Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

vecinico pai catelul a fost cam agitat in prima zi, curios nevoie mare sa vada ce tin in brate, l-am lasat sa se apropie cu nasul doar de picioarele ei, era disperat sa miroasa peste tot Apoi s-a mai calmat nitel iar acu nu prea se mai apropie de individa... merge efectiv pe varfuri cand ma vede pe mine cu ea in brate sau cand vede carutul. Ieri faceam eu dus si o pazea ta'su in carut afara, cainele dormea cam la 1 m de carut.. .a observat al meu ca s-a ridicat potaia brusc si era foarte atenta la carut... si Maia se trezise, doar ca dadea din maini si inca nu plangea..... deci il punem pe post de paza cred

da, da, ca bine ziceti, si pe mine ma intereseaza aspectul. noi ii tot spunem lui Pucca despre Nedelcu, dar nu cred c-a inteles ea exact ce-o asteapta.

nu mai stiu daca v-am spus, dar in weekendul trecut am fost in vizita la niste prieteni cu copii si Pucca s-a jucat foarte frumos cu o fetita de 2 ani si ceva. eu stateam incordata ca un arc, gata sa sar daca pare ceva suspect, dar dupa un timp m-am linistit. si aia mica a tras-o pe Pucca de toate alea, i-a smuls un os din gura (os cersit cu mari umilinte), a udat-o - tot tacimu'. a fost o sfinta Pucca.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Nausica nici al meu caine n-a prea avut de-a face cu copii pana acum, doar de vreo 2 ori s-a intalnit cu fetita de 3 ani a unor prieteni si atunci l-am tinut langa mine in lesa, pentru ca e si foarte mare (vreo 45 de kg) si nu stiam cum reactioneaza. Dar la fel... a fost un sfintzisor... l-a tras aia mica de urechi, coada, mustati, l-a hranit cu pietre de pe jos, i-a bagat mainile si picioarele in gura si a indurat totul cu stoicism... isi mai retragea capul din calea ei uneori Cea mai nasoala faza e cu parul.. cred ca o sa ma dispere, nu stiu cum o sa ma descurc.
Mami de alexa... hai ca stii cum e sentimentul, doar Alexa e dovada Mai e putin si pt voi si vine marea intalnire :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

July, e atat de dulce ciufulici!!!!

Fetelor, chiar nu stiti nimic de Eva? Lipseste motivat, sau... ne pregateste o surpriza?

36+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

july, cuvintele tale m-am facut sa lacrimez

alexa simami

Mergi la inceput

anca sarumana... si eu sper sa nu ne apuce, pana acum nu da semne... singura chestie care imi ridica oarece semne de intrebare si am uitat sa intreb pediatrul este ca nu vrea sa scoata aerul deloc... stam si jumatate de ora si degeaba.. ba mai mult, nu fac decat sa o trezesc si vrea sa suga iara... Azi-noapte am avut program de alaptat aproape 2 ore... Si Carla e o blonda frumusica rau de tot, ma enervez ca nu prea mi se deschid pozele si nu le-am vazut pe toate

tzitzi mare scofala nu e, de la spital iti va da o foaie in plus de completat de catre ambii parinti si pe certificatul constatator eliberat de ei David va fi cu numele tau de familie, indiferent ce nume hotarati voi ca va purta. Si la starea civila va trebui sa duci si certificatul de nastere, copie si original. Apropo, sa ai copii la toate, ca cica e de datoria parintelui, primaria n-are copiator

Alina nu poci semnatura noua, nu ma lasa forumul...
CD multumim frumos

_
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anca, are nr evei de tel. poate stie ea ceva:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, si daca vreau sa poarte numele lui tac'su...asta se rezolva de la starea civila?Adica numele de pe certificatul de la maternitate e al meu si numele de pe certificatul de la primarie e al lui?

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

tzitzi pai copilul va purta ce nume vreti voi (nu stiu daca le poate lua pe amandoua), la noi Maia va purta numele lu' ta'su. Foaia de la spital care ti se va da,pe langa certif. constatator, asta face... stabileste numele copilului. Parintii tre sa declare pe rand, sa semneze, ca David "ionescu" (zic si eu de exemplu) va fi numele copilului. Pe certificatul constatator este trecut numele mamei pentru ca asa e legislatia... nu au voie sa treaca altceva, nefiind casatoriti, indiferent de decizia voastra.

_
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dyanira, felicitari pentru un bebic frumos si mare! Sa va traiasca, sa fie norocos si fericit 100 de ani de acum incolo si voi pe langa el!!!

Tzitziri, nici noi nu eram casatoriti la primul bebic. Ne-am "luat" cu acte dupa aceea. Asadar in spital tb sa completati o declaratie in plus fata de parintii casatoriti prin care tu iti dai acordul pentru numele bebelului. Poate avea fie numele tau, fie al lui, fie ale voastre legate (in ordinea in care o vrei tu). La starea civila trimite certificatul tau de nastere impreuna cu buletinul (+copii) si ei inregistreaza copilul cu numele de pe declaratia aceea. Noi am ales sa il poarte pee al tatalui, stiam ca ne vom casatori pana la urma si nu vroiam sa taram mai multe nume dupa copil sau numele meu.
A doua oara a fost mai usor, am scapat cu o declaratie in minus si tati cu mai putine acte de depus. Maine avem si noi termen de ridicare a certificatului...acum nu se mai da pe loc ci intr-o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July,Kid, multumim de lamuriri

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

FELICITARI CLAU SI DYANIRA!!! BINE ATI VENIT PE LUME IRINA ALEXANDRA SI ANDREI TUDOR!
Ma bucur pentru Clau ca in sfarsit a scapat de griji si pentru Diana ca saraca nu stiu cum a rezistat atat.

teomaria bine ai revenit, ma bucur de vestile bune!
300 felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Iriss, Nushulica, ratonelu bafta la doctor!
Tzitziri felicitari pt vestile bune de ieri!
Musettepink, iriss, lucutta, Laura, ratonelu felicitari pt. schimbarea semnaturii!
Denisa ce faci, nastem impreuna sapt viitoare, ca tot au bebeii nostri aceiasi greutate. Si eu obosesc cand fac baie .
Kid eu nu stiu cum reusesti tu cu doi copii mici sa iti faci timp sa mai intri pe la noi sa ne dai si sfaturi foarte utile, esti o mamica exemplara!
Vazut poze superbe de Carla si Maia, ce fete frumoase aveti Anca si July, sa va traiasca!
Eva pe unde umbli? Nausica, stiu ca sunteti vecine, stii ceva de ea?

Eu am tras o sperietura groaznica de dimineata - eram obisnuita sa o simt pe bebelina cand stateam pe spate sau pe partea dreapta in pat si cand m-am trezit nu mi-am amintit sa o fi simtit toata noaptea, desi am dormit mai mult pe dreapta. Am inceput sa inghiontesc burtica, sa ma agit, nimic. Si era si burtica toata tare...m-am dus la baie si am inceput sa plang, bebelina nu dadea nici un semn. Pana la urma s-a trezit si tati si mi-a adus sa beau ceva dulce si a inceput sa vorbeasca el cu ea. Intr-un final a inceput sa miste usor dar nu vad pot descrie ce a fost in sufletul meu pana in momentul ala. Stiu ca sunt egoista, dar am ajuns la concluzia ca o vreau mai repede afara ca sa stau linistita si sa nu mai trec prin asa emotii..

38+ cu Mina Alexandra

AMR 9 zile
Poze

Mergi la inceput