Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare de la capitala
stau la camin si am si net..asa ca nu va parasesc ;)

sunt franta de oboseala..cu drumul, cu scoala..

anca..si bb meu de cd am plecat eu e mai plangacios.si nu vrea sa stea singur sa se joace.nici cu mama nu vrea, numa cu tata-su.probabil se gandeste sa nu plece si el :(.
ii arata zilnic poze cu mine..ii vorbesc ii cant la telefon.azi i-am zis sa faca bravo..si a batut din palme..
am vorbit si pe mess, insa cd m-a vazut a inceput sa planga..

nici nu stiu cum sa fac..sa vin, sa nu vin la cluj..tare mi-e ca il bulversez.

de altfel, eu suport destul de bine despartirea..bine, sun in fiec pauza..stiu ce si cd a mancat si a dormit..si alte detalii..

asta este, vor trece cumva 4 saptamani.

aa..ce s-a intamplat la maternitatea giulesti?

alex, sa inteleg ca va pregatiti de bb 2 deja?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-eu zic sa stai linistita, se va onisnui, ai sa vezi.Dar cand ai putrin timp imi spui si mie cum de esti in capitala, hihi, cu scoala?trece mami, ai sa vezi, va fi bine, iti spune una care asta a facut mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, meli, cu scoala
tu ce zici, sa vin in wk?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo-nu zic ca nu-i greu atat pt tine,cat si pt pitic, dar se va obisnui, cu siguranta. e normal sa planga dupa tine daca nu-i obisnuit sa fi lipsit pana acum de langa el.dar daca e pe maini bune, la asta trebe sa te gandesti,mai ales ca-l are pe tati langa el.acum daca simti tu ca trebe sa vii, hai acasa, macar in primul weekend. poti veni cu trenul, cu vagon de dormit, dormi pana acasa, nu esti nici asa obo, stai o zi cu el si te duci inapoi tot asa. tot e mai ieftin decat avionul. dar nu in fiecare saptamana. prima, ca sa fie mai usor si pt el, si pt tine.dar daca crezi carezisti fara, stai linistita, sunt sigura ca va fi ok pt el, se va obisnui si pe zi ce trece va fi mai ok. asta depinde de tine mai mult, cum poti tu.eu dupa experienta mea, zic ca poate vei veni acasa totusi in prima saptaman.sa faci cum simti tu, dar legat de el e ok, crede-ma, nu-ti face probleme. va trece mami, vei vedea. numai o luna ai asa sau tot anul?spor mami si rabdare.

Ioana-mami de Sara-imi repeti te rog inca o data intrebarea?recunosc ca sunt tare zapacita!

Gabi-mersi mult, ma faci sa rosesc,in 23-24 am licenta si duoa sunt libera ca pasarea cerului, hihi,pot sa vin la intalnire si cu piti, s-o vedeti , hihi.felicitari pt primii pasi mai siguri, lasa ca-si va da drumul si nu vei mai avea liniste,hihi.e o dulce Sara, pe mine una m-a vrajit, si recunosc ca de cand am vazut-o mi s-a facut un dooor nebun de piti.

Bex-ce mai faceti?cand plecati in concediu?emotii?relaxare faina sa aveti, va fi bine cu pitica!

Alex-mersi de par, eu am luat ceva profesional de la l'oreal si sunt tare multumita, aveam paruyl tare deteriorat. si mi-am mai achizitionat si un uscator de par cu capat din ala pt bucle, ce mai, sotul e incantat de buclutele mele, hihi.
chiar asa, va puneti pe treaba pt bebe doi?

Ioana-ce face Patrick?face ture sus-jos pe patut, hihi? sau s-a saturat si a mai gasit ceva intre timp?

mami-alexia-ce faci? profiti de vacanta? bine faci mami, profita ca din pacate trece repede!

eu pe la casuca, ma chinui cu invatatul,piti e bine la mare, cica papa cat o sparta,hihi, numai acasa nu vrea, ca sa ma supere, nu-i bai, important ca e bine, ne vom descurca noi si acasa. numai sa vina odata ca nu mai pooooot!!!!!mie una nu-mi place vremea asta, sincer ma deprima, abia astept sa vina vara.....iarasi....

va pupic, va doresc o noapte usoara

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli se vede ca ai de invatat... tare multe iti vine sa scrii, orice numa cartea nuuuu . P azi a primit in cap o jucarie de la vecinutu nostru, dar nu a reactionat violent... s-a uitat la mine mirat si in gind cred ca zicea "de ma ridic acuma la el...", vecinutu fiind mai micut decit el, dar mai sfirleaza

Paula chiar, tot anu vei sta pe la Bucu? E aglomeratie pe acolo?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Victo-am ecunoscut eu ca sunt aiurita,deci...inca o intrebare...ce scoala?nu in octombrie incepe?va rog sa ma iertati,promit sa ma adun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor nu ne punem inca pe treaba pt bebe 2 dar daca se intampla ceva il asteptam c toata dragostea
MELI draga fugi la invatat ,hai ca mai ai un pic si gata ,ce faci dupa licenta ?
IOANA bravo pt Patrik ca n a avut nici o reactie violenta
VICTO draga de tine ,lasa ca puiutzu e f bine ,mai ales ca si tati e in zona ,nu ti face griji
GABI bravo pt pasi puisorului

fetelor Tiadris nu prea mai vrea tzitzi ,azi am incercat sa i dau sa pape si iarasi m a muscat ,iar azi dimineatza n a mai supt deloc ,numai laptic din sticla ,,,,sa vedem cum o fi si maine

noapte buna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI ce uscator de par ti ai luat ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! tuturor MARIILOR

MELI DRAGA , ziceam k imi plak nuntile dar pacat k nu ne-am putut si noi distra din cauza k suntem in doliu dupa tata, chiar sambata a avut 2 luni de cand nu mai e printre noi

vai tu fetelor, ce inconstienta din partea asistentei din buc, 4 copii care pot ramane mutilati pe viata si cum zicea matusa unui bb poate ii afecteaza vederea groaznic

spor la invatat pt mamicile care studiaza

victo drag cred k iti e tare greu fara stefan, iti trimitem un pt alinarea dorului

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

azi de dimineata Dragos s-a trezit somnoros si nu era bine dispus din cauza k avea temperatura, i-am pus 2 supozitoare iar acum cand m-am dus sa vad ce face ii fierbinte, are mare temperatura, daca pana maine nu cedeaza mergem la dr
poate si de la dintisori , avem 8 deja saptamana trecuta i-au iesit 3 unu sus si 2 jos ,ns ce sa zic

ce timp urat, e bine totusi k s-a mai racorit insa ne va fi dor de vreme buna

noapte buna

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput