Gravidutze si Mamici de Cluj -89
Raspunsuri - Pagina 18
ALEX29 spune:
neatza
GEANY saraca pisica ![]()
![]()
bravo pt papanasi ,i ai fiert ?sau ai facut gogosi cu branza ?
IOANA(SARA) super tare piticutza 
GABI tare as vrea sa i cumpar si eu la mamarutza ,oare ai putea afla de unde l a cumparat ?desi e cam aiurea sa intrebi ![]()
la Polus n am mai fost de vreo sapt ,s ar putea sa fie reduceri
IOANA13 daca poti sa faci 2 cd -uri si ne descurcam noi dupa ![]()
ELENA asa e cel mai bine ,sa ne intalnim in parc ,la o terasa sau restaurant nu mai merge cu bebeii ,cu neastamparatii astia mititei nici o sansa sa stam linistite la masa ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
tu fetelor stitzi vreo vopsitorie de haine ?
ce credeti ?azi dimin Tiadris a vrut tzitzi
,n a supt decat vreo 2 min si gata
geanina-nica spune:
netatza
gabriela-bine ca a fost doar un cosmar,si cu papanasi MI-AU IESIT TURTITZI
dar la gust buni,si cum sotul nu stoie cum ar trebui sa arate....na i-a papat si asa ![]()
ioana.m.de sa.-Stie printesa ta de pe acum ce vrea ,moda si bani hihihihihi,
Alvaro face pe 3 octombri: 2 anisori.
alex19-papanasi prajitzi,si turtitzi hihihihi![]()
I S-a facut poate dor de tzitzi la printesa ![]()

A am uitat sa-ti spun asa-s de nervoasa,
am cautat magazine de VICTORIAS SECRET,in Madrid si poti sa-ti dai seama ca nu sunt
Ioana13 spune:
Fetele, miine noi plecam, pt vreo 5 zile, cind ne intoarcem luam cd si facem, desi, v-am spus, nu sunt de calitate f buna, ca sunt luate de pe net si a mai si zgiriat P cd-ul, dar numai un filmulet e deteriorat.
Gabi nu stiu daca se pot comanda originale...
Eu am auzit de ele de la o prietena ce a fost in Canada... si l-am extras de pe net inca de pe vremea cind era P in burtica.
Ioana ce bine le stie Sara pe toate, de mica!
Geany tare faza cu pisica, saraca. Ale noastre se bucura ca mareg P la ele, dar mai dispar si ele citeodata ![]()
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
salutare,
sunt de acord sa ne vedem in parc,mie personal nu-mi place Babesul ...nu ar fi mai bine in Chios? am putea sta si la terasa daca vrem , e spatiu suficient acolo.eu vin unde stabiliti voi...
ne vedem si azi in parcul Pritax dupa ora 17
merg Duminica la ziua unui baietel de 3 ani ,dati-mi idei ce sa-i cumpar cadou...
http://good-times.webshots.com/photo/2320963350101878452OnOzrB
ia priviti ce mare a crescut Sorana...trece vremea fetelor,asa mult imi place poza asta ca o am deja pe desktop![]()
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
ALEX29 spune:
GEANY nu ti poti comanda de pe net ?am o prietena aici si si a comandat un costum de baie Victoria S.e super super frumos si a fost doar 40$
si eu is innebunita dupa produsele V.S.mai ales dupa lotiunile de corp (love speel ,ma da gata si pe mine si pe Clau
)
chiar o sa incerc sa mi comand
IOANA drum bun si aveti grija de voi 
ANCA da chiar ca a crescut Sorana ,am vazut o ieri ,e tare frumoasa si scumpa si are niste gropiteeeeeee de mori 
am uitat sa va spun ca am vazut un ingerash mic cu ochisori albastri ,cine credeti ?
Maria ,papusica lui Oana 
ne vedem in parcul din Manastur 
e a doua zi de cand Tiadris si a schimbat programul si e super asa ,mai ales ca se intuneca mai repede ,putem si noi sa iesim in parc ,sper so tzina tot asa
inaite dormea de la 4-4:30 pana la 7 si pana ii dadeam sa pape ,pana o schimbam se facea intuneric asa ca nici o sansa de parculet
acu vad ca doarme de la 9 -11 si de la 1:30 la 3 :30-4 30 aprox
iar seara pana la 9 cel tarziu doarme
sa vedem cum o fi si maine ![]()
elenuta23 spune:
asa sunt de nervoasa 

ieri in park am dat numai de copii care mi-au scos peri albi, copii de vreo 10 ani , iar acuma seara in parc avea dragos o lopatica si o grebluta cu care se juka la nisip si vine un baietel care era cu mama lui si inca 3 tipe ii ia grebluta la dragos o umple cu nisip la care il pune in cap dupa care ii trage un cu grebluta iar domnele pe care le-am numit vaci de nervi stateau si radeau

, asa m0am infuriat de numa, nici macar scuze sau ceva , k nu ii voie nimik , bv 

, vad k numai de nervi am parte in park.
azi am vrut sa mergem la tara dar tati lucreaza pana tarziu si atunci mergem dimineata la prima ora
SANSO mie mi indeferent unde ne vedem , dar alex zice k intr-un park mai ales k bb nostri sunt pitici si nu stau cumnti iar in babes ii poti pune in nisip, iarba....e mai bine, acuma eu is deacord
poze
Elena si
Dragos Stefan
soanso spune:
cum stabiliti voi asa e bine...
eu azi nu am mai ajuns in parc...am dormit cu Sorana pana la ora 18,am acumulat multa oboseala saptamana asta ,sincera sa fiu pe mine deja ma oboseste parcul Pritax,e foarte aglomerat dupamasa ,e galagie,copii multi ,unii dintre cei marisori foarte impertinenti si obrasnici.am sa incerc noul parculet amenajat de curand de langa Big.
elena draga nu ma mir ca te-ai enervat.
Alex,am vazut ceva curatatorie si cred ca si vopsesc haine in incinta la Cora,mai era una la Big ,intrarea e pe partea cu Diamarket.
maine am de facut curatenie,mancare,cumparaturi si mergem seara in vizita la niste prieteni in Floresti.Duminica mergem la o ziua unui baietel si porma ne pregatim de gradi...asa ca eu va urez de pe acum weekend placut !
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Ioana13 spune:
Elenuta cind le-ai facut vaci, te-au auzit si ele?
Noi azi in parc am fost la amiaz singuri
si acum seara cu inca un copilas... miine dimineata plecam si noi la munte.
Va doresc un week-end placut si inceput de saptamina fabulos!
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
IOANA, prima data nu am zis nimk dar cand am vazut cum rad cu hohote dragos s-a dus inapoi si ma-m dus dupa el la care i-am spui lui dragos hai de aici k te loveste baiatu iar ele stau k vacile si nu fac nimik 

si acuma am niste nervi in mine 

nu zic k is copii se intampla dar sa nu zica nimik apoi sa rada , mi-a pus capak, si dargso face milte dar sa fiu asa nepasatoare cand loveste sau ceva de genu nu, il iau de mana il cert,,,, vai k nu mai pot ce fierb in mine
poze
Elena si
Dragos Stefan