Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

superbe pozele, ce rau imi pare k nu am ajuns

aici gasiti pozele sa nu mai tot cautati

http://good-times.webshots.com/photo/2692453050102049148hSOnPb

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

alex sigur k te ajut daca stiu

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

va doresc o seara placuta si un week superb alaturi de familie

nopate buna

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut tuturor!
azi merg si eu la nunta. mai am o gramada de treaba pina la ora 13, cind vine mama sa stea cu bebe. sper sa apuc sa fac tot...iar o sa merg la distractie obosita...

Elenuta, nu ne intilnim cumva? a mea e la rest bucium de pe calea floresti. bugetul pentru masinutza e si al meu pe la 3000 de euro. inca nu m-am decis ce vreau. mi-as lua un jeep mai micutz, ca la bunicii nostri e mai vreu de ajuns cu golful. poate un suzuki vitara....daca gasesc pe cineva sa mi-l aduca de afara. daca mai astept pina ma intorc la munca poate creste bugetul si ma pot intinde la o toyota rav 4.

Adriana, felicitari pentru nota de la examen. stiu ca voiai 10, insa e foarte buna si asta. sa ne povestesti cum e cu cresa, ca din februarie si pe stefan trebuie sa-l duc. am auzit ca sint 25 de copii inscrisi si doar 15 paturi. e adevarat? cite ingrijitoare sint?

Alex, faine poze. e frumos si localul, nu stiu de ce zicea al meu sot ca nu e fain.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Anca, te gandesti sa il duci pe Stefan din februarie? Ce sa-ti zic de cresa, nu stiu cate paturi au ca ieri n-am apucat sa vad prin clase ca erau usile inchise. Cert este ca au multi copii inscrisi, vreo 30. Asta cu paturile de unde ai auzit-o? Mie directoarea mi-a zis data trecuta cand am fost ca nu poate primi prea multi ca nu are paturi...Dar sper sa nu fie vorba de chestii din astea cu culcat mai multi copii intr-un pat. Eu oricum o sa ii stresez tare, o sa m duc sa vad cum e cand dorm si daca constat chestii din astea iese urat ...n-au voie sa faca asa ceva!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Ma bucur daca v-a prins bine vestea cu fantana arteziana, am fost si noi aseara, ne-am intalnit si cu Ada si micuta Sara. Fantana e muzicala, dansatoare si luminoasa (numai mancare nu face, in rest e perfeta). Am stat si la concerte dar nu pana la sfarsit ca Loredana nu mai termina si Alexiei ii era somn. (deci am ratat focurile de artificii)Insa pana sa i se faca somn, a dansat intr-una, toata lumea se amuza..

Aaa, si ne-am intalnit si Meli aseara, la Havana, noi plecam, ei veneau.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

neatza
superbe pozele de la intalnire,vrem mai multe.toate sunteti niste scumpe,va pup si bebeii sunt niste minunatii,sper ca la urmatoarea intalnire voi putea ajunge.
sunt trista pentru ca am examene si pe Victoras l am lasat la mama la Valcea imi e un or nebun de el

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

magda draga is super pozele mai ales ce;le cu caciulita, mai facut sa plang , mi dor de clipele alea cand era Dragos mic si mai ales k imi doresc fff mult inca un bb mai bine zis 2 bb

anca si eu vreu un suzuky chiar as vrea sa imi gasesc unu dar sa vedem

adri felicitari pt 9 stiu k iti doreai 10 dar oricum ai 10 de la noi

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

magda draga is super pozele mai ales ce;le cu caciulita, mai facut sa plang , mi dor de clipele alea cand era Dragos mic si mai ales k imi doresc fff mult inca un bb mai bine zis 2 bb

anca si eu vreu un suzuky chiar as vrea sa imi gasesc unu dar sa vedem

adri felicitari pt 9 stiu k iti doreai 10 dar oricum ai 10 de la noi

poze

Elena si Dragos Stefan

MULTUMESC, MULTUMESC, ELENA!

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, faza cu cresa o stiu de la nasa mea. a fost sa-l inscrie si ea pe cel mic, dar s-a razgindit cind a auzit.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput