Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucicutz ,acum am devenit nashica ta!Esti "gerovital" si gata!Si lasa,ca sotulica al tau te vrea si el intinsa pe piele,asa ca nu se va supara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

auzisi tot lucicus.... dar pi mine tot ma manca prin palmute sa-mi cumpar ceva testisoare , si sa ma duc sa donez ceva sangerete ,pt betahcg.... oricum pana la sfarsitul saptamanii sunt ocupata cu alte alea .. ma plimb cu titi prin casa atarnad asa , sa vaz daca ma dor (ca ala e semn de cm) , trebuie sa ma "imbuib" cu utrogestan la greu ,apoi trebuie sa umblu tot cu titi pe la oglinzi sa vedem daca se arata vreo vinisoara ceva ... si imi mai gasesc io de treaba ca doar sunt fata inventiva .. oricum trebuie sa ma mai studiez un pic , ca l-am cam plictisit pe sosulica de plimbatul lui titi pe la oglinzi si alte "dansuri" specifice ... asa ca orice sfat , idee , impresie ...e binevenita .. io experimentez

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Georgia eu m-am consumat si extra-consumat de joi din cauza disparitiei unor astfel de semne si azi..... dupa cum ai citit, a fost o rasturnare de situatie in cel mai pozitiv mod posibil. Iti doresc un rezultat pozitiv la Beta, si sa sti ca eu am facut si 2 teste de urina care au iesit foarte negative asa ca ai grija.
romanitza si multumesc!
Ancaoradea ce repede a trecut timpul si cat de putin mai ai. Parca ieri ne anuntai cu mari emotii ca esti si acum.... vine Sara. din partea mea si scuze de emotii.
Lucia pana miercuri nu mai fac test, promit!
Magdita multumesc pentru cuvintele frumoase! Si eu va doresc la toate exact ce-mi doresc si pentru mine. 3 copii!
Madutz nu mai plang. Multumesc ca m-ai adus inapoi aici!
Ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te asteptam la o beuta. Miercuri ce e drept, dar poti sa vi de acum ca nu ne suparam!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata!
Crisis, te rog sa te "aduni", sa te pui in genunchi si sa te rogi sa iti dea putere si bb sanataos.Nu intra in panica, este nevoie sa fii vesela si optimista, sa ai rabdare. Eu iti spun Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Romanitza...mii de multe pareri de rau pt diagnostic, din pacate suntem din ce in ce mai multe, dar "ata ete" ii dam inainte cu tupeu
Crisis..astept sa dai startul al sarbatorit, io te-as felicita de acum, da iti respect temerile, macar un dans mic tot bag, asa de incalzire
Ascult-o pe Speranta ca stie ce zice.

Mii de imbratisari pentru toate Doamne ajuta tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Crisis, te caut pe la toate subiectele sa aflu vesti. Felicitari! Stiu ca ai inima cat un purice, darpoate reusest sa fii cat mai linistita, ca asa-i place lui bb!
Luci, "gerovital", a? Sory pt z1...
Ioana, strig si eu, hai la apel, o sa fie bine pt toate pana la urma!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sunt aici. Astept! M-a intepat azi in ambele maini ca nu imi gasea vena. Arat ca o drogata cu venele vinete. Asta sa fie paguba mea. Acum sunt foarte ocupata cu numaratul minutelor pana iau rezultatul la bHCG. Si apoi sa bem..... virtual, dar si de-adevaratelea daca vreti... eu va astept.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Crisis ,si eu m-am intepat dimineata...Astept si eu,desi testul de urina de azi,z24,a fost negativ...Asteptam impreuna si ne rugam,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

I'm back pi metireze!
Feli multam de vizita te mai asteptam cu un zambet ca ne face bine la morel.Gerovital daca asa le place la unele pot eu sa ma pui de-a parcu'?Ca poate mai imi iau si un picior, o palma,o maslina...prefer ultima varianta
Crisis tinem pumnii si eu astept sa dau frau liber...la si sa viu si la unguri(la voi),ca tot am zis sa va iau pe mai multe dintr-o data cu asaltul bucurieiTe rog sa incerci sa fii calma,inca.Fara shtres la purtator.Greu naica,dar n-ai ce-i face...
Ioana chiar asa:pe unde esti ascunsa domle?Ce mesteresti mataluta pe acolo?Vezi ca incep sa scriu mesaje in stil propriu-lungisi te voi pune in fata faptului implinit-adica trecere la cap nou.
Iubitele mele...viu si eu cu neste propuneri si sper sa beneficiez de umarul vostru la treba asta.Eu zic ca ar fi bine sa conspectam o tarica ce s-a scris la noi pana acum si sa facem un rezumat ceva care sa contina date legate de treburile ce ne interesesc pe noi.Adeca ce stim pana acum ca diagnostic...ce suplimente ar fi bine sa luam,chiar si preturi si de la cine,ceaiuri...una-alta...sa fie usor de accesat pt toata lumea si sa fim in ordine.Si chiar o listuta cu ce nu avem voie sa mancam ...adeca interzis total si cu ce ar bine efectiv sa consumam neaparat.Ce spuneti?Va bagati?
Va pupez si astept reactii.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mai Lushicule gand la gand cu bucurie deshteapta lu' mami , ma gandisem de multe ori dar asa pe shestachi sa fac o listutza si apoi s-o completati si voi, dar timpul, neica timpul asta ....e super ideea ma bag, da de luni incolo ca pana atunci sunt hospodina bre, am un sarbatorit in casa si fac torturi, gateli de astea..

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput