Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
Getutza81 spune:
Ylari, mai trebuie sa simti si tu ca ai copiluta... imi pare rau ca tea stresat astazi, mai sunt si zile dinastea... ca si noptile la mine, asta e... eu inca nu stiu ce sa fac astazi, sai dau fenobarbital ??? oare e bine ??? nici eu nu mai stiu, dar cert e ca in halul asta nu mai pot nici eu, sunt tare obosita... si din cauza ca aici nu ma pot odihni ziua, tot treaba peste treaba, si dc nu fac nimic numai faptul ca toate suntntoarse pe dos ma termina si ma oboseste... cred ca pana la urma i dau, mai bine sa doarma el mai multisor decat sa fac eu vreo prostie...
Sal vedeti fetelor pe al meu barbatel, se trage de urechiusa dreapta intro veselie, trage de ea de mama focului e tare hazliu...
Ma bucur Ylari ca nu ma uitati !!! va 

mult pe toate !!!Oricum mam hotarat, sa zboare casa ca nu ma intereseaza dc nici pe altii nui intereseaza, important e sa nu ma mai simt eu asa obosita, sa ma relaxez si sa am grija cat mai multa de bebe... in ultima vreme nici medicamentele nu i leam dat cum trebuie (aici ma refer la vigantol)... apropo, mia spus doctora ca i se cxam lungeste stomacelul si nu i se inchid osutele bine la stomacel si ca asta e semn de lipsa de calciu si vit D, de aceea mia prescris calciu lactic si 4 pic de Vigantol pe termen lung... ma vad nevoita de cateva zile sami tin un tabel ca asa nu se mai poate... poate se trage si ca nu iam dat vigantolul chiar in fiecare zi... voi patiti sa uitati ????
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Alysh spune:
Getutza
. Eu am baut suc de morcovi cu mere toata sarcina si tare bine mi-au mai facut. Ieri i-am dat lui Vlady vreo 80 ml (in loc de 20 cum ar fi fost normal pt inceput....dar era pre innebunit de placere cand ii dadeam) si nu a avut nimic, l-a tolerat f bine. KK a facut normal. Deci depinde de organism cum suporta.
Si Vlad a inceput sa se apuce cu manutele de fatza si sa ma apuce si pe mine de nas, de gura....eu nu mai pot de placere. Stai sa vezi cand vor incepe sa ne traga de par, sa ne bage degetele in ochi....ce-o sa mai strangem din dinti de durere.
Doloress, sa va priasca in noua casuta, sa fiti fericiti si sanatosi!
Melly, LA MULTI ANI!
Cleo, chiar cautam un regim de slabire, vad ca stagnez de 3 saptamni la 62,3 kg. Asa ca de maine fac si eu un melange de pere, prune, iaurt ca prietena ta. Sper sa mai pot avea grija de bb dupa![]()
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Doloress spune:
Getuta si eu uit, eu uit mai mereu, cateodata uit anume ca mi-e si frica sa nu i se inchida mai repede fontanela, desi cum zici tu nici carenta de vitamina D nu-i bine, . Mie mi-a mai dat si fier sa ii dau, de doua ori pe zi, eu uit si odata sa ii dau.
Acuma insa de la spital mi-au zis ca daca ii dau formula sa nu ii dau nici o vitamina. Doctorul meu insa mi-a dat si vitamina D si fier, chiar daca pe formula scrie ca e imbogatita cu fier. Deci pe de o parte sunt acoperita.
Imi pare rau de lambrii! Poate de aceea e asa de marait, cine mai stie! Oricum vad ca si Ylari si Stefany si eu , am avut acceasi problema cu maraiala, cred ca au facut un pact bebeii nostri. Al meu de la vaccin e sigur, asa a facut si data trecuta. Bine ca nu face febra insa e marait si suparici. Numai in leagan mai tace si el si adoarme incruntat si nervos nevoie-mare. Noaptea insa doarme tun, nu am probleme cu el. De aceea am atata energie sa scriu de zor pe DC !
Adevarul e ca ne trebuie niste rafturi, pana atunci nu putem aranja lucrurile si deci stau tot asa cu ele claie peste gramada si in rest imi ocup timpul cu DC . Ca nici televizor sau telefon nu am instalate inca.
Iulia imi pare foarte rau de Mufita! Al meu vomita in jet permanent, am zis ca ma duc la doctor si il intreb de vreun medicament ceva ca nu mai rezist. Noaptea e mai bine, insa dimineata, ziua e de jale. La al meu e o problema la stomacel, o supapa care nu e bine inchisa. Bine ca au iesit bine analizele, asta e important. Multa sanatate!
cenia spune:
Salut
Getutza: acum nu ii dau Vigantol ca in zona asta nu se da fiindca e tot timpul anului soare dar la primul uitam mereu sa i-l dau, eram obosita caci ma scula la 2 ore sa manince. acuma is boieroaica imi doarme fata toata noaptea (dar dau formula , tzitza umai la mic dejun) nu dau vigantol, diversificarea am inceput-o si accepta frumos pireul de legume. deci o luna ii dau dau pireu de vegetale si cereale de orez cu lapte si apoi incepem cu fructele ca sa iubeasca legumele!
nu da fenorbarbital la copil e periculos ca trebuie sa ii dai cantitatea exacta! da=i lapte praf cu cereale la culcare sa aiba loc digestia mai greu si sa doarma mai mult! pregateste un biberon cu lapte fierbinte linga tine si cind se trezeste noaptea il ai gata caldut si i-l dai economisesti timp si te culci rapid. lasa casa! da-o incolo de curatenie! o sa o faci dupa ce mai creste baiatul. acuma ai grija de tine si de ridurile tale! hi hi!
Vianne: multumesc frumos de link, l-am studiat indelung apoi am ajuns la poluare, la zonele cu cancer , se pare ca zona in care locuim e foarte poluata . si cald nene......nu deschid ferestre , nu ies la plimbare stau in casa la aer conditionat!
Cleo: sorry pt bucatarie! lasa, bine ca sunteti sanatosi, asa trebuie sa spui, mama mea a dormit cu oala de fasole pe foc si abia s-au trezit din somn ca era un fum ca nu vedea in casa pe unde sa mearga cu lumina aprinsa!
da, mi-am facut simtita prezenta gata by, Socrate daca agata gingia deja a iesit dintele! a trecut hopul asta care e dureros
melly23 spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE URARILE DE LA MULTI ANI!!!VA DORESC SI EU VOUA TOATA FERICIREA , SANATATEA SI PACEA DIN LUME!!!SA VA BUCURATI SI VOI ALATURI DE MINE DE TOATE MINUNILE VIETII!!!SA VA CREASCA MARIIII DE TOT PUIUTII SA VA BUCURE CU FIECARE ZAMBET!!!VA IUBESC!!!

IMI cer scuze ca nu prea v-am mai scris dar cu pregatirile de botez ptr dumineca si socrella pe cap nici de shushu nu mai am timp!!!dar ma gandesc la voi zilnic si sunt alaturi de fiecare zambet de fiecare lacrima ce o impartasiti!!!va pup si va doresc somnic usor si o noapte linistita!!!

Noi si fluturica Amelia
Getutza81 spune:
Eu ma simt tare vinovata ca uit sa il dau... ma gandesc ca nici atat nu sunt in stare ???... Alish, ce sa zic depinde de corp atunci.. eu tot nu o sa i le amestec oricum... si pt inceput nui dau copilului mai mult de cate o linguritza doua pana se obisnuieste copilul cu alimentele solide...
Offf... nici numi inchipuiam acu cateva luni ca o sa treaca asa repede si nici numi vine sa cred ca deja ma gandesc la diversificare !!! acus acus va merge bebe pom pom, atunci sa vezi !!!
Doloress, imi pare tare rau sa aud de problemute la stomacel si valva respectiva...
Alish, pe mine deja ma pride de par, nas, urechi, obraji, e o adevarata placere pentru mine, dar si trage nu gluma !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
MissParker spune:
Iaca am ajuns si noi acasa pe la 18:30 (plecati de la 10:15!!), azi am avut o zi plina-plina. Ies pe usa dimineata cu carutul si cu David in brate si – evident – Mutti era pe terasa. O salut vesela si-i spun ca azi plecam la Frankfurt. Replica ei m-a lasat muta: „Si de ce nu m-ai luat si pe mine???“.
I-am spus ca ma duc la terapeuta si apoi la firma, a tacut. Dar de ce oare nu i-am raspuns „Fiindca nu esti valiza, de-aia nu te-am luat si pe tine“. Bai, e fenomenala femeia asta!! Cu cat simte ca iau distanta, cu atat se tampeste mai tare si insista in tampenia aia sa dea in strachini... Acu', daca ii spun ceva (ca tot aveam de gand sa discut serios cu ea, cu tact dar serios!), va zice "Pai da, Felicia a fost la terapeuta si aia o invata de rau", mai ales ca terapeuta in ochii ei e vinovata si de faptul ca propriii ei copii (fostul meu sot si sora lui) nu o mai prea cauta si nu prea mai au chef de ea... Sigur, ea nu e vinovata cu nimic 
In tramvai – faza dura: o turcoaica era cu o fetita de max. 7-8 luni in carut, carutul era plin de pungi cu fructe si legume agatate peste tot, turcoaica se asezase frumos la doi metri de carut, vatmanul franeaza brusc si fetita cade cu tot cu carut pe spate!! Sa vedeti urlete si tipete, saraca fetita... Ce mama tampa, nu?
Ce sa va zic, fetelor, atat terapeuta cat si toata lumea la firma au fost incantati de David, toti au spus ca e mult mai frumusel ca in poze, s-au mirat cat e de mare la 10 saptamani (mai ales cei care au si bebici), iar el a fost cumintel, a si dormit, dar in rest a zambit si a ras la toata lumea, s-a scarpinat apoi in cap si a stat serios, a si plans putin pana l-am alaptat in biroul sefei de la IT
Singura chestie nasoala e ca am stat mult in picioare si sunt rupta-rupta... 
iulia, of, saracuta mufitza, cat ati mai patimit! Doamne-ajuta sa se fi terminat belelele de genul asta! Nici nu vreau sa-mi inchipui cum te-ai simtit 
Simonix, bestiale ca intotdeauna pozele cu Robertzelul cel pletos, mai ce scump e!! 
Getutza, scumpa, NU-I DA lui Bogdanel nimic ca sa doarma, te implor!! O sa-si regleze el de la sine somnul!!
DanaH, wow, Chile, maiculita!! Si noi ne cacaim sa ajungem pe Corsica... 
La noi e 20:30, ma duc la culcare, ca sunt efectiv franta!! O noapte cat mai lina va doresc 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
simonacip spune:
Getutza, bine ai revenit...Of, bietul Bogdanel..sa speram ca-i trece cu furazolidonul.
Ylari, si Matei are zile in care se agita si nu-l inteleg...Nu stiu ce sa mai zic, au si ei zile proaste, parca noi nu avem![]()
Vianne
Si la noi e inca cald, au anuntat 36 grd pt we asta si s epare ca tot septembrie va fi asa. oricum, macar diminetile sunt mai racoroase. Eu una ma bucur de vreme buna intotdeuna..
Doloress, sa stii ca mie David imi regurgita o gramada. Am zeci de babetici d ela el ramase (nu exagerez)...si nici cind am inceput diversificarea nu s-a potolit regurgitatula sta. Abia pe la 9 luni a fost mai bine, nu stiu de ce facea asa, cum misca picioarele sau se intorcea nitel, cum varsa. Dr pediatra mi-a spus la vremea respectiva ca dc ia in greutate e ok...Si lua. Era dupa acelasi tipar ca MATEI![]()
Cleo, arsesi bucataria? Abia acum am citit..
Lasa, prea era fata cuminte, trebuia sa faci tu o nazbitie mica...
Sis
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Ah da getutza, cum spune si Miss, nu-i da fenobarbital copilului...Nu asa se rezolva problemutele
Nu te supara pe mine, te rog.
MA culc fetele, somn usor tuturor, mai ales lui Bogdanel, sa nu-i faca lui mami nici o problema in seara asta.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Getutza81 spune:
Ei fetele, aici sunt ceva poze mai noi cu noi !!!..
Si raul a fost facut, pana sai scrieti voi eu dadui 1/6 dintro pastiluta de fenobarbital... asta e acuma... ce sa fac, eu efectiv nu mai pot, nu mai rezist, credetima !!! sunt disperata de atatea nopti nedormite, zile de munca in casa dupa toti.... agitatie si certuri... nu mai pot !!!... si copilul trebuie sa sufere pentru asta, dar eu nu mai rezist...sunt la pamant... chiar deja ma cert in fiecare zi cu cristi ca vine acasa si nu sta cu copillul deloc, tot isi gaseste altceva de facut. si eu sunt terminata dupa o noapte zi zi de stat cu copilul... munca in casa... si nepotica mea nui mai tace gura, ma streseaza la maxim....macar o noapte sa dorm.... sa ma odihnesc putin... cum ziceati si voi o mama odihnita face cat trei obosite... acu adoarme copilul... lam facut si handicapat pe cristi, noi nici odata nu neam vorbit urat.. sunt franta...a adormit copilul, ma duc si eu la culcare....noapte buna....Simona, multumesc de urari, nu ma supar pe tine, si pe nimeni, am facut cum mia dictat inima, daca am facut rau.......................
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !