Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Crisis, Doamne ajuta ca Zadori sa aiba dreptate. Ma bucur din suflet pentru vestile bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Am intrat si eu in fuga sa o felicit pe Boo pentru Alexandru, sa ii spun ca m-am gandit la ea pe 22, eu am facut cezariana pe 19. Sa ne traiasca baietoii!

Ralu

Pup toate fetele de aici (in special pe Lucialu), va doresc sa ramaneti optimiste si sa traiti cat mai repede bucuria maternitatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis... Doamne ajuta, ma bucur mult pentru tine , mii de
Boobulina...mutumim ca ne-ai scris, e deajuns sa-ti privesc minunea si tie si a fetelor si capat forta sa merg mai departe. E criminal cand doarme la tine pe burtika, imi vina sa-l pup tot
Bluel...sa iti traiasaca minunea mica, sa iti aduca numai bucurii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

O pt fiecare !...buna seara !
Ioana
Lucia te-ai intors plina de forze amica mia,ce silueta...am gasit pastilutele:am luat citeva zile:le-am oprit:aveam mari ameteli(TA:85/60mmHg) si mi-a dat o tahicardie mare de credeam ca fac infarct..asa ca "senza parole",ma bucur ca esti relaxata,numai BINE
Boo am disparut cam din aceleasi motive cu ale Ioanei ,ma bucur ca slabesti asa repede..o pt mamica fericita si un micutului
Mada Magdita mereu pline de ginduri bune pt noi toate si optimiste,tineti-o tot asa
Aerlilian
Crisis sa ramana in "casa ta"bebeii pina vor creste mari,mari..."matusicile virtuale"asteapta nepotei
Bluel Ralu Monica Alexia Ylaria
Fireyes acum vine octombrie ..sa fie fiv-utul norocos
Gabitu
Fetelor noi:

NUMAI BINE TUTUROR ...fara nici o exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Liliana... dulci de tot, ma bucur ca esti cu noi, cand simti tu ca poti scrie suntem aici,fa ce-ti zice inimioara

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bluel te felicit de mii de ori iubita!Sa-ti traiasca feciorul si voi alaturi de el fericiti si sanatosi!Ma bucurenorm pentru tine si imi pare rau ca ai tras un pic la operatie,dar zic eu ca a meritat cu prisosinta!
Lilisor am zis mereu daca va simtiti rau le intrerupeti!Si da am zis si asta ca scad tensiunea,eu oricum o aveam mica,dar o dregeam cu cafea...calciu...chestii sarate,apa multa...ma bucur mult ca intri pe forum!Nici nu stii tu cat!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Bluel te felicit de mii de ori iubita!Sa-ti traiasca feciorul si voi alaturi de el fericiti si sanatosi!Ma bucurenorm pentru tine si imi pare rau ca ai tras un pic la operatie,dar zic eu ca a meritat cu prisosinta!
Lilisor am zis mereu daca va simtiti rau le intrerupeti!Si da am zis si asta ca scad tensiunea,eu oricum o aveam mica,dar o dregeam cu cafea...calciu...chestii sarate,apa multa...ma bucur mult ca intri pe forum!Nici nu stii tu cat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Crisis81 felicitari pentru vestile super! Si eu zambesc pentru tine, sincer...uite
Magdita, Boo, Lucialu, Diana, Mada23, LilianaFi, Aerlilian va multumesc pentru tot sprijinul vostru!
Bluel felicitari mamico si sa-ti traiasca minunea mica si sa creasca mare!!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo felicitari, sa va traiasca Alex, e foarte dragut. Bine ca ai lapte destul si ca va lasat si colicii. Si ai si slabit deja asa mult, bravo, felicitari si pt asta. Eu inca mai am 4 kg ca sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina. Dar eu am pus 25 kg cu sarcina asa ca mi-a luat mult timp sa scap de ele. Sanatate multa si lui Alex si tie!

Bluel felicitari si tie pt minune, sa va traiasca!

Ioana imi pare rau pt analiza si ca te simti asa trista, dar sa stii ca dupa chestii rele intotdeauna vine ceva bun. Si eu am avut multe greutati anul trecut si imi tot spunea sotul ca dupa atatea rele veni si bebe si voi trece si de ultimul examen la scoala, si a avut mare dreptate. Cand au aparut bucuriile, au venit mai multe, una dupa alta. Asa ca sunt convinsa ca si la tine dupa rele va veni si chestii bune, ai incredere.

Liliana ma bucur ca mai apari si tu pe aici, multa bafta la urmatorul FIV si sper ca va fi cea cu noroc.

Crisis tin pumnii si pt tine, sa stea gemenii la locul lor in burtica.

Aerlilian am o presimtire ca inseminarea asta va aduce cele doua liniute, abia astept sa aud vestea buna si de la tine.

Nu am am avut timp sa va scriu in ultima vreme ca tocmai am pus casa la vanzare si am avut multe de aranjat inainte, am fost foarte ocupata. Rebecca a inceput sa manance si ea fructe si legume, mananca foarte bine si doarme bine dar cand e treaza vrea atentie tot timpul asa ca nu prea apuc sa fac multe in timpul zilei. Mi-e groaza cand ma gandesc ca mai cateva luni si trebuie sa ma intorc la lucru, dar asta e, ce sa facem.

Multa bafta tuturor, sa stiti ca tot timpul intru sa citesc cu speranta ca mai vad o noua gravi printre noi.

http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Mmmmmmmmmmm niam niam niammmmmmmm chiar ca Mada ai dreptate cum sta booborozu pe burtica lui Boo,ca iti vine sa-l papi cu tot cu pantalonii aia scurti din aiailalta poza care ii sunt cam stramti...si imi place si cu manutele stranse,si pe cantar,si cu manuta la cap...hiiiiiii si ce perisor are parca-i panchi,unde l-oi fi vazut eu cu breton?Ori e bine ca nu fac eu ecografii ori o fost undercover cu peruca acolo sau a mers la frizer inainte sa-l vedem in lumea noastra...Alexandru save me!Asa-i ca am vazut eu dublu....aaaa bine?Parca-i pufarin,bobocel pufos.Si finu-meu dormea domne' si noi vorbeam tare si ne mai hizleam la el si el ca omu' venit de la coasa,cu o mana pe frunte...de zici ca-l batea soarele in ochi si aialalta aruncata lateral din avion,rapus de obosealaBoolina ai odor frumos!
Ioana
Monicaaaaaaaaa ai mai dat si tu un semnisor!Pup fetele si mai ales pe grasa care papa tot!Succes in tot ce faceti!Si normal ca vrea atentie!Este centrul universului vostru si sunt sigura ca o stie.

Mergi la inceput