Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Lucia am uitat sa spun ca m-am uitat si eu la pozele tale din vacanta si arati super bine! Felicitari pt kg pierdute!

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Merci la fel iubita! Da poze cand ne mai pui?Si felicitari si pentru examen!Si u te necaji ca fetita ta e din mami puternica si o sa fie bine si cand incepi serviciul.O dai la cresa?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari.
Ioana, o speciala pentru tine, abia astept sa te vad fericita din nou!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Lucia nu stiu inca ce o sa facem, poate ca o sa o dam la cresa, sau poate vin parintii mei, dar ei pot veni numai din iulie, asa ca din februarie pana in iulie trebuie sa rezolvam cumva. Tu esti din Timisoara, nu? Mergem si noi in Romania in octobrie si ne oprim si in Timisoara cateva zile, poate ne vedem daca vrei.
Poze nu am mai pus, ultimele sunt de la 6 luni, dar o sa mai pun zilele astea.

http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Monica cu draga inima!Si pe puia poti sa o dai fara griji,poate o sa-i faca bine in societate bebeluseasca cu program mic in afara casei,nu?Sau cel putin poti incerca sa vezi de e loc.E o lungana,dar are mostenire genetica si suntem foarte sobra la pozici...taaaare zgarcita cu zambetele si zambeste asa de frumos! Ce-ti face?Te roade pe obraz sau mi se pare?In rochita aia alba si cu pantofii roz(ce talpi faine au) e taaare scumpica!mmm cred ca o mananci zilnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Monica9 multumesc iubita, asa ma gandesc si eu, ca trebuie sa iasa si soarele intr-o frumoasa zi!
Lucialu i-ti multumesc ca m-ai scos din carapacea mea.
E mai bine cand vorbesc cu voi si chiar nu suport starea asta in care ma aflu acum! Pentru inceput mi-am facut o lista cu lucrurile frumoase din viata mea si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ele! Ar fi frumos sa existe si la noi, ca la americani, o zi a RECUNOSTINTEI ! Macar o zi pe an sa-i multumim lui Dumnezeu si familiei noastre pentru tot ce e bun si frumos in viata noastra, ca sa atragem si mai multe lucruri bune si frumoase! Mi se pare un lucru foarte constructiv si ne mai luam gandul de la toate problemele de zi cu zi. Am impresia ca noi prea ne-am obisnuit sa ne plangem de orice lucru si deaceea Dumnezeu ne da si mai multe probleme. Dar ma rog, e doar parerea mea!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Bluel nici o poza?Macar pe PM,macar cu BB...Pupam mamic voios!
Ioana si tu si toate ati fost mereu aici pentru mine,pentru fiecare...asa v-am gasit eu.Mde...neamu' nostru ce sa mai zic de el?Incercam sa multumim ori de cate ori ne aducem aminte,dar niciodata cat trebuie...Imi place strategia ta!Nu te forta sa-ti revii,dar nici nu cauta sa te afunzi mai rau.Fereste-te cam de tot ce ar putea sa-ti faca rau...tu stii exact cum functionezi si la ce raspunzi sau vibrezi.Exista un firesc si niste etape care trebuiesc arse.Bafta mare sa revii pe baricade!
NB iubitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Monica ,sa dea Dumezeu sa ai dreptate!Sa fie inseminarea asta cu succes!Asa sper si eu,imi doresc din tot sufletul.Mama imi spunea astazi ca a visat ca alerga dupa un soricel alb,ca l-a prins si se juca cu el si ca babele spun ca asta inseamna...gravi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Lucialu Mai fotomodealo, in sfarsit te vazui si eu in pozici, ca numa nu stiam cum se acceseaza, dar am perseverat si le-am gasit pe muntele de mutrici. Ce sa-ti spun, fatala sau bestiala? Cred ca din amandoua! Bucura-te la maxim de silueta, ca se duce naibi cand vine bebicul
Boo Ne bucuram de minunea ta scumpa si ca v-ati acomodat impreuna. Cu cele 4 kg pe care le mai ai de dat jos, esti un fenomen intr-un timp record. Scuza-mi indiscretia, dar cate ai pus in total?
Crisis81 Ai gasit nume pt gemeni?

33+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Bluel proaspata mamica, Felicitari pt baietoi!
Monica9 Cred ca nu e fericire mai mare decat sa ai un copil sanatos si papacios
aerlilian cate zile ai de la IA? Iti doresc din tot sufletul cele 2 liniute!! Pana la urma ce ai folosit pt spargerea foliculilor?
Ioanatugs Ce sa-ti spun iubito...stiu ca acum nu te incalzeste cu nimic, dar in momentul in care am ajuns eu, 33 sapt ( cu bebita miscand la mine in burtica si tot mai aproape de momentul in care vom face cunostiinta) se cam sterg cu buretele anii de suferinta, de chin, indoieli si esecurile lunare de z1. te pup si iti doresc sa gasesti cat mai repede resursele de a merge mai departe
Mada23, magdita Va pup cu drag si abia astept sa va fac si voua galerie!

33+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput