Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Getutza81 spune:
Iulia, am fazut mufitza, cat e de scumpica !!! mai ales in pozele cu vestuta aia cu glughitza cu urechiuse de iepuras, e un ingeras de a dreptul !!!! Sa va traiasca mufitza, si apropo, ce tinerei pareti, niste copii cu copilas !!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Apropo de divesrificare, si eu sunt hotarata ca incet incet sa i dau mancarica... chiar de azi incep.. azi avem 5 luni fara 12 zile...dar simt ca vrea sa manance, zabaleste de numa cand vede pe careva ca infuleca, apoi ma musca de numa de sani, sal vedeti cum ma musca cu buzicile si gingiile e atat de scump !!! dar ma si doare.... si cred ca e gata de divesrificare... se si ridica de manute in sus, il tin de manute si el se trage sa se tina in fundic, sta acolo cocolosit gabuit de spate dar i place la nebunie si nu mai vrea sa stea jos.... apoi se impinge de fundic in sus de zici ca sta in pod cateodata... si la baitza incepe sa se suceasca in vanita si tre sa fiu foarte atenta la el sa nu se suceasca invers cu fata la apa sa se innece doamne fereste !!!
Si ce vroiams a zic de fapt, am vazut ca unele amestecati fructele cu legumele, eu una nu o sa fac asa ceva ca am inteles ca dau niste dureri de stomac de numa si baloneaza foarte tare... poate nu tineam sa subliniez asta asa mult daca nu experimentam chestia pe propia mea piele, am varsat o zi intreaga ca am mancat odata mar amestecat cu morcov... si de atunci stric fructe cu fructe si legume cu legume... asa imi spune inima si asa o sa fac, doar vroiam sa va atentionez si de aici fiecare sa faca cum i spune inima...
===============
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Si noi ne intoarcem de pe burtica pe spate, dar invers nu avem tragere....si cand se trezeste, se ridica pe coate si maini in sus ca o nevastruica sa benocleze el tot, doamne cat e de dulce !!!
===============
Micuta mea minune mare !
stefany_p spune:
succes cu diversificarea Getuto..ai baietel mare
pana acum i-ai dat doar san sau si formula?
Vianne spune:
Doloress, nu-i bai ca stati cu chirie… Si noi tot asa stam..
Laura, si eu m-am gandit ca de oboseala plange. Multzam ca mi-ai intarit convingerea…
Simona, multzam de complimente! Da, e faina bluzita aia si f subtire… Aici inca e f cald..
Cum spunea si Andreea, mai bine te duci la doctor decat sa ramai cu semen de intrebare. Pup poponetz de Mateiut.
Cleo, imi pare rau pt bucatarie…. Mirosul inca persista?
La multi ani, Melly!!!!!!!! Sanatate si bucurii de la micutza Amelia!
Lorich, pup Robertzelul scump!
DanaH, bine ai revenit! Ce fain ca plecati in Chile… Abia astept sa vad poze!
Multzam pt complimente! Da, Stefana are motul ala luuung, in rest parul ii e destul de scurt. De la o vreme, cand papa, isi pune mana in par. Tare haioasa e!
E posibil sa ii iasa dintisorul Teodorei. Noua ne-a spus pediatra ca cel mai repede poate iesi la 3 luni..
Socrate, am vazut si eu pozele cu Sebastian! Foarte fain e, dragul de el…
Iulia83, oooof prin ce ati trecut..Imi pare rau! Dar acum e bine Mufitza?
Simonix, am vazut poze, e scump tare Robertzel si f sociabil.
Getuta, nici eu nu o sa ii dau fructe amestecate cu legume, baloneaza.
Simona, Laura, Simonix sa aveti maine o zi minunata, cu mult folos pentru bebelusi… Si distractie placuta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Getutza81 spune:
Iam dat doar san pana la 3 luni... apoi nu mia mai ajuns lapticul si am inceput si cu completare, si o perioada de vreo saptamana iam dat si cereale cu orez si piersica de la vreo 4 luni si umpic... acuma nu iam mai dat si orez cu cereale si piersicuta, dar sunt convinsa sa incep sai dau mancarica... azi chiar iam dat cateva lingurite de morcov cu cartof si pastarnac radacina... ia placut dar sia facut si greata... lam filmat... cand reusesc sal pun pe net o sa pun si link...
===============
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Cleo, ai reusit sa faci praf bucataria ??? Bravo, felicitari.... sa vezi dc va veni bb 2 ce distractie !!!
===============
Micuta mea minune mare !
stefany_p spune:
Getuta, la 5 luni e pregatit pentru mancare. pe aici se baga cate un aliment se lasa 2-3 zile sa se vada cum este tolerat, apoi se adauga altul si tot asa.
am citit ca la inceput nu se da nimic crud la copil. acum, fiecare face cum crede.sunt curioasa c eva recomanda pediatrul, deocamdata stam numai cu tzatza...
Getutza81 spune:
Da, si eu sunt convinsa sa nui dau nimic crud... sar acu mam gandit, marul, piericuta, etc cum i le fac? nu i le zdrobesc crude fiind ? tre sa ma m ai interesez....
===============
Micuta mea minune mare !
YLARI spune:
Buna fetelor, ce rusine, n-am intrat deloc azi.
La multi ani Melly si tuturor bebeilor sarbatoritzi!!!!
Eu am stat cu bebeluna azi care in parc mi-a facut ditamai circul, nu stiu ce a avut, plangea ca apucata, nu vroia nimic.... Bine, vroia in bratze... Acasa ajunsa, era tot nervoasa dar am adormit-o si a cazut lemn, vreo 20 minute, dupaia okii mari!!! Eu tocmai adormisem cand s-a trezit ea, deci m-am trezit si eu si eram chiauna......... In cele din urma mi-a adormit pe la ora 2 si am dormit si eu de la 3 la 4. Am mancat niste biscuti suspecti si mi s-a facut rau de la ei, noroc ca mai aveam metroclopramid din primul trimestru de sarcina si am luat o pastiluta si mi-a trecut.
Il astept cu nerabdare pe Iuby, ca tere dor mi-era de el!!!!
Iulia, tare rau imi pare sa citesc de Mufitza... Of, of, bine ca esti cu ea acasa acum. Pupici multi!!!
Getutza, nu te uita nimeni dragutza, sunt convinsa!!!
Pupici la fete!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png