Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

bHCG 126
Sunt GRAVIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Va iubeeeeeeeesc !!!!!!!!

Sa inceapa petrecereaaaaaaaa!!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

DOAMNE AJUTA, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL

sa curga rauri, rauri
milioane de pupici iubita, BRAVO

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Crisis Felicitari din tot sufletul

Aerlilian

toate fetele,numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Crisis , felicitari din tot sufletul iubita !!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si la termen si cati vrei tu !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

CRIIIIIIIIIIIIIIIISIIIIIIIIIIIIIISSS
IEEEEEEEEEEESTEEEEEEE!!!
FELICITARI!!!

De acum sa stai calma si sa nu mai te tii de prostii,semne si alte stimuente de migrene si palpitatii,da?

Mada merci de promptitudine! Pai de saptamana viitoare sau de cand vreti,numa tre facut.Sa-ti traiasca sarbatoritul!!!Sper ca nu esti valurita si de fapt e vorba de tine.La multi ani!
Aerlilian te asteptam!
Lilisor

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

crisis, felicitari din tot sufletul !!!!! Doamne ajuta !!!!!!!

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

ALEXUTZULE... doar la vesti bune iesi din barlog ai? ne este dor si de tine sa stii, ce mai faci? esti bine?
brotakul ce-ti face?
Lucicule...e sosu , sar'na
Lili..

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Crisis, felicitari!!!!! in sfarsit niste vesti super!!! Na, sa mai credem in semne inchipuite sau neinchipuite

Aerlilian, pregateste-te ca urmezi, next in line azi trebuie sa iei rezultatul?
Anaconda, stai asa, ca acusica intri si tu pe rol

Lucicule, ma bucur ca esti o prezenta constanta (pe langa filiforma si ne mai si descretesti fruntile, ca prea simtim toamna asta ploioasa...

Mada, gospodina sefa si asteptam noutatile si de pe fronturile galatene

Lilisor, tare bine imi face cand mai dai un semn micut, pe ici pe colo. ma bucur ca esti pe pozitii si iti admir puterea sper ca in orice varianta, sa ajungi sa-l tii pe BB in brate la anu'

Romanitza, sper sa ajungi curand sa ne povestesti cum ai invins endometrioza...

Monica, pup fetele, care bag de seama ca sunt ca Fat Frumos, cresc in cateva zile ca altii intr-un an

Ioana, iti doresc sa gasesti repede forta de care ai nevoie ca sa poti lua totul de la capat, cu tonus maxim

Ancutza, astept poze facute pe "viu" cu bebelina ta scumpica!

Foryv, sper ca esti mai bine acum si nu o sa mai ai parte de alte experiente urate!

Magdita, iti tin pumnii stransi pt toate planurile tale din toamna asta!

Boo, sa ne povestesti de flacau si cum te descurci cu primele "delicii" de mami

Sigur am uitat persoane importante, dar rog iertare, ca am lipsit ceva din peisaj si memoria mea si asa prapadita s-a mai volatizat un strop...
Am inceput si eu tratamentul de FIV, am facut deocamdata prima injectie, adica un dipherelin 3.75.
Eu nu stiu cum ar trebui sa ma simt (si nu vorbesc aici de ce e trecut la prospect), dar nu pot sa zic ca sunt ca o floare si ca nici nu simt ca am facut injectia. nici nu mi-e rau sa mor. dar am o durere constanta deja, oarecum surda in zona ovarelor. nu cat sa ma chircesc de durere, dar suficient cat sa o remarc. si cred ca nici psihicul meu nu e la cote maxime, desi asta poate sa aiba legatura si cu vremea si cu oboseala acumulata...

va pup si va tin pumnii, sa reusiti cu ce e in plan la fiecare

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

cum m'ai prins tu, madalutza ... vezi daca n'am fugit suficient de repede ?
suntem ok, saru'mana de intreabare. alexa e bine. a absolvit cresa , si a inceput de 3 zile gradinita "de copii mali".
si eu sunt ok. in sfarsit mi'a venit ciclul, cu o luna jumate de intarziere... deci azi e z2... dupa 10 luni de pauza... astept sa treaca si fug repede la doctor, sa'mi fac o echo si un Ca125... tare's curioasa cum stau...

mai voiam sa zic ceva. bine am vazut ca diphereline, zoladex, lupron si altele de genul asta au fost bagate pe lista de compensate cu 50% ? (inainte erau doar pe lista de onco.... )

va pup pe toate, si sa stiti ca, chiar daca n'am scris, v'am citit si m'am bucurat si m'am intristat alaturi de fiecare dintre voi

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc!!!!!!! Am facut o gafa. Eu am probleme cu asa ca am sangerat putin vaginal. Am vb cu Doc si a zis ca e ok, sa nu-mi fac griji.
Aerilian???????? Eu tot te astept.....

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput