Gravidutze si Mamici de Cluj -89
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana13 spune:
Adriana iar ati fost la HAvana? Noi nu am mai mers la concert, P a dorimt aseara pina la 7 jumate... abia am reusit sa ajung pina in orac cu el, aici apropape... zici ca e perfecta fintina, o putem lua acasa
Nu au cum sa se poarte urit cu Alexia, la cresa, cind le trage un ris si un dans le cucereste pe toate.
Paula lasa ca si cind mergem la servici e greu cu lasatul bb-ilor la crese/gradinite/doici... Sa fie ei sanatosi si destepti, sa se poata lauda cu mamicilelor "diplomate"
Ioana, chiar ca suna tare bine acolo unde ati fost in concediu. CAm ce preturi sint? E curatenie?
Elenuta stai linistita ca vine si bb 2... ti-a iesit usor primu, de aia te grabesti acum... noi am tot incercat un an, per total.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
ioi..Ioana..lasa-ma..acu e mama la mine..da parca si ea frate, nu gandeste..
azi i-a facut la amiaza felul 2 cu ou..si nu m-a intrebat de unde sa ia oul..si i-a pus unul vechi..imi vine sa ma impusc, nu altceva.
plus multe alte minuni..
de 2 zile imi tot bat gura cu ea ce si cum sa faca...
cred ca ma imbolnavesc o luna..sau poate nu, ca nu vad ce face, si sper sa fie bine.:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
IOANA(SARA )n am mai comandat nimic ,dar maine o sa mi com vitaminele pt par ,pt mine si Andreea ,tu ce ai spus ca vrei ?in 2 zile vine comanda
tipa cu parul blond si lung e GEANY ,e o super
de abea astept sa merg sa vad fantana "minune":) cred ca i super frumoasa
VICTO cand a fost mami la mine ,i am facut o lista cu programul lui TIADRIS (desi il stia :))
ii scriam in fiecare seara ce sa i dea sa pape a doua zi si totul a fost super
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
IOANA(SARA)chiar acuma m a sunat Simo si mi a spus ca vine joi in CJ asa ca daca vrei sa mai vb cu ea potzi veni la mine ,ELENA e valabil si pt tine daca te mai intere
Ioana13 spune:
PAula si eu i-am facut program, cind era mic; acum stie ce sa faca. In mama am mare incredere, desi ea ii mai baga si cite o placinta, sarmala de porc sau mai stiu eu ce... dar in general respecta. Numa ca ea inca lucreaza, asa ca nu e valabila numai in week-enduri... si e departe. In soacra-mea nu prea as avea incredere ca e cam zapacita/ametita... dar s-ar descurca si ea.
Tu pleci la Bucuresti? De cind? Cu cine sta Stefanut? Stai mult sau citeva zile pe saptamina? II spui la tati sa faca bani mai multi sa faci naveta saptaminala cu avionu ![]()
Ioana mama de 
Victo spune:
ioana,da, m-am interesat si de avion..da wizzair nu mai mere..tarom si carpatair sunt cam scumpe, peste 2 mil un zbor.
alex, si eu i-am lasat lista.
la mine e invers, mama e mai zapacita.mai incredere am in soacra, e mai atenta.
maine plec, stau luna sept.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
Drum bun Victo draga 
Tu fetelor deja am doua sapt de cand Tiadris ma musca zilnic de sfarc ,chiar nu mai pot ,imi trage niste muscaturi de numa
iar de supt mai suge doar o data pe zi ,dimineatza
cred ca o sa renuntze singura la tzitzi ,sa vedem ce o sa faca in urmat zile
ne am cumparat friteuza asa ca sotzu o incearca acum cu peste ,deci avem cina la ora asta
mai face cineva asa ceva?![]()
pupici si noapte buna
Ioana13 spune:
Paula drum bun, stai linistita ca au grija bunicile de Stefanut! Sa ne mai scrii de pe acolo.
Alex pofta mare! Lasa ca ai slabit tare, poti sa mai cinezi din cind in cind la ora asta.
P acum seara, statea linga canapea, "citea" dintr-o carte, si numa il vad ca se urca singur pe canapea. Era atit de mindru, l-am intrebat "Singur te-ai urcat in pat?" El"dea" si dadea din cap ca da... am baiat mare!!! Bine, inevitabil sa va spun ca a repetat la nesfirsit urcatul/coboritul din pat... Apoi si-a luat sticluta si l-am pus in patutul lui
Ioana mama de 
sara2007 spune:
adriana era imbracata alexia ieri seara la concert in rochita galbena si statea la ttai in carca?ca au vazut ceva cunostinte o fetita cam de varsta sarei ziceau...si asa dansa si batea din palme...
ioana13 cam 6000-7000 camera pe nopate unde ma stat noi....depindea de camera care o ai..dra era frumos..curat.la fel si la strand.dar era cam fara viata statiunea,plictiseala seara,probbail ca era sf de sezon deja.doar la ei in 1 sept merg copii la scoala.noi ma fost din 31 aug in 3 sept.am avut si reduceri la strand pt ca erau deja tarifele de toamna.am inteles ca e deschis si pe timp de toamna -iarna.ma gandesc ca si la hoidu la fel.
chiar m-am gandit ca am putea pleca in toamna intr-un sf de saptamana mai multi acolo...nu v-ar placea?ne adunam familii si plecam intr-un mini concediu..eu ar trebui sa ma lipesc de careva cu masina...eu cu sara..ce ziceti??
alex nici nu stiu ce-as putea sa-mi i-au...deci pt par imi trebe ceva tratament..tu ce-mi recomanzi?
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
noi azi ma facut 3 sapt de la intarcare..nici nu-mi vine sa cred.cand ma mai vede dezbracata zice numa titi si gata..ca si cum n-ar fi existta vreodata
m-i dor de clipele acelea...dar acum acand adoarme asa se lipeste de mine..vrea sa ma simta f aproape,asta compenseaza cat de cat..
elena tot la nunta?
ioana13 nu-mi mai dai te rog odata adresa aceea de la domo?sau daca o mai are careva..
numai faceti nici o intalnire pana mai e cald afara?pe o terasa ceva?tare sa vrea sa vin si eu.deja e toamna si nu ne vor mai ramane decat molul si polusul..sa mai profitam cat de cat...
ioana...mami de sara