Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Crisis ,subscriu la ce a spus Magdita.Rezultatul e pozitiv si probabil ca e doar unul.Dar asta e motiv de fericire,de bucurie,nu de plans!Trebuie sa fii optimista!Chiar nu inteleg de ce plangi...Poate imi explici tu care iti este temerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Crisis , ...don't worry ...be happy !! Tocmai ai aflat ca esti gravida ! Felicitari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crissule.. nu mai plange iubita, din cate stiu eu e o valoare buna , hai ca o sa fie bine, trebuie sa fie, suna-ti dr si sigur o sa te linisteasca, suntem aici , trebuie sa dai de baut, nu mai plange.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Offfff! Nu stiu.... nu am realizat ca este pozitiv. Eu rezultatul trebuia sa il iau la ora 3, dar s-a dus sotul meu si l-a luat la 13.30 si cand m-a sunat ... desi mi-a zis ca e pozitiv eu tot am inceput sa plang ca stiam sigur ca e negativ. Si apoi am plans ca e mica valoarea, dar acum nu mai plang. Cum o vrea Dumnezeu! Bineinteles ca as fi foarte fericita sa fie si un singur bebe, numai sa il tin eu in brate peste 8 luni. Gata nu mai plang!
Va puuuuuuup pe toate. Ma duc sa pap ceva ca nu am mai mancat de aseara!
Lucialu intr-adevar esti ca un gerovital. Sa iti dea Dumnezeu fericire dupa sufletul tau minunat!
aerlilian tu sa nu faci ca mine. Sa vi sa ne arati tu ce inseamna un rezultat pozitiv maaaaare!
Magdita fericita nu am sa indraznesc sa fiu decat atunci cand imi voi strange in brate! Aspiranta am mai fost, am mai fost, acum imi doresc sa fiu MAMA.
Madutz gandim cam la fel. Imi doresc un bebe pe care sa-l pot strange in brate, si care sa-mi spuna MAMA. Calea pe care ajunge acel bebe la mine este cum o vrea Dumnezeu. Eu las deschise toate portitele. Am vorbit cu cineva care ma poate ajuta cu o adoptie la limita legii. Credeti ca pun mana pe telefon sa zic "nu mai e nevoie"? Nu. Eu vreau 3 copii!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Crisis...tot respectul cu atat mai mult te va ajuta DD , fruntea sus, respira adinc, asteptam sa iesi din starea de soc/euforie sa bem sampanie, sa curga rauri, rauri

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Ionicule...drag te asteptam sa revii, ne este dor de tine, hai la noi , readucem zambetul garantat.
Fetelor hai sa strigam tare sa ne auda Ioana , a suferit de ajuns, nu putem sa o lasam asa

Diana... tu ce mai faci, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Criss, iti doresc din tot sufletul sa devii mama , asa cum doresc tuturor fetelor dragi de pe acest forum. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor sa ne implinim acest vis .
Ioanaaaaaaaaaaaaa, te asteptam sa raspunzi la apel.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Crisis sa va/ne dea Dumnezeu tuturor fericire!Toate sunteti minunate!
Gerovital deci...pai ar trebui sa am grija sa nu fiu ambalata si sa apoi intinsa pe pielea clientelorCe se face al meu fara mine?Cui ramane si el si motanu?Papa si sa le lasi naibii de teste de sange si de ce vrei tu...ca numa stres dau si alea.Si sa nu te mai cauti de semne ca vin si alea cand ti-e lumea mai draga,dar din saptamana 6 incolo.
Auzisi Georgia? ca vaz ca tare ghini va distrati voi acolo si vreti tati la uraganul/urangutanul ike.Umblati cu nume de cod?Ca va zic la soshi! Mai scutiti-ma de semne si de cuvinte gen baba(vedeti ca sunt Gerovital si nevricos in consecinta)!Va dati mari si va etalati muschii ca o venit Felix cu joarda?
Mada,Magdi,va pup pi tati!
Ma retrag ca asta micu' mere cu pedale
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Lilisor cred ca nimeni de aici nu poate sa-ti dea un sfat, numai cineva care a facut FIv cu alte ovocite. Eu zic sa speri ca va fa fi bine, si indiferent cum vei ajunge sa fi mamica MERITA. pupici multi!!!
Criss Imi dai niste emotii, ca s-a agitat si bebelina. cred ca stia ea ce stia si iti facea galerie. Acum te rog frumos, liniste, pace, odihna, mancarica buna si tratamentul de sustinere.
Mada23 mare dreptate ai, numai dumnezeu stie ce e mai bine pt noi, pe ce cale si cand!
Lucia Cum sa nu imi plimb burtica vesela, cand mai am 6 sapt pana imi voi cunoaste printesa! va pupacesc ca vine sotul si am uitat sa pun dovleceii la cuptor

34+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Cris _ subscriu la ce au spus fetele mai sus si te felicit. Eu sunt sigura ca totul va fi bine. Stiu ca e greu de crezut in anumite momente, asa am simtit toate la un moment dat, dar citind despre reusitele altor fete de aici, am inceput sa vad lucrurile altfel.
Capul sus si pt tine!

Luci - multumesc pentru incurajari, sa ne ajute Dumnezeu sa reusim toate in ce ne-am propus.O sa incerc de luna viitoare sa iau si tinctura de zmeur.

Liliana - grea decizie... dar, asa cum spun mereu, mai bine mai ceri inca o parere. Oricum, faptul ca vei merge in noiembrie la o clinica din strainatate. Sper sa fie bine.

Magdita, Mada23, Diana, Monica, ancaoradea,aerlilian,anaconda2 si celorlalte fete luptatoare de aici

Mergi la inceput