Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Se pare ca septembrie e luna aniversarilor !!!!
LA MULTI ANI PT Mihutza si compania, Kya si comp, Stela si comp....Si pt mine si comp!!!!Noi maine implinim 5 ani de la nunta!!!!!!!Hai ca dau de baut de azi, ca maine nu stiu daca intru...mergem la o nunta la Moreni, cu piticul, bineinteles...

Valentina si MAtei(10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2161211310103382524ilpNHj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo, CE FRUMOS!!!!
David se pare ca s-a distrat de minune, are o privire asa fericita!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo!

http://good-times.webshots.com/photo/2693249300102426993MaVlCG

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, iar ati prins viteza?
Eu m-am apucat de calcat . Liana, in ce stadiu esti?

Steluta, pai Stefanaoi a adormit la 10 dimineata, cand ma pregateam sa ies afara si atunci i-am inchis usa si m-am apucat de treaba. Dar a dormit doar juma de ora si apoi a stat randunoiul cu el si l-am pus apoi in scoica si s euita la noi cu stergem geamurile .

Kya, pai chiar asa, vrei sa doarma Sanzi neintoarsa? lasa, sa vezi si tu cum e cu trezirile nocturne . Ce naspa cu accidentul ala

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sa va zic ca a papat Sanziana 300 ml de lapte cu cereale??
Dupa ce a ras bibele de 240, mai vroia, asa ca i-am mai facut si a mai basculat inca vreo 60 ml...!!! Dupa care a cazut lata! Ziua nu mananca atat de mult, dar vad ca seara si-a marit portia.

Acu' sa o vad daca se mai trezeste maine la 4!

Simo foarte frumoase pozele. V-ati distrat, v-ati plimbat, v-ati odihnit! Ce mai, vacanta in toata regula. Sa va fie de bine!

Cuscra drum bun si distractie placuta la mare!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Bubulina lasa, nu merci!. Vreau sa doarma.
Eu am zis ca incep sa lucrez de acasa, tocmai pentru ca ea dormea foarte bine noaptea, si puteam si eu sa lucrez, apoi sa dorm cateva ore. Sper sa nu-mi dea programul peste cap, ca asa obosita nu stiu cat o sa ma tina bateriile. Si trebuie sa ma ocup serios de proiectul la care o sa lucrez. Am nevoie de minte odihnita...

Vali La Multi Ani impreuna! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,ce poze frumoase..Ce de manastiri superbe!!Si ce vesel a fost Davidutul...i-a priit tare!!!Si ce de dulciuri!!Gineremeu ce mai face??
Vali,LMA voua cu fericire!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Simo, ce fain! nu stiam ca exista pe Athos o parte accesibila si femeilor. O prietena a calcat pe un arici in Grecia, oailei ce s-a inflamat si ce o mai durea... A, si i-a intrat in sutien o meduza dinaceea urzicoasa. Pe voi nu v-a urzicat? Pe skiatos am fost si eu. taaare dragut si fin nisipul.
Mai, tre sa spargi tu gheata la toboganele alea pe apa. Sa nu-mi spui ca david s-a dat cu mana in "pioneze"

Monix, ce cantitati mananca Vlad!~
Liana, ti-am vazut bulanoasa. Din ce are maica cutisoarele alea daca zici ca nu mananca?? Deci sta pe fundul ei singura
Ce facea atarnata pe balansoarul ala, dormea?!! Si mi-a mai placut vaca de plus

Kya, gata lucrarea, sau ai facut casa ca un pahar de cristal? Despre ce era lucrarea ta?
cat inseamna o masura de cereale, ca bebelac n-are nimic de masurat la cerealele mele.
300 ml?!

Roxana ai pomenit cuvantul cornulet si am pe tastatura aici, ca de o vreme mi-e de cornuri dinalea ordinare cu gem inauntru ce se gaseau pe vremea lu Ceasca, la 2 lei...
Nu merge daca pui perne langa copil ca sa nu stai asa stresata? Eu cand adoarme Sash, imi place sa ma detasez putin de el.

Bubu, IAR AI SPALAT GEAMURI?!!

Cami, fortza, mai e putin si trece!
lyvy speedy-gonzales
Clau, am luat o veioza, niste babetici faine din frotir, jucarii la sash (un inel gingival, un cub mare de activitati, masina 4 in 1 chicco), jucarii pt var de Sash, niste pernite de gel care face pantoful sa nu-mi roada calcaiul, si nu mai stiu... 7 bulioane ca focul.

