Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

ELENUTZA multumim de aprecieri si iti doresc cat mai repede un bb2.
Adriana felicitari ptr 9

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

magda, las' ca trec si examenele si imediat esti iarasi cu puiul. cat mai ai pana termini?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, a fost acum , in septembrie? Pai acum chiar nu mai erau locuri, mie mi-a zis ca o primeste ca-s prioritara, ca sunt studenta. Na..sa dea Dumnezeu sa nu fie asa cum zici tu ca fac scandal...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

A fost acum, saptamina asta. ideea e ca i-au spus ca il primesc pe copil fara nici o problema. insa nu mai vrea ea in conditiile care i le-a spus directoarea...

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Anca, a fost acum , in septembrie? Pai acum chiar nu mai erau locuri, mie mi-a zis ca o primeste ca-s prioritara, ca sunt studenta. Na..sa dea Dumnezeu sa nu fie asa cum zici tu ca fac scandal...

POZE ALEXIA

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao fetelor...intreba o noua mamica de crese in grigorescu.eu una singura stiu de stat,langa politie..daca sti cumva unde este.am auizt ca e ok...eu acolo o s/o dau pe sara de la anul....ma bucur ca esti din grigorescu...poate ne vom intalni..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

A fost acum, saptamina asta. ideea e ca i-au spus ca il primesc pe copil fara nici o problema. insa nu mai vrea ea in conditiile care i le-a spus directoarea...

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

POZE ALEXIA

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Anca, si ce i-a mai spus, in afara de faza cu patuturile?

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Deci va imaginati ca deja devin paranoia in legatura cu mersul la cresa...daca ma gandesc mai bine o sa ma mai duc luni o data sa intreb cum e cu faza cu patuturile. Oricum, nu vreau sa devin prea insistenta si dupa aceea Alexia sa aiba de suferit din cauza asta. Dar cred ca am pretentia sa stau cu ea putin pe acolo, sa se acomodeze. Si pana la urma , ma gandeam ca la inceput o pot lua la amiaza acasa. Desi nu stiu de ce am impresia ca nu prea accepta ei chestii din astea. Si ma gandeam sa o duc la 9, ca si asa sare peste micul dejun dat de ei. Offffffffffffff

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Victo mai am pana marti si apoi ma duc la Valcea si ne intoarcem in 25 ptr ca la 1 incep ultimul an de facultate si trebuie sa caut bona,alta problema

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..complicata viata..mai, cine ne-o fi pus sa facem copii in tp scolii?????

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ancab si elenuta sa aveti distractie la nunta...

elena cu cine il lasi pe dragos?imi pare rau ca n/am mai reusim sa vb aseara,am revenit destul de tarziu...dar sper sa putem resui in seara asta

fetelor asa m/a prins un dor de duca..m/as duce intr/un club ..ceva...sau macar la cate/un suc pe o terasa..asa bea un pahar de vin undeva.dra n/am cu cine.dupa asa o lunga relatie,m/am cam indepartta de toata lumea...cele de varsta mea au familii deja,sau prieteni de mult is nu ies..

super restaurantul havana unde/ati fost....n/am fost niciodata.ati stta mult?erau fete pe care nu le stiam deloc.cea blonda cu par lung era geany?

meli din poze am incercta sa/mi dau seama de noile tale achizitii....f fain.cred ca toata lumea ti/a pus o gramada de intrebari..cat te/au costta exact?si sunt si efecte negative...?si daca mai ai bebe poti alapta?sunt tare curioasa

adriana felicitari...esti tare mamico..

alex super ca ai un nou aparat...ce mai sti de comanda pt par?ti/ai mai facut vreo comanda?

lore pe unde esti?n/am citit nimica despre tine..

multa bafta celor in cautare de masini...si mie mi/ar place numa ar trebui sa invat sa conduc mia intai.am carnet de 6 ani si n/am condus deloc.dar mi/ar prinde f bine ca n/as mai depinde atata si nu l/am mia inebuni atata toata ziua

ioana...mami de sara

Mergi la inceput