Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Getutza81 spune:
Neatza la o Inka...
Degeaba a fost fenobarbitalul ca tot sa trezit la 5 fara 15 min si la 7...dar a dormit mai linistit intradevar.. nu o sai mai dau.... stiu ca nu e orezolvare la problema, dar sa stiti ca as prefera 10 copii ca el decat 3 adulti....o sa imi revin eu cumva... cat despre lasat copilul altundeva, credetima ca nas dormi deloc si plus ca nam pe nimeni de incredere sa pot lasa copilul...si sotul se trezeste zilnic la 5 si merge la lucru, vine la 6-7 seara si asta ma termina pe mine, ca nare cine sa stea cu copilul de la 7 la cat se trezeste pana pe la 10 ca sa dorm linistita dimineata.... Stau la maicamea, dar ea e si mai terminata ca mine, ea nu il aude nici pe fratele meu bolnav cand se trezeste, are si ea ceva probleme cu somnul, nu stiu ce e cu ea... deci nici o solutie pentru mine... dar cred ca secretul e sa nu mai fim noi agitati cum spune si cleo...apropo, cleo, distractie multa la botez...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Felicitari cleo pt fifitza care suge tot !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto buna dimineata!! ![]() Am ajuns sa intru doar o data pe saptamana sa va citesc si sa va scriu despre noi..offf.. Imi e dor de vremurile cand stateam aproappe toata ziua pe forum.... Sper sa apuc sa citesc din urma, dar pana atunci vreau sa va spun ca noi suntem foarte bine, ne prieste de minune aerul de munte. Sara are un program foarte bun, adica doarme in fiecare noapte de la 10.30 seara la 7-7.30 dimineata, apoi mananca tzitzi, ne jucam, adoarme la 8.30 pana la 11-11.30, cand se trezeste si papa bib. Mai mananca la 16, 19-19.30 bib si la 22 tzitzi. In fiecare zi ne jucam frumos in curte, ne dam in balansoar, Sara rade in hohote !!! O sa pun niste poze noi cu ea. Va pup ![]() Sara la Breaza Scortisoara Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria |
Bravo pt fifitza cuminte !!! Cred ca asta near lipsi si noua, umpic de liniste undeva la aer curat !!! Ce frumos !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
MissParker spune:
Ce bine a dormit Daviducul azi-noapte, era rupt de oboseala dupa agitatia de ieri...
Fetele cu botezul in weekendul asta, sa aveti petreceri frumoase si distractie maxima si sa veniti cu poze superbe!!
andreap, sa va fie de bine botezul si sa va traiasca micuta crestina! Tare dragute pozele, ce frumos ai imbracat-o pe Sara... si ce frumos dormea ea, cu gura ciresica 
Daria_Ioana, ai dreptate, o scurta perioada la sat, ca sa te refaci si tu fizic si psihic, e acum cea mai bune optiune...
Getutza, of, saracuta de tine, stiu ce rau e sa nu poti dormi, te termina psihic, simti ca innebunesti! Sper ca acum ai reusit sa te refaci putin si te rog, nu-i mai da lui Bogdanel medicamente ca sa doarma, ok? Mi-au placut mult pozicile, e un scump si un expresiv, cu ochi mari si gene frumoase... 
Cleo, si David linge tot ce prinde... si baleste la greu, mai ales cand incepe sa i se faca fomita... Numai cu picioarele inca nu merge, dar are o forta in ele, da din ele cand il schimb de zici ca e turbat ![]()
alina_anto, stai linistita, ca nu te uitam noi
Sa va bucurati de timpul frumos petrecut impreuna. Frumos ritm ai facut, la noi in timpul zilei tb. sa-i dau lui Daviducul tot la 3 ore papica, numai seara ma lasa intre 8 si 12:30, cam asa... E, tot e ceva, apuc si eu sa dorm 3 ore legate...
La noi e frigut si innorat, a inceput chiar sa picure, sa vedem cum facem ca sa iesim si noi azi in 3 ![]()
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Getutza81 spune:
Lambriile sunt renumitii viermisori la copii... bine, pot avea si adultii, si inca ce lambrii... pot ajunge la dimensiuni foarte mari, chiar de dimensiunile matelor... Doamne fereste !!!
Miss, nui mai dau copilului, dar sincer am fost capiata... si sunt... de oboseala...
Multumesc de complimente, si voi sunteti niste frumosi... de fapt toti copiii odiseei noastre sunt cei mai frumosi....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Miss, mam uitat la albumul Funny faces a lui daviducu... Doamne ce scump e copilasul vostru... as zice ca o sa faca multa lume sa rada si fericita !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Lorich spune:
Iulia pup Mufitza, nici nu vreau sa-mi imaginez cat de greu ti-a fost s-o vezi asa; si ei, dar si tie. Muuuuulta sanatate, toata sanatatea din lume; nu reusesc sa inteleg cum se poate strica lapticul tau din san?
Cleo distractie placuta, ce tare e sa pleci nu? Sa iei TOT cu tine; noi aveam bagaje si pe scaunul din fatza si doar are Octavia un portbagaj....
Getuta mi-era dor de tine, imi pare rau ca ai aceeasi viata cu Bogdanel cam cum am eu cu Robertel. Da' se fac ei mari, acu' acu'
In continuare mi-e dor de Alra, SilviaPop, Dordia, Onyx, Fecian
Magnetism tu ce faci? Cum mai petreci si pe unde?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Reallaura spune:
Cleo cred ca la ASTA te referi..
Copii astia se tin de mana! Distractie frumoasa la nunta! Sa fie cumintica MAruca!
Alysh, multumim de urari, la fel dorim si noi Lui Inais si Simonix iar pe tine si pe Vladi va 
Alina_anto, ne bucuram ca sunteti bine, asta conteaza..ma duc sa vad si eu pozicile.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
iulia83 spune:
noi suntem la socrii, ne pregatim sa mergem, la cumparaturi putin, asa ca o sa scriu rapid, apoi mai intru de acasa daca ma lasa Mufitza.
getuta...imi pare rau sa aud ca Bogdanel a avut rosu in gat. noi n-am avut pana acuym din fericire. fata mea are greutatea si lungimea unui baietel
(oricum o imbrac numai in albastru k asa imi place cum ii sta ca are ochii albastrii
) ce nu inteleg eu..ce-s aia lambrii?????
nu te ingrijora daca e bolnavior...m-am convins ca bebelusii sunt mult mai tari ca noi mai ales cand mai prind cate un virus..curaj..ai trecut tu prin greutatile nasterii si ce ai intampinat la spital, treci si de astea.
..ma faci sa rosesc...parem tineri...
pai ce sa zic?? eu am 25 sotul 23..mai tineri de atat....eu totusi ma simt ca o baba acu. multumim de aprecieri
azi i-am dat 50ml de suc de mar galben si portocala..a papat si s-a lins pe botic
maine ii dau o lg de morcov si de luni incep cu suc de mar-morcov-portocala
sa stii ca si fata mea saliveaza cand ne vede ca mancam si-si baga pumnitii in gurita.se zice ca asta-i primul pas spre diversificare.a inceput de cateva zile sa se intoarca singurica pe burta. inainte si inapoi si gangureste, vorbeste cu toata lumea..ce sa mai ..prinde contur.
ylari..daca ti se pare ceva suspect, nu mai papa draga mea!
am citit zilele trecute de patania lui cleo cu pachetul de 10 kg si n-am avut timp sa dau replica...o dau acum: 

