Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia83 spune:
Am ajuns si noi acasa. A trebuit sa internez fata de urgenta miercuri seara ca mi-a vomitat cu jet toata ziua. fusesem cu ea la medicul de fam, la pediatru, pe zi, si seara am sunat pediatra pt a mia oara sa-i spun ca vomita tot ce mananca si m-a chemat la spital. am crezut ca-i laptele de vina, ii dadeam Nan1 si i-am luat Milumil, dar degeaba. de vina era sanul meu handicapat, ca dupa ce ca nu mai am decat in dreptul, celalalt e sec, nici ala nu e bun. mi-a venit si menstruatia exact in dimineata urmatoare, joi. cred ca de-aia i-a fost rau fetii. si azi veniram de la spital si ma manca undeva sa-i bag tata in gura fetii..dupa o ora iar ii bolborosea burtica. astept acu sper sa n-o fi dat-o iar peste cap. of! mititica cand am vazut-o cu flexura in mana si perfuzie mi-a fost o mila de ea...greu e cand se imbolnaveste copilul, mai ales acum cand sunt mici
melly draga mea, la multi ani!!! cu intarziere.
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 Am ajuns si noi acasa. A trebuit sa internez fata de urgenta miercuri seara ca mi-a vomitat cu jet toata ziua. fusesem cu ea la medicul de fam, la pediatru, pe zi, si seara am sunat pediatra pt a mia oara sa-i spun ca vomita tot ce mananca si m-a chemat la spital. am crezut ca-i laptele de vina, ii dadeam Nan1 si i-am luat Milumil, dar degeaba. de vina era sanul meu handicapat, ca dupa ce ca nu mai am decat in dreptul, celalalt e sec, nici ala nu e bun. mi-a venit si menstruatia exact in dimineata urmatoare, joi. cred ca de-aia i-a fost rau fetii. si azi veniram de la spital si ma manca undeva sa-i bag tata in gura fetii..dupa o ora iar ii bolborosea burtica. astept acu sper sa n-o fi dat-o iar peste cap. of! mititica cand am vazut-o cu flexura in mana si perfuzie mi-a fost o mila de ea...greu e cand se imbolnaveste copilul, mai ales acum cand sunt mici melly draga mea, la multi ani!!! cu intarziere. Pozici Mufitza Mami de Mufitza Ariana Elena Povestea nasterii |
off, draga de ea. si multa multa sanatate!!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Of, Iulia saraca de tine si saraca Mufitza! Sper sa va reveniti repejor!
Socrate, ce voinicel lungutz ai tu acolo, bravo, la 7-8 luni o sa alergi dupa el. Sau el dupa tine
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Simonix spune:
Fetelor
Sunt in febra pregatirilor pentru botez + asaltata inca de vizitatori (bunicii si unchii piticului). Voiam doar sa va si sa va arat niste pozici, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/BabyROFriends#5242493279758790898
Vag de tot am citit ca Iulia are probleme cu bebitza !!!!!!!! SANATATE multa si de la noi !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
Mihaser, Doloress, deci mai sunt copilasi cu cute lipsa...O sa va spun ce am fkt sapt vitoare, sper sa nu fie nimic din ce-mi inchipui..
Simonix, mor dupa Robetel, mor dupa okii lui si dupa perisorul lui..Ptiuuu, sa-ti traiasca
Iulia, oof, sanatate Mufitei, dar mai stiu fete care au alaptat cu mensttruatie, oare asta sa fie cauza??
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
stefany_p spune:
stati asa ca nu pricep..are legatura menstruatia cu alaptatul? de ce sa-i fi facu rau mufitzei de Iulia?
io nu ma inteleg cu Iustin, e cumplit de mofturos si indispus, nu pot face nimic...voi ce faceti cand bebeii sunt asa?
mi-a venit si mie menstruatia dupa un an din fericire fara dureri, fara crampe fara cheaguri, nici nu simt ca sunt la ciclu...
in rest, toata lumea e bine? io mai greu cu recuperatul..
Doloress, am indraznit un mp la tine
pupiciiiiii
iulia83 spune:
inca nu stiu daca asta e cauza, pt ca dr nu au gasit nimic in neregula cu stomacelul..au facut analize de sange, kk si pishu si a iesit totul normal. greutate buna, 6700 g, 61 cm, crescuta normal, chiar f bine dupa spusele pediatrei...singura explicatie este ca a facut de la lasptele meu ceva la stomacel. s-ar putea, totusi sa mi se fi stricat laptele. asta e..oricum nu mai am cine stie ce si daca apuc sa-i dau san nu se satura si nici biberonul nu-l mai ia cateva ore si urla d foame. sunt mama rea k nu mai vreau sa-i dau san, dar decat s-o nenorocesc la stomacel, mai bine asa. au crescut si alti copii bine fara san, doar cu formula
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
Getutza81 spune:
Buna fetele ! Multumesc de primire, ma bucur ca nu neati uitat !!!
Miss, sati fie de bine suvitele, si eu mam tuns, o sa pun poze candva, cand nu sunt asa obosita ca bb nu mia dormit toata noaptea, nu mai rezist si deseara i dau fenobarbital, sper sa nu gresesc, dar nici nul mai aud cand plange si mie frica sa nu fac ceva prostii, sa pic cu el, cine mai stie... sa videm, poate isi regleaza somnul...
Apropo de alaptat cu menstruatie, cert e ca sigur isi schimba laptele gustul si ei fac nazuri, eu deja de 3 luni am menstruatie si asa imi face de fiecare data inainte de ami veni si aproape pana imi trece, chiar si acum e in perioada de trecere...
Cine pleca in concediu in Chile ? sa va fie de bine excursia si e bine ca bb ramane pe maini bune !!
Fetele care aveti maine botezul, mult succes, distractie si crestinizare placuta sau cum sa zic ... ...
Vazut bebelusi si bebeluse frumoase de mamici frumoase, nu le mai enumar de frica sa nu scap pe vreuna si sa fie cu suparare... am pierdut vreo ora numai cetind din urma ca ati umplut un capitol si vreau sa apuc sa si raspund...
La multi ani si multe lunisoare puiutilor de Lilirusu - ILINCA MARIA, Taty - ANDREI si Cristy74 - EVA MARIA Sa va creasca puiutii mari si sa va aduca numai bucurii !!!
La multi ani pt ieri la Melly, sa iti cresti sanatoasa puiuca Amelia !!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Iulia, si al meu cacacios are 6700gr... dar vreo 66 cm... si mia zis ca e bine, e super exact in grafic... si mie mi se pare al meu pui mai mic ca al vostrii, dar eu sunt multumita de el...
O veste rea am primit azi, puiucul meu a primit lambrii de la nepotica mea..., sunt atat de necajita..., nu era obligatoriu sai aiba, trebuia sa nu accept sa stea micuta la noi, si apoi se vede treaba ca nam avut destula grija de el, atata ma invinovatesc de numa, stiu ca se intampla, dar tare mie greu !!! Am primit Furazolidon, vreo 7 zile...
O sa pun niste pozici cu noi, mi se pare ca miss a cerut si revin !!
===============
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Iulia, nu iti fa griji, cat are acuma bebeluna ta ? eu zic ca e destul si dc nu mai se poate sa alaptezi... acuma asteapta sa vezi cum reactioneaza la ultima alaptare, poate a fost doar o indigestie... si al meu a vomat doar o singura data jet, dar se pare ca a fost de la rosu in gat, ca am avut si dinala din pacate... ce sa zic...nu dispera inca...
===============
Micuta mea minune mare !