Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
myral spune:
Suntem sarbatorite azi?
Nu stiam si vad ca nu e in calendarul ortodox dar nu refuzam pupicii
Alehiam deci mai sunteti si voi, cred ca o sa fie tare greu cu serviciul daca se trezeste noaptea.Eu dimineata am incercat sa-i dau fulgi de porumb in fff putin lapte de vaca dar nu a fost prea incantata.Sim e super vremea la mare, sper sa fie asa si in WE.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Sim, asa da cadou ! Sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti bine ! Si iata cum musiu Stefan ajunge si la mare, ca tot e el plimbat si para-plimbat ! ![]()
Daaaaar... merita si el, doar rar intalnesti asa curaj la proaspetii gradinariti 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
myral spune:
ANA MARIA 
MIRUNA 
MARIA TEODORA 
RARES FABIAN
LA MULTI ANI! SA FITI NOROCOSI SI FERICITI!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Si daca tot a venit vorba de mare, gasesc si eu prilejul sa va arat cum a fost vacanta noastra pe malul marii.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, si mie mi-ar placea tare mult sa organizam aniversarea aceea comuna a puilor nostri ! Ar fi un eveniment deosebit si cu siguranta am participa si noi !
Iar despre intalnirile voastre la shopping... mor de ciuda ca n-am cum sa ajung 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sa va mai zic si de Maria, sa nu credeti ca o tin ascunsa ( ah, mi-am amintit, prisiiiiiiiiiiiiiii, unde sunteti ? ):
am fost azi la doctor si raportam la 1 an si 10 zile 9,25 kg ( adica tot atat cat avea acum o luna, dar azi era cu burtica goala, nu apucasem sa-i dau papa de dimineata ), 78,5 cm ( a mai luat 1,5 cm intr-o luna ), 46,5 cm PC si una bucata intepatura cu vaccin Priorix, speram din suflet sa nu avem reactii la el.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danuta36 spune:
Hello!
Luy faine pozele de la mare,vad ca v-ati distrat bine,i-a priit si vrabiutei...vad ca n-a scapat nici ea de piscaturi..
Ana sanatate multa tatalui tau!
Mai vroiam sa zic ceva, dar e cam obosit neuronul meu...am o mica urlatoare,care are in fiecare zi alt program,dar nu uita sa-mi dea trezirea la 7
Alinus sa stii ca i-am mai scapat si eu una peste manuta Mirunei,ca prea isi facea de cap...apoi mi-a parut rau,bineinteles,dar a avut efect bun..
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi : Miruna,Rares Fabian,Maria Teodora si Ana-Maria!
Sa cresteti mari,frumosi,sanatosi si sa va bucurati parintii!
sim_stoian spune:
Am tras o tura super-rapida de shopping la Real - niste lopatele plus galetusa pentru Stefan, benzi epilatoare pentru mine si cate ceva pentru tati. I-am facut azi si cateva poze la gradi, nu au iesit prea bine pentru ca este un perpetuum mobile, cred ca de speta I
. Le puteti vedea aici. Azi mi-a zis educatoarea ca a mancat singur tocanita de cartofi la pranz, cu lingurita. Eu ma uit la ea
: Stefan singur, cu lingurita?? Ea: da, ca i-a vazut pe ceilalti copii si a reusit si el. Gata am fugit, nu cred ca mai cand sa intru asa ca va urez we placut la toata lumea.
Edit: Luy, superba printesa la malul marii
.
Jurnal de calatorii