ati observat ca decand am nascut toate nu mai folosim majoretele? domnisoarele sunt prafuite. n-avem nevoie de ele mai ales acum cu bebei? eu zic ca avem si chiar foarte mult...asa ca
la spalat, calcat, hranit bebe, culcat bebe, sterilizat, facut curat..etc etc 

Doloress, imi pare rau sa aud de puiutul tau. nu are nimic in gat? ca de obicei asta e principala cauza. asta si indigestia. sanatate multa
fetele care au avut si vor avea botezul...felicitari unora si distractie placuta altora. si asteptam poze..sa rupem Picasa ala in doua
revin sa spun ca am vazut poze de getuta...
un dulcic puisorull-ai facut mare..gata...dar venim si noi tare din urma, hehe
eu alptez in continuare dar numai noaptea..numai bine, mi se si strange foarte mult lapte pana atunci, ca n-am destul pt 5-6 mese pe zi si mi-e sa n-o dau iara peste cap. seara dupa baie si noaptea ii dau san..ziua, lapte praf. asta e...
bine macar ca doarme de la 10 pana la 5 dimineata, papa apoi pana la 8-9. am copil cuminte totusi...![]()
mda..intrebasem ce-a alea lambrii, si am gasit raspunsul mai tarziu dat de getuta dar nu ma mai intorc sa caut si sa sterg ca ma preseaza al meu sa plecam...asa ca, dau un send si ne auzim cand voi mai putea sa intru. va pup pe toate
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

iulia83 spune:

moaaaama cata pomelnicul am scris..hehe. am umplut pagina
gata plec 
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!