Dragi administratori...

Dragi administratori... | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Nu stiu exact cui sa ma adresez, sau daca postez acolo unde trebuie (daca nu e asa, va rog sa redirectionati postarea mea, cu scuzele de rigoare).
Am de facut o plangere: nu s-ar putea ca pe marginea din dreapta (sectiunea reclame) sa nu mai apara acel penis de cauciuc (imi scapa denumirea)? Daca eu am reusit sa il ignor, nu acelasi lucru s-a intamplat cand s-au infiintat langa mine cei mici. Baiatul m-a si intrebat "ce e asta, mami?" Am fost salvata ce cea mica (2 ani jumate), care a raspuns repede: "o statuie".
Intrucat acesta nu este un site interzis minorilor, gasesc ca este nepotrivita aceasta imagine, care mai apare si sub o alta reclama reprezentand o mamica cu un bebe la piept.
V-as fi recunoscatoare daca ati face ceva in aceasta privinta, ca imi e si teama sa mai intru pe site cand sunt copiii in camera.
Numai bine va doresc si va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Subscriu, in totalitate!
Multumim!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

s a vorbit si ieri despre asta si domnu DILDO tot acolo e nu se fac minuni nici in cazul lui tot shui e

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Banerul a fost scos. Am tinut cont de aceste mesaje si de argumentul: ca peste umar se mai pot uita si alti.

In rest nu cred ca subiectul poate fi considerat tabu tavand in vedere ca s-a mai discutat de multe ori pe forum despre subiecte similare.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mey, eu intru zilnic dar nu l-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc ca ati schimbat imaginea. La mine nu era problema neaparat de poza cu dildo, dar zau ca la baiatul asta care l-ati pus acum ma uit cu mare drag . Scula din cauciuc nu ma interesa, dar tinerelul asta mi-a atras privrea

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mey, nu-i corect...unele vad dildo-uri, alte tineret si altele nika

edit: OKE, OKE! i s-a facut mila de inca o muritoare si mi s-a aratat

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput