Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)
Raspunsuri - Pagina 9
magdita spune:
Crisis
, suntem toate alaturi de tine si sparam din tot sufletul sa ne dai cele mai bune vesti 

.
Lilisor
, este valabil si pentru tine iubita mea.
Lucic, Ancutz, Ioana, Boo, Ralu, Monica, Madutz, Romanitza, Foryv si toate fetele luptatoare 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lilianaFi spune:
Salve fete dragi! 
...nu prea scriu deoarece am mintea asa de confuza ca nu reusesc sa ma concentrez sa scriu o fraza,am incercat de citeva ori sa scriu dar imi pierd ideile...la prima vizita care se face cu dr.dupa un fiv nereusit in baza anamnezei(sarcini pierdute,fiv-uri negative si endometrioza) dr.a ajuns la concluzia sa imi recomande ovodonatie...din acel moment sint aeriana...nu pot sa cred ca la 38 ani cu un fsh de 6 sa nu se mai gaseasca un ovul normal
...sa fiu sincera nu stiu nici ce sa mai cred nici ce sa mai fac...mi-e greu sa accept realitatea daca e asta...oricum in noiembrie merg in austria pt un fiv cu analiza ovulilor dar ma intreb daca are rost...incerc sa ma obisnuiesc si cu ideea de ovodonatie dar nu reusesc:sint femei care o fac si li se pare normal,poate nu sint eu destul de deschisa la nou dar mi-e greu sa ma imaginez gravi cu un copil care nu e al meu ci al sotului meu si alta femeie..poate sint egoista...nu stiu...uff...cam asta se petrece in mintea mea....oricum azi z.1,pe 24 voi reface o HSC si apoi mai vedem...
Numai bine tuturor,fara nici o exceptie...Magdita Mada Lucia Fireyes..nu mai dau nume sa nu uit pe cineva(scuzati) cu toate aceste ginduri...
Aerlilian

Crisis sper din suflet sa vii cu vesti bune

Ioana tu cum mai esti? 
Bun venit fetelor noi:Speranta Forvy Romanitza...
unducthable spune:
LilianaFi ![]()

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Liliana
, sunt alaturi de tine si te imbratisez cu mult drag. Sunt 100% de acord cu tine, daca as fi in locul tau as avea exact aceleasi framantari si ganduri. Eu totusi gandesc ca ai facut cea mai buna alegere in ce priveste Austria, sunt foarte, foarte experimentati in FIV si eu as avea toata increderea in ei. Incearca sa nu te mai gandesti la acest aspect, mergi cu incredere si speranta in Austria, unde cred ca ai sanse mari. Te pup cu mult drag.

!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
mada23 spune:
Crisis...
sunt alaturi de tine cu tot sufletul...e greu ...foarte greu ...ne legam de orice farama de speranta...desi urmeaza doar a doua IA, te inteleg perfect, de unde atat forta sa lupti dupa atatea dezamagiri...de ajungi sa te intrebi daca are rost toata lupta asta...offf ma intreb de multe ori ce vreau de fapt sa fii insarcinata sau sa fiu mama, oare nu altul rostul meu in viata, sa fiu mama, nu sa dau viata??
sunt dezamagita de tot ce se intampla dar credinta in Bunul Dumnezeu nu ma lasa si sper din tot sufletul ca intr-o buna zi cu siguranta voi/vom fi mama/mame.
Lilishor....aceleasi ganduri si pentru tine 

toata dragostea mea pentru voi
, fruntea sus cineva acolo sus ne iubeste si ne da tot felul de incercari, dar la finalul lor va veni rasplata pe masura rabdarii noastre.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
aerlilian spune:
Lilishor ,draga mea draga,nu e usor deloc!Si nu e dovada de egoism!Oricare dintre noi ar simti la fel.Totusi nu te pripi,asteapta sa veyi si parerea celor din Austria.Te imbratisey cu drag!
Ioana!!!!!!!!Ajunge cu suferinta!Scutura-te de gandurile negre si revino printre noi!
Crisis ,in jumatate de ora ar trebui sa afli...sa ne spui...Dumnezeu sa fie cu tine!
lucialu spune:
Crisis
si eu sunt pe aici si iti tin pumnii.Te rog sa incerci sa fii tare,ca starea asta de stres si suparare poate sa strice mult treburile.
Lilisor
nu te mai lua dupa tot ce ti se spune.Asteapta cu rabdare si optimism sa mergi la austrieci.Si asa va puneti cenusa in cap,de parca doar la noi ar fi probleme si gigeii sosilor sunt vesnici tineri si nemuritori.Hai sus ca nu gasesti nimic acolo unde te-ai asezat.Si in nici un caz ceva bun.
Aerlilian
gerovital?!!!
Ieu?!!
Eu astept cuminte.Tu de ce palarie nu poti sa stai pe fundul tau?ce tot te cauti?![]()
Va trimit la scoala...ca sunteti rele si indisciplinate.
Brrr. urata vreme pt bobocei
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
crisis81 spune:
Plang
si scriu, scriu si plang
. Nu, nu este 0 valoarea, dar nici nu e aproape de visul meu. Este 46,93 si eu 

intr-una. Nu indraznesc nici macar sa schitez un zambet pentru ca sunt paralizata de teama. La asa ceva chiar nu ma asteptam. De aseara incerc sa-mi fac curaj, ca atunci cand primesc rezultatul deja sa ma gandesc la viitor, la care va fi urmatorul pas. Acum .... rasturnare de situatie. Este un rezultat pozitiv si atat de mic ca nu stiu nici ce sa spun........
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
lucialu spune:
Crisis

eram sigura
ca prea ti-o dat aripi doctorul tau.O Doamne!Te rog sa te pui pe picioare si sa nu mai plangi,ca faci mult mult rau involuntar.Stii ca la noi era Adelamaria cand a ramas gravi nu avea tensiune in sani...nimic nici un simptom si testul spunea ca e gravi...
Te rog daca trebuie sa vb cu cineva eu sunt aici.Poti sa-mi dai nr.Numai linististeste-te!E foarte important!

Doamne ajuta!!!Si sa fie bine tot!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
magdita spune:
Crisis
, este un rezultat pozitiv, ceea e cel mai important ! Daca miercuri se dubleaza, putem sa te felicitam
. Este posibil sa se fi fixat sarcina mai tarziu, de aceea valoare este mica. Si probabil ca nu sunt doi, asa cum sperai, dar important este sa fie unul perfect
.Nu mai plange, cred ca ai motive sa fii fericita !!! 
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor