe zi.

Cu intarziere, La Multi Ani Miruna, de mami Lavinia, va pup tare!

Doamne, ati auzit ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti???Brrrr…
Sara ma pupa toata ziua, spune tot mai multe chestii, a primit o papusa bebe de ziua ei si e tare dulce cat o iubeste.O pupa, doarme cu ea, ii da sa pape. Altfel, despre noi, plecam saptamana viitoare la Deva 1 sapamana, Sara merge tot mai bine, a si fact singura cativa pasi, dar e prudenta tare

Va pup! Revin.ma cheama

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput