Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

sami fie cu iertare...........

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Miss, sa ma ierti, dar eu deabea acuma tiam cetit povestea nasterii.... foarte frumos scrisa si emotionanta... mam gandit sa tio spun aici, ca la poveste nu stiu daca mai intri...
Pup racusorul si somnic usor la amandoi, si la toate si la toti !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

getutza, si io zic ca nu e okl sa dai pastilutsa. Dar cred ca bebe e agitat de la agitatia voastra.... adica io vad la mine, cum apar discutii, probleme, tensiuni, cum bebe preia din agitatia noastra... asha ca am zis ca ii bag pe toti undeva, pe la origini, pe la euglena verde, pe acolo, si imi vad de viatsa mea si linistea lui bebe.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

bun aseara si de la noi
in primul rand multumesc ca inca mai sunt pe listutza..desi.....apoi vad ca astia au facut ceva schimbari de cand nu am mai intrat eu
mi-e tare dor de zilele cand scriam cate 5-6 mesaje..asta e.la ora cand termin tot ce am de facut e asa de tarziu ca nu mai am putere sa intru pe net..daca aveam calculatorul in timpul zilei,imi faceam eu timp.
pe scurt:pe 31 ne-am botezat si noi.a fost tare frumos si la biserica(mai putin faptul ca nu a bagat-o deloc in apa,doar i-a turnat pe caput un pic..mama nebuna,voiam sa faca baita la fata) si al restaurant.Sara a fost cuminte asa cum e in fiecare zi.fata de Mariuca..e un inger.nu plange deloc exceptand cand vrea nani sau laptic.doarme bine si noaptea,se mai trezeste sa pape cam de 2 ori.uneori dormim dimineata si pana la 9!
am pus ceva poze de la amre si de la botez(Simona,uite ca am facut cum ai spus tu),cu mentiunea ca pozele de la botez sunt putine,voi pune mai multe cand vor veni de la fotograf.
eu ma vad zilnic cu Simona,uneori si cu Mi_bebelina..cam atat.
duminica plec iar la mare,sper sa avem vreme buna
cam atat despre noi..
sper sa fiti OK toate....va pupic si numai bine

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Hai ca acum am gasit si eu ceva timp sa intru...Baietii mei sforaie deja.
Ylari, ce coincidenta si eu cand mi-a fost rau alaltaieri am luat din metoclopramidul de demult. Sper ca te simti bine acum.
Vianne
Simonix, tare bine m-am distrat iar cu comentariile la pozicile tale! Vad ca si Robertzel are parul in sus dupa baita…Aaaah, ce dragut e, un dulce de nu se poate! Am vazut poze si cu noi… O sa ne amintim cu drag de plimbarici.
Iulia si ce ti-a spus doctorul? Sa nu mai alaptezi pentru ca ti-a venit ciclul???
Getuta, imi pare rau ca nu-ti doarme puiul noaptea, dar eu nu i-as da fenobarbital!. Mai bine sa stea tati lui cu el sa te odihnesti tu! Si eu am mai uitat sa-i dau vigantolul. Nu foarte des, cred ca de vreo 6-7 ori de cand s-a nascut. Cel mult. Ce inseamna lambrii?
Am vazut pozicile. Arati f bine!
Alysh sa vezi ce slabesti tu in excursie, sunt sigura!
Andreutza ce-ti mai seamana si Sara, e o frumoasa! Ma bucur ca ti-a iesit bine botezul.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragutzelor.
Adreeap, ma bucur c-ai reusit sa scrii si sa vedem pozici cu fetele tale frumoase foc. Mi-au placut mult rochitele amindurora, as fi vrut s-o vad si pe a ta. Sa mai pui pozici. mey, mor de gura Sarei, are niste buze minunateNe vedem azi, in formatie completa, adica cu toti cei 4 copilasi ai nostri

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Adreeap, ma bucur c-ai reusit sa scrii si sa vedem pozici cu fetele tale frumoase foc. Mi-au placut mult rochitele amindurora, as fi vrut s-o vad si pe a ta. Sa mai pui pozici. mey, mor de gura Sarei, are niste buze minunateNe vedem azi, in formatie completa, adica cu toti cei 4 copilasi ai nostri

Daaa, subscriu, are Sara o gurita!...
Daria cum o fi reusit ea sa scoata butoanele la laptop? cred ca eu nu reuseam! pacat de mesajul pierdut!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, plecam la o nunta, la Nehoiu, prima noapte pe care o doarme fiica mea in alta parte. Ma duc sa impachetez tot: patuts, lenjerie, pampersi, stiti voi, juma de casa...

asha ca pun de , iar miine dimineatsa - dormiti si voi mai mult, ca nu va fac nik. Nicio cafea .

a, si fiica mea ieri si-a lins dejetu mare de la picioru drept!!! nu ii mai ajunge,miinile ei, patul ei, lenjeria, jucarii, ma linge pe gat, dejetele mele, sanul meu tot, burta mea, acu isi linge picioru!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

buna dimineata!!
Am ajuns sa intru doar o data pe saptamana sa va citesc si sa va scriu despre noi..offf.. Imi e dor de vremurile cand stateam aproappe toata ziua pe forum....

Sper sa apuc sa citesc din urma, dar pana atunci vreau sa va spun ca noi suntem foarte bine, ne prieste de minune aerul de munte. Sara are un program foarte bun, adica doarme in fiecare noapte de la 10.30 seara la 7-7.30 dimineata, apoi mananca tzitzi, ne jucam, adoarme la 8.30 pana la 11-11.30, cand se trezeste si papa bib. Mai mananca la 16, 19-19.30 bib si la 22 tzitzi.
In fiecare zi ne jucam frumos in curte, ne dam in balansoar, Sara rade in hohote !!! O sa pun niste poze noi cu ea.

Va pup

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata! Vreau sa le urez fetelor cu botezul de week-endul acesta, Laurita, Simonix, Inais, sa aiba parte de o zi minunata, bebeii sa fie cumintei, sanatosi si voiosi!

Distractie placuta, Cleo!!!

Am vazut doua fetite, ambele cu numele SARA, de mamici Alina si Andreap, superbe!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput