Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Lilisor stiu exact ce simti pentru ca luna de luna de 3 ani incoace am aceeasi senzatie. Dar cunoscand atatea fete cu probleme ca si mine, am invatat sa ma bucur de fiecare aparuta ca si cand ar fi copilul meu. Asa am reusit sa trec de la o luna la alta. Chiar daca nu eu, daca era cineva aveam si eu o bucurie si imi dadea putere sa merg mai departe. "Vine si randul meu" imi spuneam. Vine si randul tau iti spun tie acum... si iti trimit o imbratisare calda!
MadalinaM eu uit cam greu o fata cunoscuta la Szeged, dar de tine nu-mi aduc aminte. Imi dai mai multe amanunte?
O sa bag caise si prune uscate daca ziceti ca merge. Sa vad unde gasesc prunele uscate

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Inca o data FELICITARIIICRISIS!!!!!!!

pe viitor, sa ai incredere in noi, nu in "simptome"
DD ajuta si peste 8 luni sa iti tii bb in brate!trebuie sa ai incredere si sa stai linistita!!!!!!!!!

aerlilian, imi pare rau

este foarte grav ca nu pot sa renunt la CAFEA? chiar nu pot...am renuntat la cam toate, dar la Cafea nu pot..o fii grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Aerlilian am vazut mesajul tau azi si iar am inchis si iar am deschis situl si iar nu stiam ce sa spun...eu vorbareata forumului...eram atat de sigura ca esti cand ai spus de acea secretie mai abundenta si m-am abtinut atata sa nu spun ce cred ca sa nu fac rau hranind sperantele,ca voi tot cu simptome si teste si mai eu lipseam mot.Ca te simti devastata e normal,ca doar fiecare se agata oricat de tare ar parea si cat de fortoasa s-ar da de speranta ca luna asta vine Vestea.Sper sa reusesti sa treci repede peste linsul ranilor,prin care toate fetele trec clar si sa mergi mai departe,sa nu te dai batuta.Si eu ca si Fire am intrebari legate de CM al tau.Si mie imi pare tare scurt...tu cat ai endometrul cand faci IA?Mai scriu si dincolo la tutunici ca sa nu fim off topic here.K?
Fire ma bucur ca in sfarsit ti-ai aratat fatuca si era cat pe ce sa ma ratoi la tine ca ce faci,ca te mai vedeam online aici si nu scrieai nicaieri...acum inteleg.Sper sa te lase scarbiciul sa intri sa vb cu noi.Merci esti dulceLegat de diphe pai cum faci din ala mare care se da normal dupa laparo?Nu trebuia sa iei concentratie mai mica pt inhibare in FIV?Si normal ca iti simti ovarinele...ca practic le inchizi robinetul la activitatea lor obisnuita.Sa fie cu SUCCES acest FIV!!!
AlexaIoana si zici ca ghindocu tau se clede male acum...pace gladi?Cum adica 10 luni pauza?Eee tu ai facut 6 luni injectiile?mama mea prin ce ai trecut si tu dragule si ai stat departe de noi,singurica.Iti tin pumnii sa ai un restart excelent,adeca normal in viata hormonautica si sa vina barza cu un BBisor pt sulioala.
Romanitza si Ancule va mulzumesc ca si voi ca si noi(eu cu Mada)v-ati gandit la clestia cu recapitularea!!!Ancule tu ai trecut rapid la fapte.Sper sa beneficiez de ajutorul tau si in ceea ce priveste medicatia intalnita pe parcursul recapitularii.Fetele tre sa tragem tare ca Ancutu' mai are un pic si naste si trebuie sa o cedam Sarei.Eu sa stiti ca nu sunt buna la structurat la modul ordonat...deci sper ca macar una din voi sa fie ordonata ca sa poata prelua talmos-balmosul pe care il voi afisaChiar e nevoie pt si noi si pt alte fete sa punem ordine,sa nu mai facem sapaturi prin capitole cand ne trebe iaca ce! Romanita sa scoti foita la vedere
Crisis eu azi am fost de 7 ori la toaleta,ca mi-s oita barsanasi in special cu probleme in zilele de menstra.Tre sa lasi sa vina de la sine in cazul tau si sa papi fibre si iaurt si prunele uscate sau compot(uscatele se gasesc acum peste tot de la piata pana la market acolo unde sunt si smochine,curmoale,caise etc etc).
Speranta nu e necesar/cu titlu executorPoti sa bei o cafa mica.Dar sa nu uiti sa te ma opresti.Sunt unele care sunt complet interzise altele recomandat sa le pui frana.Amu' ni fiecare cat si cum poate si ce ii face bine.Poti sa bei cafa mica si apoi daca place sa tot bei ceva inlocuiesti cu ceaiurile noastre dragi si binefacatoare ori cu o cicorica la fel de sanatoasa!
Mai vb iubitele!NB!
Ati vb de compensarea diphe.Nu stiu daca pt protocol FIV este dar va postez mesul lui Mada cand am intreabt-o despre pt campanie ma interesa..."da e clar e compensat si in ultima modificare din 28.08.08 , ordin 606,tot compensat 50% apare, sublista B pag 10, nr 400".Se refera la situl CNAS-lui intrati pe medicamenteeeee medicamenteeee

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia,Fireyes ,am cm de 25 -26z si cand am facut IA cred ca endometrul era in jur de 7.De obicei e mai mare,dar probabil e vina clomifenului...Acum e ora 6.30,abia m-am trezit si constat ca z25 se transforma in z1.
Crissis ,ai grija de tine si nu mai risca!Si eu am probleme cu constipatia,dar am descoperit "Herbolax" de la Himalaya in al caror prospect scrie ca sunt recomandate gravidelor.Deci,poti lua si zilnic daca este cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutelor
lilisor ... .. vorba luciei , nici nu stiu cum sa te incurajez mai bine
fetelor am si io o intrebare ... mai stie cineva ceva de zenobia , de laura voinicu , si de iyoana ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of, Ileana Cosanzeana, atunci test in z24 e ok... mda, endometru cam micut, intr-adevar... ce sa zic?? nu uita ca totusi, statistic, e drept, sansele la IA sunt taare mici... nu ca te-ar ajuta asta acum, dar ca sa te prefaci ca stiai in ce intri si acum, planul e sa faci si luna viitoare o IA? ca inteleg ca la a3a la Tutu sunt sanse de gonal....

Crisis, nu stiu ce sa zic cu constipatia in cazul tau... stiu ca amzulica a avut pr de genul asta si le-a rezolvat intr-un final, n-ar strica sa bagi o intrebarica...

Da, Lucicule, din ala mare ca pt tratamentul de endo am primit. si eu m-am mirat atunci si am mai intrebat la fivette si au mai fost cazuri in care s-a mers pe doza asta. probabil ca pe principiul: o data si bine
Mai rau e ca incepe iar sa mi se umfle burta, asa, din nimic... eu ma straduiesc sa fac o combinatie intre regim de endo, cu regim de fiv, prin urmare pap proteine sub forma de peste si ieri, de ex, de la una bucatica somon la gratar (dietetic am facut o burta ca parca eram dupa operatie... imi vine sa musc peretii...

Speranta, nu te nelinisti acum la fiecare chestie de pe listuta pe care nu o poti bifa. Eu cred ca poate, in prima faza, am vrut sa ne tinem riguros de tratamentul de endo, dar zau asa, oameni suntem, cu mici slabiciuni. eu la cafea nici nu m-am gandit sa o scot de pe lista, ca mai sunt si hipotensiva. ideea de baza e sa nu exagerezi cu nimic rau si ce stii tu ca e interzis sa consumi cu muuulta moderatie.

O sa ma mai zgarm si eu prin toate calculatoarele care mi-au trecut prin mana de-a lungul timpului de endo sa vad ce am mai salvat si eu si o sa le postez... parca le-as trimite cuiva, sa nu incarc pe aici paginile, daca se dovedeste ca e prea consistent, numa' sa-mi ziceti cui.

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lucia esti o draguta ca intotdeauna ! multumesc !

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna

Multumesc Lucia....parca m-am mai linistit...aveam ceva mustrari de constinta.
Fireyes saru'mana

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Aerlilian...

Numai bine tuturor ...multumesc tuturor pt suportul moral,sinteti super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

LilianaFi

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput