Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

In primul rand, sarbatoritilor de azi: Miruna, Teutza, Ana Maria si Rares. Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti!

In al doilea rand, imi pare rau ca nu am ajuns la Mall. Azi am fost pe la birou ca sa ma mai pun in tema cu una, alta si bineinteles ca am gasit ceva urgent de rezolvat.

Rox, tare as fi vrut sa ne vedem. Cu Sabina chiar nu m-am mai vazut demult.

M-a sunat sotul sa imi spuna ca s-a gandit sa imi faca un cadou de ziua mea si m-a intrebat daca nu vreau sa mergem la mare we asta. Of course ca da, dar sa vedem daca ne gasim si cazare la un hotel decent pentru ca va fi si Stefan cu noi. Ma bag la cautat pe net, asa ca revin mai tarziu, sper.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti
Miruna cea delicata de mami LaviniaN
Rares Fabian de mami alina m
Maria Teodora cea deja promisa lui Mihnea de mami bikmaria
Ana-Maria cu ochii mari si curiosi de mami magdaz !

Sa fiti fericiti, sanatosi si veseli toata viata!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maria Teodora, Ana Maria, Miruna si Rares Fabian
sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si frumosi, iar parintii vostri sa se bucure mereu de voi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yuhuuuu, maine dis de dimineata plecam la mare, am rezervat o camera la Hotel Cupidon in Saturn. Asta da cadou Ma duc sa iau copilul de la gradi si sa pregatesc bagajul.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

LA multi ani!!!!Maria Teodora, Ana Maria, Miruna si Rares Fabian. Sa fiti santosi si norocosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Miruna
Ana Maria
Miruna Teodora
Rares Fabian

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!

mamicile, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Uram si noi cu mare drag La multi ani ! sarbatoritilor de azi, vom incepe cu dulcetzelele atat de frumoase ( priviti si admirati ! )
www.flickr.com/photos/septoct2007/2829975065/sizes/o/" target="_blank">Ana Maria
www.flickr.com/photos/septoct2007/2829976593/in/photostream/" target="_blank">Miruna
www.flickr.com/photos/septoct2007/2829978433/in/photostream/" target="_blank">Teutza
si vom incheia in forta cu papanasul
Rares

Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti parte numai de fericire si impliniri, iar parintii sa se bucure de voi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Iar pentru Lisa cea delicata trimitem muuulti si pentru mamica ei, sa cresteti mari, cuminti si fericite alaturi de parintii minunati si iubitori !
Si daca se mai serbeaza vreo dulceatza Eliza sau Elisa, oferim cu mult drag seturi de pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ricea, multa sanatate, sper sa fie totul bine.

Sabina, esti o scumpa. Sa porti sanatoasa rochita. Ma bucur ca ne-am intalnit si azi, poate mai fugi si altadata la o intalnire asa scurta si fructuoasa. Le-am luat cadou nasilor pentru motz: un blender pentru ei si un joc pentru baiatul lor.

Yaia, asa da mamima mandra la sedintele cu parintii.

Magda, frumoasa foc dulcetica, sa iti traiasca. Dar nici omul muncitor nu e mai prejos! puii scumpi.

Cumatra, weekend placut si distractie cat cuprinde! fotomodelul.

Sim, ne putem vedea si saptamana viitoare, nu e bai.

Cam atat. Eu pe fuga azi, m-am intolit cu 2 rochii de la Debenhams, nu prea scumpe. Si cea mai mare bucurie a mea e ca sunt marimea 8. Sabina m-a ajutat sa le aleg . Apropos, nu e asa grasa cum spune, numai niste depozite localizate pe ici pe colo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Am ramas restanta cu urarile, ieri nu am mai apucat sa le fac, iar in zilele de dinainte nu am mai intrat, asa ca urez cu intarziere
rasfatzatului Matteo de piccaflor - mami, de mult nu ne-ati mai dat un semn de viata !
frumosului Vladi de Aniast
voinicului Gabriel Alexandru de adrianaolimpia
dulcetzelei Andreea de georgi_ana
papanashului Matei de amironeanu
dulcetzelei Stefania de florentinalo
dulcetzelei Alexia de aurelia27

Sa aveti parte de fericire, iubire si impliniri alaturi de parintii vostri care va iubesc asa mult !
Iar pentru Vladi, ii uram in mod special un fratior sau o surioara la mami in burtica si-l asteptam sa se mandreasca aici ! Suntem cu pumnii stransi-stransi, mami de Vladi

Mergi la inceput