Stela, brava la Tea! si sash a ras tot ce i-am dat. la 10 vo 30 ml, si acum seara vo 60 ml lapte cu mai multi fulgi, chiar avea consistenta. Eu ma pot mulge numai diminata se pare, si nici atunci mult, seara numai gura sashului poate sa mai scoata ceva. Sper ca i-e suficient.
migdale, huh? maine ma duc la chiosc si cer cate una din toate sortimentele si fac topul napocilor.

Valentina, tu macar ai un mare motiv sa nu adormi, deh, trebuie sa va adaptati la o mare schimbare. Eu, cam odata la 2 saptamani sunt cuca. Ba de la pepsi, ba de la foame, ba de la galagie in creieri.
La multi ani fericiti de casnicie!
Calea sa-ti fie numai cu flori,
Si casa casa, si masa masa,
Si sanul leagan de pruncusori!

Brava Matei de Nicoleta, a descoperit desertul numit picior Si lui Sash ii place rau!

Eu nu stiu cum stau copilutii vostri in scaune sa fie hraniti. La mine merge doar tinut in poala, cu un brat de-al lui trecut la spatele meu pe sub axila stanga, si bratul celalalt tinut cu mana stanga. si cu dreapta ii indes repede linguritele. daca ii las manutele libere, nu mai iese nimic, pierd controlul!

Ma duc eu la culcare. Bubu, Liana, spor la munca! voi face si eu donatie daca se face cheta pt statuile voastre.
Simo, voi savura maine dimi pozicile la ceaiul dat de Gecko

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Sovi nu are Bebelacul masura. Pun cu masura de la lapte, ca sa am o idee de dozaj. Oricum eu cerealele le fac dupa cum ma taie capul, cand mai groase, cand mai subtiri, in functie de cum papa ea.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hei, mai am voie pe aici daca promit sa nu mai cant? Promit
Va multumesc pt valul de rasete, cum spuneam "bufon 100%" Un clasament preliminar ceva? Sper sa o surclasez pe Sovi
Bubu intrasem la idei...intrebare: tu de cate ori speli geamurile pe saptamana? nene, esti NEOBOSITA ..vrei sa fi sotia mea?
Simonu te supara ca-ti spun, dar tu chiar N-AI DELOC ureche muzicala daca ti s-a parut ca eu cant frumos Nu-i nimic , lasa...tu ai alte calitati De exemplu povestesti frumos si degaji un aer de liniste si fericire in jur Pe tine, ca si pe Clau,eu va admir sincer pt felul vostru minunat de vedea numai lucrurile bune din jur, de a nu va enerva niciodata, pt rabdarea fara margini ...luati Si Kyatrage tare sa va ajunga cu fericirea ei din ultimele zile: functionari draguti, lume amabila Dar randunoiul sta la panda si-i cam strica ZEN-ul
Ursuleatacum v-ati hotarat asa deodata sa mergeti la mare? Cat stati? Daca nu mai apari pe aici pana pleci, eu va doresc distractie la maxim si vreme buna!
La fel si Lianeicare acum petrece de zor cu musafirii
Valentinama bucur ca sunteti bine si ca merge treaba! Da, curand cred ca ma alatur si eu clubului de femei muncitoare, dar inca mai trag speranta ca se amana momentul
Camice sa spun...sanatate multa si sa treaca doar cu asta! la bolnavior!
Imi pica pleopele pana-n podea Teodora mea stie sa imite bine starea asta a mea de acum : sta asa , lasa capu-n piept putin cate putin ca si cum ar atipi si apoi tresare brusc si zice: did I miss something? Am uitat sa va spun ca la Constanta intr-un magazin, a intrat fata sa intrebe de parfumul ei preferat pe care nu-l gaseste nicaieri in Bucuresti si a pronuntat numele parfumului Jill Sander Sport for women cu asa un accent incat vanzatoarea imediat si-a dres vocea, si-a indreptat spinarea si tantosa a intrebat-o in engleza : sorry,can you tell me one more time the parfume's name ?Am ras de efectiv mi-au dat lacrimile...copilul uimit nu stia ce sa mai raspunda si in ce limba
Did I miss something?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput