Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Mimo sa traisca dom' sofer!
Cat despre politistii din intersectii, cunoastem...
Dar saptamanile trecute am fazut o faza super naspa: stiti intersectia de la Antena 1, inainte de Baneasa. Se lucreaza la pasaj si mereu e un politist in intersectie. Eh, vine un zevzec cu un Matiz pe contrasens dinspre Fantana Miorita, si-l ia pe amaratul ala in plin! L-a priectat la nu stiu cati metri, o gramada de carne pe asfalt. Cica nu a murit, dar fracturi, traumatisme, hemoragii... vai de mama lui!

Si ca sa continui seria intamplarilor frumoase: azi am rezolvat cu toate actele si la sectorul 2. Fara coada, fara nervi, toate hartiile in regula, lucratoare dragute si pline de dorinta de a ajuta! Na!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Asadar,tu ai asistat la acel accident...ce nashpa.Am vazut la stiri.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, ai reusit pana la urma cu lucrarea? M-a distrat ca aveai chef de smotru mai degraba... Pana la urma ai bagat si aspiratorul?

Amira, bine faci ca o pazesti pe printesa in patul mare, nici eu n-o mai las singura acolo c-am patit-o cu ea . Nu vreau sa mai aud zgomotul ala infundat de cazatura...

Blankar, multa, multa sanatate micutului Eric, sa iasa totul bine. Mai aveti putin si scapati...

Mimo, mai ce basculeaza Mr Muscolo. I-am aratat si Rebeccai filmuletul ca sa vada cum se mananca si ea mi-a tras una peste ochi de unde deduc ca ea nu este de acord, ramane in continuare o fitoaza si o mofturoasa!

Sovi, ce ti-ai luat de la Quelle? Bun, bun ce-ai gasit in pachet?

Bubule, nasol cu crampele tale, sper ca acum esti bine. Azi am avut si eu chef de treaba prin casa si ma tot gandeam la tine! Si mi-am luat si Asevi de bucatarie, sac!

Cami, multa, multa sanatate lui Bubu mic!

Lyvy, .

Tuchi, tu ce faci? Te-au dat gata puii?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela da, eram in coloana, asteptam la semafor. Groaznic!

Clau merge lucrarea, de parca sta . Oricum e mai de durata.

Cami multa sanatate lui Luca!

Sunt tare curioasa cum va petrece Sanziana noaptea. Pentru ca si ieri s-a trezit pe la 4 si ceva . Da-i suzeta, adormea juma' de ora, scapa suzeta, se trezea... Si o luam de la capat.
Randunoiul zice ca nu-i mai ajunge bibele de noapte. Asa ca in seara asta i-am pus o masura in plus de cereale (am luat de la Bebelac cu piersica si orez). Sa vedem cum o fi... Ca deja ma apuca groaza. Eu eram obisnuita cu programul ei de nani cate 10 ore... Poate revine la sentimente mai bune.

Ma duc sa-i fac baita.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai,m-am tot gandit ce sa va povestesc din Grecia,ca vad ca nu pot scapa,ce sa va zic???cine nu a fost niciodata in grecia -sa mearga,iar cine a fost cu siguranta stie ce frumos e acolo!
In prima zi cand am ajuns ,baietii au mers in mare-David cu bandajul-facut asa cum m-a invatat Gecko,se uitau cam ciudat la el,cativa m-au si intrebat ce are si nevleaga de mine,habar nu aveam cum sa le zic -fractura de clavicula-asa ca le-am zis ca e rupta,normal in engleza ,ca in greaca stiu sa zic-buna ziua,multumesc,fi cuminte,salut,noapte buna,etc....chestii simple!Hotelul frumusel,mancarea excelenta-plina de branza feta ,rosii si peste,magiunuri,checuri ,fructe si alte bunatati!
A doua zi am mers in Hlakidiki,in Ouranopoli-in croaziera pe Muntele Athos-a fost SUPERB,sotul meu vroia de mult sa ma duca acolo sa vad si eu manastirile!apoi am mai mers la o manastire ,cu sfinte moaste,am facut si baie si plaja prin Sithonia!multe plaje,unele chiar pustii.dar am fost avertizati sa avem grija la aricii de mare,ca sunt cam multi pe acolo!noi,nu am intalnit!
A 3 si a 4 zi am stat la plaja,mai mult in apa,care era f sarata si calda...am mers si in Veria,Verghina-la mormantul lui Phillip al II-lea Macedon,unde e un muzeu imens,apoi la vreo 2 manastiri!Am mai fost si pe Muntele Olimp,e super acolo sus-au un drum f bun pana la 2500 de metrii-am fost si in Metzovo,unde sunt si aromani...am fost si in Tesalonic,am dormit acolo o noapte,am mers la magazinele de pe acolo pe care le stiam si au fost niste reduceri f mari la haine!am fost si la WaterLand din Tesalonic-Sovi,vezi?-eu nu am indraznit sa ma dau pe nebuniile alea,am stat in piscina copiilor,si intr-o piscina cu hidromasaj!ce sa va mai zic????a fost tare frumos...
Nu mi-a placut insa,deloc prin Bulgaria,mai ales ca am vazut pe putin 15 "traseiste" in plin drum,fara nici o problema...si am luat si un radar ,dar cu 10 euro s-a rezolvat..ma gandeam cu sotu ca bulgarii se multumesc doar cu 10 euro...
cam asa...o sa pun poze sa vedeti mai bine!
Edit:am uitat sa va zic ca am fost si pe Insula Skiatos

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ne-am intors de la prietenii nostri unde a fost tare frumos si maine nu mai plecam la niciun botez ca plecam la mare. De abia astept sa mergem, acum ma ocup de bagaje si de 10 minute am luat juma' de casa.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Simo, cred ca v-ati simtit foarte bine in vacanta, ai povestit frumos. Abia astept sa vad si poze.

Kya, sper sa revina repede Sanzi la somnul de 10 ore!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

liana,traiesc,multzam,dar sunt capiata bine...intr-un sfarsit am lasat fata cu soacramea si am fost pe la Biserica.bineinteles ca a continuat sa o capieze pe ea,cand am venit am gasit-o pe soacramea la calculator cu Tea in poala..Am iesit apoi la plimbare si s-a potolit maraitoarea.Asta ar vrea nonstop,sa fie plimbata,cu cracii pe bara de la carutz..I-am luat si dentinox,sa vedem maine ce efect are.
Sovi,Tea a papat bine azi cereale...dar nu i-am facut decat putin,o lta de orez cu varf.Oricum nu aveam laptic mult strans si vreau sa se invete usor usor.Sa n-o stresez.Dar azi a inghitit frumos.Ma declar multumita.
Sashone s-a descurcat?
Asta seara am incercat inghetata de migdale napoca..buna,dar raman fidela celei de struguri.
Mimo,300 g fructe + lapte??Moamaaa...dar ce stomac are?Hihi...nota 10 pt interpretare.L-ai dat gata pe Mr. Muscolo.
bubule,cate ai facut mami azi??Dar bubu mic a fost plecat in plimbare sau l-ai hipnotizat cumva??Si eu abia am reusit sa spal un lighean de lucrusoare,in nu stiu cate ore...
cami,sanatate lui bubu mic.
livi
Mai viu.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Stela, sa-mi zici si mie daca ti se pare mai bun dentinox-ul. Eu o dau doar cu calgel si vad ca pe ea o calmeaza binisor o perioada, dar am tot auzit ca ar fi mai bun celalalt, desi si calgelul are lidocaina.

Ursuleata, ce super! Distractie placuta la mare!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Cuscra,ma bucur ca te-ai simtit bine.La anul,negresit,trebuie sa ma duca randunoiul si pe mine..Hai cu poze.Dar poate scrii pe ele,care pe unde sunt facute.

Stela,

Mergi la inceput

Ursu,distractie placuta la mare!!!

Stela,

Mergi la inceput