Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA puiule te inteleg ,mai ales ca mama copilului era acolo ,iti vine sa mori cand vezi ca nu reactioneaza asa cum ar trebui la gestul facut de copilul ala
ANCA mersi mult ,o sa incerc la Cora manie

noapte buna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anca, chiar azi am vazut parculetu de langa big, e super rumos amenajat si nu sunt asa multi copii , cred k vom merge si noi acolo k aici iti faci viata amara. e super aglomerat parcu din manastur, ar trebui sa se mai faca unu pe spatiu ala gol din partea cealalta a biserici.

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

azi am fost si mai irascibila deoareace am avut o noapte alba in care dragos s-a trezit sin 2 in 2 ore, sper sa avem o noapte linistita

pe mine m-a deranjat faptul k mamam lui nu a reactionat defel , k is copii si asa e cu ei nu poti fi dupa fundul lor mereu, dar sa ii fi spus ceva nu sa rada toate

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

dimineata mergem la tara k a fost ziua soacrei mele, i=am comandat un tort care a iesit superb, va pun poze sa il vedeti

TORT
http://good-times.webshots.com/photo/2175198540103538248rESNmS

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani Iubirea mea draga si scumpa, mami te iubeste tare-tare!
La Multe lunisoare frumoasa Carina si plimbaret Stefan!

Nu pot sa va spun ce sentimente ma incearca, sunt extrem de emotionata si fericita, am fetita mare!
Va pup si va doresc week-end placut ca nu stiu cand mai pot intra!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Anei!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa, printesa!!! Mami felicitari pt puiul de 1 an!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, weekend frumos la munte! Si noi ne pregatim de plecare! Atunci, daca nu e deranjul prea mare, ne treci si pe noi pe lista cu cd-ul?

Ieri am incercat fara succes o foaie alba si creioane colorate....hehehehe...se cam grabeste mami!!! In schimb e superfascinata de masinute, asa ca i-am luat una, numai cu ea se joaca!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La MUlti Ani ANA!!!Sa cresti mare ,frumoasa si sa ai parte numai de fericire,sanatate si bucurii!!!!!!!!!Mami sa-ti traiasca fetita!!Sa aveti parte numai bucurii!!

Fetelor sunt foarte bolnava,am puroi in gat,ieri am avut si febra ,cand ma ocup de Ericut port masca ca Doamne Fereste sa ia si el!!!!
VA pup!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, Ana!!!!! Sa cresti mare si voioasa! sa o faci pe mami fericita si pe tati mindru de printzesele lui!

La multe lunite si pentru Carina!

Si un pupic mai special pentru Stefanutzul meu, care face azi 8 lunisoare!!!! te iubeste mami tare de tot!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, yamy, ce tort aratos ai pregatit acolo pt socrella!

Andreea, sper sa te faci bine repede si sa nu ia piticu' nici un virusache!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput