Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Geckosa repetam comanda, sa nu ne incurcam:
pt Soviun ceai
Pt mine o cafea mare si tare si poveste alaturea
S-a inteles?
Bai, in fiecare zi imi propun sa sun la Cluj sa cer reteta de pancove si mi-aduc aminte numa' noaptea!
Si ca veni vorba...a disparut Miha si a luat-o cu ea si pe Zoze Sa apelam la OTV sau apareti de buna voie?

Sovidraga , nu a mancat 300 g de fructe si 200 ml lapte la aceeasi masa, Doamne fereste Oricum azi a mancat tare mult si a scos tot atat ...am zis eu ca vreau sa cotizez la firma producatoare de chiloti, dar nici chiar asa

Valentina, la multi ani fericiti cu randunoiul!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

...uuufff, as avea eu multe de zis, ca am citit repede ce ati mai povestit, dar nu am timp si sunt UN CAR DE NERVI!!!! musafirii au binevoit sa ajunga pe la ora 21, si cred ca fata mea a fost prea primitoare , ca pe la ora 23 se cuibarisera pe canapea si aveau o limbaritaaaaaa!!!!! iar eu cu duracell in brate - care se plictisise, epuizase toate consoanele, vocalele, silabele si scalambaielile ce le stia, era din ce in ce mai irascibila - topaiam de pe un picior pe altul si cantam mai ceva ca celine dion, facand ture in jurul lor. doamne ajuta pe la 23,30 au plecat (n-am nimic cu oamenii, a nu se intelege gresit, imi place sa am vizite, dar momentu' de data asta fuse ales prost ); si a urmat partea a doua a circului: am balacit-o repede ca urlaaaa de ne amendau astia de la mediu ptr poluare fonica, i-am dat sa pape dar fara succes si am inceput tentativele de a-i pune punguta de urina, ca maine (adica azi deja) inainte sa plecam la socrii, mergem la clinica sa lasam punguta ptr sumarul de urina (daca om avea ce); protagonista a filmului doar ei si copchila, ca barbatu a adormit fericit inainte sa apuc sa intorc capu' spre el. deci: prima punga - compromisa: dupa ce m-am chinuit sa fac totul cat mai steril, s-a uitat fericita la mine, si a facut....kk!!!!!!!!!!! punga 2: compromisa!!!! putinul lapte de l-a baut a fost cu efect de cafea, ca se agita si radea de zici se odihnise toata ziua, drept ptr care nu am apucat sa ii asez punga, ca s-a repezit de nici nu am apucat sa reactionez sio a tras de ea! acum e cu fundu-n sus in pat cu punga nr 3, care nu cred ca are sanse pana dimineata, ca s-a agitat mai rau ca un pepsi! asa ca iata-ma odihnita si zambitoare , gata sa continui treburile!
ce ziceam? ca n-am timps sa scriu ? pai n-am, da acu daca tot m-am apucat...... mai scriu un pic
deci bubu sper ca esti mai fericita si esti gata cu rufele, ca eu nici nu m-am apucat; o sa calc acu strictul necesar ptr plecarea de maine. dupa care fac bagajele (e doar o zi jumate, stiu, dar oricum iau juma de casa cu noi ), fac baie, ma spal pe cap...si daca mai ramane timp ma rasfat si dorm si nitel pana sa plecam !
clau eu i-am dat teodorei cu dentinox, dar....nu prea stiu ce sa iti spun, ptr ca nu am folosit si calgel sa fac comparatie; cat ii masez usor gingia cu gelul, e fericita, tace si imi suge degetul de zici ca il inghite; dupa....aceleasi urlete!
sovi pai sa stii ca e durdulica, de aia mai spuneam eu ca desi e mofturoasa si papa f putin, nu imi fac griji, ptr ca ce papa se pare ca asimileaza foarte bine; si in balansoar nu doarme, face acrobatii ; urla cat o tine gura daca o leg cu centura, iar daca nu o leg, asa cum era in poze, se vieria o pauza in el pana ajunge pe parchet; dar testeaza tot alte rasuciri de aterizare pe parchet: cu fata, cu spatele...! vacuta e madame Georgete !
na, ca mai aveam nominalizari dar cred neuronul meu intra incet si sigur in colaps ...poate imi mai amintesc dupa cateva rufe calcate...

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

funny!!
http://www.lacaterinca.com/2008/09/04/caterinca-intre-baieti-intr-un-camin/

ma duc sa citesc din urma..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Sovi multumim de urari!
Blankar off mama lor de infectii.. sa dea DD sa fie bine dupa operatie!! mamica si puiul curajosi!
Pucca mi s-a urcat parul pe mine! Doamne fereste!
si LMA randunoiului!
Kya multumim asemenea!

na ca mult a mai dormit.. si "mult" am mai scris si eu..
tre' sa dau send.. ca iesim la o plimbarica!
revin mai pe seara la mine!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza stol! Aveti de la mine multa aburinda! Imi pica ochii in gura da no' are mama fata, are!!!! Cred ca vin si la noi dintzucii si se pare ca se repeta povestea cu noptile albe ca si la Vladic. Ma duc sa citesc din urma si revin.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Citii si din urma si vazui comanda pentru Gecko - un ceai pentru Sovi Hai Gecko ca eu incep din nou programul matinal si ai concurenta

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, multumesc de cafea Cristina. Si voi ati inceput cu frichineala? E tare nasol, vad ca nici in dimineata asta nu au spart dintusii Rebeccai iar azi noapte iar n-a prea reusit sa doarma...Chinuitor de-a dreptul...

Revin

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, a fost tare amuzant cum ai povestit aventura de-aseara, stiu ca pentru tine in momentele alea nu era chiar asa, dar eu m-am destresat putin cu stilul tau...Sper ca ai reusit pana la urma cu punguta...Si distractie placuta azi!

Valentina, multa fericire impreuna si de-acum incolo si faceti-i repede puiului o surioara!

Sovi, ohoooo ce de-ai achizitionat, sa va fie de bine toate si sa se bucure Sasha de jucarii si varul de Sasha de asemenea.

Simo, v-a priit vacanta, aratati foarte bine acolo, relaxati si odihniti.

Mimo, eu ma bucur ca tu ma vezi asa dar dupa cum tot pove pe-aici...,de mult nu mai sunt relaxata, odihnita, serena, etc. Sunt obosita moarta, cand vine seara deja ma ia cu agitatii ca niciodata nu stiu la ce sa ma astept de la rebecca, noaptea as vrea sa dorm si eu ca tot omu', dar vorba Cristinei, are mama fata??? Are!!!!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

cica am revenit!

am uitat sa spun Stelutza ca am vazut-o si eu pe Tea falcoasa si pe Teo de Liana (mi-a placut si mie aia cu vacutza) .. tare frumusele!

Roxana, Mimo, Bubu multumim de urari! asemenea si voua!
Mimo ce tare cantecelul!
mai dar ce le mai scorniti.. eu inca nu am ajuns acolo.. dar mai stii?
Cami multa sanatate lui bubu mic!
Simo chiar ca v-ati plimbarit! Bravo! si noi cand am fost in Grecia ne-a placut.. si sunt de acord cu Bulgaria.. noi cand am mers am trecut si prin Sofia.. dar nu mi-a placut deloc, si subscriu si la capitolul cu "traseiste"... cahh!!
super pozele! aaa.. maslinele alea grecesti sunt super adevarate!!
Nicoleta bv de progrese!
VALI La multi ani fericiti impreuna sa aveti! mai dar chiar ce de aniversari de nunti luna asta!
Ursule distractie placuta la mare!!

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Am uitat sa va spun ca la Constanta intr-un magazin, a intrat fata sa intrebe de parfumul ei preferat pe care nu-l gaseste nicaieri in Bucuresti si a pronuntat numele parfumului Jill Sander Sport for women cu asa un accent incat vanzatoarea imediat si-a dres vocea, si-a indreptat spinarea si tantosa a intrebat-o in engleza : sorry,can you tell me one more time the parfume's name ?Am ras de efectiv mi-au dat lacrimile...copilul uimit nu stia ce sa mai raspunda si in ce limba

super tare faza!!

mamaa Liana ce de aventuri cu pungutele astea! sper sa ai noroc cu punguta nr3..
Neatza Cristina! si la voi apar dintii?

chiar asa pe unde mai umbla oltencele si alte provincii-Baia Mare, Botsheni (Ali.tot.nu.merge.tast?) si restul (in afara de cele care acum stau cu burtile la soare)..
cred ca bag un joculet si pe urma !
v-am pupat!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Clau - nu e vorba mea asta cu ae mama fata are, e chiar vorba ta, pe care mi-o repet mereu cand mi-i greu.

Mihuta - am uitat sa-ti spun ca am vazut si eu pozele cu minunea ta. Delicioasa

Din pacate la filmulete nu ma pot uita, ca de obicei, asa ca raman doar cu comentariile fetelor privind filmuletele lui Sovi si Mimo.

Vladic
Daria

Mergi la inceput