Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
angelynna82 spune:
pe aici
300 felicitari pentru casuta noua
Teomaria bine ai revenit
Músette, Lucutta, Andy.p (sper ca nu am uitat pe nimeni) felicitari pt semnatura
CLAU si DYA felicitari pentru bebelusi, multa sanatate, va asteptam acasa cat mai repede
Sabine bine ai venit la noi, nastere usoara
July vazut poze cu Maya, tare scumpa este, de asemenea am vazut-o si pe Carla cu noii cercelusi, pupam falcutele ei
35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
angelynna82 spune:
stiam eu ca am uitat ceva
Iriss, Nushulica, Ratonelu bafta la dr azi, va asteptam cu vesti bune
Andreea o mamica speriata
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
andy.p spune:
Andreea_and ...saracutza de tine ce sperietura ai tras,bine ca e bine bb-lina.Si eu simt la fel vreau sa o vad afara sanatoasa .
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Fete sunt asa de obosita ca-mi vine sa plang... Si m-am luat si la contre cu seful meu care imi exagereaza o greseala de parca ar fi nu stiu ce... Imi vine sa-mi vad de rteaba mea ca si asa mi s'a intarit burta de juma de ora si mi-e somn... Ghiciti unde sunt.
35+ Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
CD27 spune:
Andreea imi pare rau nu esti egoista si eu vreau sa-l vad pe pici mai repede, asa simt eu, sa fie aici langa mine, sa vad eu ce face, acum parca nu am nici un control. Si sa stii ca si Mikul meu reactioneaza mai mult la vocea lu' tati
37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Fete sunt asa de obosita ca-mi vine sa plang... Si m-am luat si la contre cu seful meu care imi exagereaza o greseala de parca ar fi nu stiu ce... Imi vine sa-mi vad de rteaba mea ca si asa mi s'a intarit burta de juma de ora si mi-e somn... Ghiciti unde sunt. 35+ Anda Teodora pozne cu burti si alte nebunii |
incearca sa te linistesti si ia un no-spa ...unde esti?la JOB?
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Dya felicitari !!!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa ai un pui papacios si cuminte !!!
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Fete sunt asa de obosita ca-mi vine sa plang... Si m-am luat si la contre cu seful meu care imi exagereaza o greseala de parca ar fi nu stiu ce... Imi vine sa-mi vad de rteaba mea ca si asa mi s'a intarit burta de juma de ora si mi-e somn... Ghiciti unde sunt. 35+ Anda Teodora pozne cu burti si alte nebunii |
Mai mult ca sigur la job , ia o no spa si daca nu trece fugi acasa sau la dr
Bebe
Eco
sabinel spune:
uf, in sfarsit am terminat si eu de aspirat casa si de intins hainele la uscat.
andreea_andnu te speria, au momente cand sunt mai puturosi, mai ales spre final cand nu mai au asa mult loc. a mea face la fel. te inteleg, numai o burtica poate pricepe ce-i in sufletul unei viitoare mame pana-si vede puiul
300 hai cu prenatalul, lasa stresul de la serviciu pentru altii. tu ar trebui sa fii o rasfatata acum, nu sa te streseze sefu`.
pupici pe burtici celorlalte viitoare mamici si nu numai
40+
Nocom spune:
salutare!!
Felicitari mamicutelor clau_geo si diana!!!!! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si cumintei.
Va asteptam cu drag sa intrati sa ne spuneti cum este sa fii mamica!!!
Si noi am fost azi la dr, la eco, bebeita este tot cu capul in jos asa cum a fost toata sarcina (imi era frica sa nu se fi intors cu fundul acum pe ultima suta de metrii), are 3000gr, si colul este inchis. Drept urmare, ne luam inima in dinti si in week-end mergem un pic la mare, ultuma oara anul asta. Desi avem 37 de sapatamani dr ne-a dat voie, dar cu multa grija....
Va pupam pe toate
34+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco