Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

se incarca asa greu pozele

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, ce tare e Vladutz dar mami e bestiala! Si ai voce nene, nu gluma.

Pucca, ce film ai pus tu acolo, brr, si mai si plec maine la mare. Dar asa se face o campanie! Si pt sot! sa fiti sanatosi

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

De cand vroiam sa va spun:::Gecko,Sovi si Simo-Mimo,puteti sa participati la Prima,la preselectie!aveti sanse sa castigatipe bune...cantati tare bine!eu sunt afona cu totul

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Ursulico,drum bun la mare si mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

In sfarsit a adormit toata lumea
Bubu a fost ceva mai vesel asta seara, dar febra nu scade mai jos de 38.2 (asta inseamna 37.7, nu???).
Sper ca maine va fi mai bine...
Astazi am fost la o dr. pediatra renumita in orasul nostru si dupa consultatie am adus vorba si de diversificare. Greseala mea...mi-a dat o schema care contrazice tot ce stiam eu
Oricum n-o voi aplica, doar pt. simplul motiv ca ea recomanda ca prim aliment supa strecurata pentru O SAPTAMANA!!! Cica pana inlocuieste total o masa...parca s-ar putea satura un bebe cu apa chioara
Iar dupa supa ar urma branza calcica si abia dupa aceea fructele...
In fine, cred ca fiecare medic are schema lui si cu cat intrebi mai multi , cu atat esti mai derutat
Noi deocamdata suntem la suc de fructe...habar n-am ce-o sa-i dau mai departe...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca azi am fost mai relaxata si am reusit sa mai citesc si din urma!

Abia de saptamana asta am inceput in forta munca, si nici n-am timp sa ma gandesc la Matei. De luni i-am lasat 2 biberoane cu laptic acasa, asa ca nu l-am mai carat cu mine...Insa m-am vazut nevoita sa iau niste ore de condus ca sa plec cu masina la munca, sa pot ajunge mai repede la puiul meu....

Matei a avut 2 nopti in care s-a trezit doar la 5, dar definitiv...insa azi-noapte si-a revenit la programul cu oprire la 2 jumate...

Sa va povestesc de azi: a bagat la ora 11 200ml si apoi a mancat abia la 3 jumate. Apoi am adormit amandoi 2 ore ( de asta sunt aici la ora asta) si a mancat tot dupa 4 ore....Si pentru ca s-a trezit la 8 fara ceva, nu mai puteam sa-l culc la 8 jumate, asa ca i-am intarziat baitza cu o juma de ora...a adormit pe la 10 fara 20..

Valentina si Matei(10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2805277370103382524VkAErK

Mergi la inceput

Cuscra, LA MULTI ANI PT CUSCRU!!!!!![bis]

Mimo, sa-ti fie de bine culoarea! Vad ca n-ati mai plecat la bulgari! Teo n-a fost suparata ca anul asta vacanta ioc? Ce faci, vrei sa intri in clubul nostru de obosite ( adica vrei sa te intorci la munca) ?

Roxana, de ce n-o pui pe Amira direct in patul ei, ca sa nu stai s-o pazesti?

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2805277370103382524VkAErK

Mergi la inceput

ELLADA

...deocamdata,atat,ca merge tare greu!

Mergi la inceput

Sovi, nici tu nu poti adormi? De ce, ca tu n-ai inceput serviciul? eu de 2 saptamani, incerc sa numar orice, dar imi ia cam 2 ore sa adorm...chiar nu stiu de ce, pt ca inainte nu aveam probleme de genul asta...Si de citit n-am chef, iar lapticul nu are efect...

Liana, esti pe aci? sau te-a terminat Duracell?

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2161211310103382524ilpNHj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu prea am timp sa citesc, oi recupera cand or creste flacaii... Insa nu pot sa nu ma laud: Matei, azi, la 4 luni si jumatate, si-a bagat prima data piciorul in gura!! Precoce pustiul, nu? Ca sa nu mai spun de incercarile de tarare inainte, suntem pe urmele Mufei ;).

Va pup.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput