Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ati urmarit careva serialul inima de tigan?parca zicea careva..nu stiti acuma in toamna cand incepe noul episod?

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

adriana tu cum stai cu intarcatul?

va pup si va doresc o noapte linistita

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
IOANA(SARA) am urmait Inima de Tigan si chiar mi a placut tare mult:) ,ce super ca mai incepe un nou serial
nu stiu cand o sa inceapa :(
poti sa ti iei serul ,spuma (care mi place enorrrrrmmm de mult ,e cea mai tare spuma de par ce am avut o vreodata ),fixativ ,sampon,balsam ,masca ,vitaminele ,,,etc ,scrie mi pe mess ce vrei ,deseara trimit comanda
IOANA13 chiar ca am papat ca purcei dar a fost superrrrr ,asa de bun a iesit pestele ,e f tare friteuza asta
cred ca ti venea sa l papi pe puiutz cand ai vazut ce voinic e ,bravo strengarel

tu fetelor oare ar trebui sa ma ingrijorez ca Tiadris doarme 5-6 ore in cursul zilei ?
am vb cu o cunostintza si mi a spus ca nu i ok sa doarma atata

bine zici Ioana(Sara)hai sa mai facem intalniri ,cica de sapt viitoare se raceste
ELENA unde vrei sa ne intalnim in 15 ?
pica lunea ,asa ca o sa fiu nevoita sa mi iau puiu cu mine ,Clau lucreaza iar soacra mea e la scoala
sa gasim un loc unde ne putem lua si copilashii sau vreisa ne intalnim numai noi mamicile ?
Propune tu ceva

CINE vine maine in Parcul Mare ?o sa merg pe la 13 sau 14 depinde de puiutz cum se trezeste

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana intreaba la Domo, am inteles ca poti sa le duci pe CD la ei si ti le prelucreaza acolo. Nu mai stiu adresa... trebe cautata prin tot forumu asta...

Alex nu are nimic ca doarme mult... asa e ea, somnoroasa... ca Alvaro... In continuu doarme atit sau in 2 serii? Ca asa si P baga citeodata pe zi vreo 5 ore citeodata numa 1 jumate

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

IOANA intradevar asa doarme si Alvaro ,m am mai linistit cand am vb cu Geany si mi a spus ca si ea are un somnorila
nu doarme in continu 5 ore ,in reprize ,ieri mi a dormit de la 10 :30 pana la 12:45
iar la amiaza de la 4:10 pana la 7:50 si la 21:40 i am dat lapticu si a adormit iara pana azi dimin la 8
iti dai seama ca s o norocoasa ca doarme atata dar am inceput sa ma agit un pic cand mi s a spus ca nu i ok ca mi doarme asa mult :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Alex, nu cred ca e nimic in neregula ca Tiadris doarme atat,au perioade de crestere mai rapida si atunci normal ca trebuie sa doarma, si Alexia doarme cate 4 ore legate pe zi.
Daca zici ca ii dai tztzi doar dimineata, cum adoarme in rest, singurica? Ce norocoasa esti!
Ioana, felicitari pt urcatul in pat!Alexia a invatat mai nou sa se dea jos, ca de urcat stia. Si am lasat-o intr-o zi in pat si m-am dus in bucatarie si ea a venit dupa mine...m-am speriat ca nu intelegeam cum s-a dat jos.(se da cu spatele, a invatat singura)

Victo, mult succes in noul an scolar!

Ioana, nu cred ca era Alexia cea despre care vorbesti pentru ca nu vrea sa stea in carca, plange. Ea a stat numai pe jos si a dansat.

Cu intarcatul nu stam nici cum...astept revelatia divina...Plecam miercuri pentru cateva zile la Brasov si incepem dupa ce ne intoarcem...Nu stiu, parca pe mine nu ma lasa inima.

Diana, spune-mi te rog...tu ziceai ca te intorci la serviciu si ca o vei mai alapta pe Ana dimineata si seara. Ea nu adoarme la san? Cum va adormi la amiaza? Ca daca as rezolva cu somnul de amiaza as putea sa continui seara si dimineata, ca sa nu fie un impact prea mare, si cresa si intarcat...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana sa se dea jos, tot asa, cu spatele, stia. Asa am patit si eu odata, l-am lasat in pat si m-am trezit cu el codita in bucatarie... de atunci il las in pat si daca vrea vine, daca nu se joaca pe acolo si nu a cazut niciodata... deocamdata.

Ce fain de voi ca ati alaptat atit!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ADRIANA cred ca i tare scumpa ,cum se da jos din pat cu spatele ,Tiadris se da jos din p pe burtica ,de urcat nu stie ..inca :))
inainte sa doarma ii dau laptic din biberon ,e tare ciudat ca in cursul zilei nu mai vrea tzitzi ,isi bea laptele si dupa ce l bea o pun in patutz ,isi ia oitza in bratze si adoarme ,sau se intampla sa adoarma in timp ce si bea laptele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Adriana draga, eu, tocmai pt ca stiam ca va trebui sa plec la job, am scos tzitzi ziua de vreo 2 luni, doar cu titlu de exceptie i-am mai dat in cursul zilei.
De obicei o culc dupa ce papa si cum ea papa foarte bine mancarica, practic e satula la ora somnului iar tzitzi ar fi doar de alint. O pun la somn cand da semne ca e rupta de somn si ma pun langa ea, exact ca si cum as alapta-o(si exact in acelasi loc in care ii dadeam laptic), si in loc de tzitzi ii dau suzeta de nenumarate ori, ea o scoate si tot asa... La inceput cauta tzitzi si atunci ma lasam mai jos si o lasam sa se joace cu parul meu(asta e ceva ce ii face mare placere), si adormea cu manutele prinse in par. Acum nu mai cere deloc tzitzi ziua dar, din pacate, adoarme foarte greu, adormitul dureaza mai mult decat somnul in sine. Seara e si mai rau pentru ca, desi ii dau tzitzi, nu mai adoarme in timp ce suge si o pun in patut si stau aplecata asupra patutului ca ea sa se poata juca in parul meu. Cred ca am mai zis ca Ana nu a luat deloc biberonul, ea in afara de laptic bea doar apa, din cana cu pai si din asta nu poate beau decat din pozitia verticala.
Eu sunt sigura ca vei reusi sa scoti tzitzileala din cursul zilei, ai nevoie de un pic de rabdare si probabil trebuie creat un alt ritual pe care sa-l asocieze cu somnul. Te felicit ca iti doresti sa o alaptezi inca seara si dimineata si cred ca e indicat sa o iei gradat, adica intai sa scoti alaptatul ziua si apoi peste un timp, cand vei hotara tu, sa o intarci.
Ioana bravo lui P, mare realizare domnule!! gata, in curand iti va striga de la usa ”Mami plec afara la joaca”

Mamici de copii ”dormitori” sunteti niste fericite, va spune asta o mamica ce mereu s-a chinuit cu somnul bebelusului.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao tuturor

a fost superb la nunta, de mult nu am mai fost la o nunta sa cante numai formatia, deobicei ii statie insa aici u cantat super super , a fost reusita nunta pacat k noi nu am putut sa ne distram, asta e.

alex draga mea, sa fi fericita k doarme atata, e bine si pt ea k se odihneste, creste si are energie , insa Dragos numai de pe la 8 luni o inceput sa doarma ziua asa ca sunt fericita acuma k doarme un somn de 1-2-3 max ore.

ioana felicitari pt reusita lui patrik, si eu nu mai am grija asta k pika din pat sau de unde ii deoarece stie sa coboare singurel si urka la fel ,imi place k e tare atent.

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput