Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

hehehehe, Ioana, asa da imparateasa...auzi? ce fain ca sta P la citit de povesti...sfarleaza mea n-are rabdare sa stea locului cateva minute, e totusi pasionata de o carte cu animale domestice...visez la zilele cand va sta sa ii citesc povesti.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabriela, P nu are rabdare sa ii citesc o poveste, dar daca rasfoiesc cartea aia de 200 si ceva de pagini si ii spun pe scurt povestile(pe care le stiu ) sta si 30 de minute, fara sa miste. Ii mai place tare CD cu Baby Einstein. Stiti de el?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

azi ne-am intalnic cateva fete in parc, eu , alex ,andreea,anca mai multe si am hotarat k e mai bine in park sa ne vedem cu pitici, ce ziceti?????

MARTI LA ORA 17 IN PARCUL BABES

1 elena
2 alex
3 andreea
4 sanso??

gabi frumoase pozele cu sara, bine sta la revizie, de unde ati cumparat tronul????

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI asa e ,e bine sa se obisnuiasca si cu altcineva ,oricum mie greu sa no am langa mine ,dar stau linistita totusi ca i cu mami si stiu ca ii este f f bine cu ea
iar mama e o super respecta intotdeauna ce i spun legat de programul lui Tiadris ,nu incearca sa se impuna cu absolut nimic
puiutzu are un fel de bicicleta in poza ?
e tare scumpa mamarutza
IOANA draga si eu vreau BABY EINSTEIN ,e super pt bebei dar nu se gaseste aici ,chiar o sa vb cu cineva sa vad daca pot sa mi trimita din State ca eu nu m am gandit sa i aduc

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Multumim fetelor, Ioana, Alex, Elena!

Ioana, nu stiu de Baby Einstein, poti detalia please? Tot e mare lucru ca sta P chiar si atat la povesti, Sara nu sta locului deloc...

Alex, asa e si mama mea, atata incredere am in ea, si ce imi place e ca si ea respecta programul si deprinderile ei. Soacra e mai intreprinzatoare, dar altfel si ea o iubeste mult pe Sara. In poza, e o masinuta multifunctionala, care se face tricicleta, leagan, e chiar pt varsta ei, a primit-o acum de ziua ei.

Elena, tronul e cadou de la City Pharma, pe punctele acumulate, fac multe cumparaturi de la farmacia respectiva din Big ca mi-e la indemana.

va pup, noapte buna, sara e bine dupa vaccin, vesela, a papat, nu febra,acuma a adormit in brate cu bebe, cat mai poate pupa la papusa asta...aproape ca sunt geloasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Noi de pe net am adus BAby Einstein, precum filmele, dar a pus P mina pe el si e zgiriat in anumite pozitii. Daca vreti sa va fac Cd va fac, dar nu e calitatea cea mai buna. Contine citeva filmulete formate din imagini sau actiuni scurte cu animale, oameni, plante... pe muzica de Mozart, Bethoven s.a.

Noi nu venim la intilnire, plecam la bunici.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

MARTI LA ORA 17 IN PARCUL BABES

1 elena
2 alex
3 andreea, mami de daria
4 sanso??
5 ioana , mami de sara

iaona si pe mine ma intereseaza cd, daca poti te rog si eu vreau.. vi marti la intalnire???? daca vi te rog sa il aduci si ti-l platesc, mersi

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

gabriela77-ce bine ca nu a avut reactie,la vaccin.SARA e o frumusica si simpatrica foc,chiar ca-i frunos tronul si cum sta in el

ioana13-CRED ca pisica asa s-a bucurat cand am venit in SPANIA cand il vedea ca se aproi deja se ascundea saraca pe unde apuca,
O data a ramas blocata dupa un dulap in camera la ai mei,si noaptea tatal meu tot auzea ceva ca se misca dupa dulat si miauna incet,cand colo era pisicitza,care se ascunsese de frica lui ALVARO

Sunt foarte faine desenele cu BABY EINSTEIN,si alvaro asa se uita la ele.

fetelor am facut PAPANASI pentru prima data, mi-au iesit comestibili hihihihi NICA(sotul)mi-a papat 4.

Noapte buna si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ioana13 si eu vreau..daca poti..mersi..si ai timp,bineinteles.suna interesant.,

geany mersi de incurajari.vad ca si tu aveai chef de ceva iesiri,de o destindere.cand mai vi in romania?cat timp are alvaro?e un scump,mie imi place aia in care e dezbracat cu lantul la gat

gabriela77 ce-ti seamana sara,e o adevarata domnisoara.si mie mi-ar place un fotoliu din ala pt sara.am vazut la miniblu dar era tare scump

sara e pe zi ce trece mai inteleapta si mai smechera..deja cand trecem prin fata unui magazin..pufu.adica sa-i cumpar pufu..ii obsedata de papuci si de pormoneul meu cu bani.toata ziua probeaza papucii,se chinuie sa se incalte cu ei,si cand vine cineva la noi,incepe sa se incalte cu papucii lor...si tot manii manii,adica banii.ii place sa tina banii in mana,si f interesant ca nu-i rupe.numa ii tine.si ii place daca ii pui in buzunar vreo bagnota.numa zambetse si ii lasa acolo.stie ea ce stiesau daca o cert imi zice du-te....sa ma duc de-acolo sa-i dau pace..

sa aveti o noapte frumoasa

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi!

A trecut cu bine noaptea, Sara sa- mai foit si s-a trezit pe la 4, a baut un lapte, ca nu bause azi noapte si acum doarme iar.n schimb, eu am avut un cosmar groaznic. Brrrrrrrrr....

Ioana, am intrat si eu pe site si sunt f intersante produsele. Tu ai comandat de undeva? Sau se descarca de undeva? N-as vrea sa te bombardam acum cu facut CD-uri, ca sigur esti suficient de ocupata. Daca ne spui eventual, cum putem sa ne procuram, e ok!

Geany, multumim de compliment. Si felicitari de reusita cu papanasii. Daca a mancat 4, concluziile sunt 2: ori au iesit foarte buni, ori te iubeste sotul foarte mult...hehehehe...glumeam. Sunt convinsa ca au fost tare buni, uite chiar azi fac si eu ca am branzica proaspata.

Ioana, scaunul acela e gonflabil, dar vad ca inca nu s-a spart. Sara e incantata de el, dar a si tras cateva trante. IMpreuna cu el, am mai primit un scaun, tot gonflabil, sub forma de inima, tot asa de printesa.

Nu stiti mai sunt ceva reduceri al Polus? Vreau sa ii iau ceva haine si jucaii pt nepotica mea?

Mergi la inceput