Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 22
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel denisa, cred ca se referea la o altfel de inducere naturala ![]() ![]() 40+ cu Amalia Stefania |

super tare!!
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
![]() ![]() ![]() super tare!! 38 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Chiar la asta ma refeream
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Denisa, daca se poate fa-mi si mie te rog un rezumat..deci tu ai stat in pat din cauza de......(aici completezi tu-daca se poate cu ceva detalii)si acum cand in final nu mai stai in pat nici un semn de nastere?? 35+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
Cam prin sapt 31-32 bb ma apasa foarte tare jos - erau niste intepaturi zilnice (de fapt daca nu ma intepa 2 ore era bine). La control dr-ul mi-a zis ca bb e cu capul jos, dar este f.f. jos si apasa rau (mi-a zis ca este in pozitia finala, este pregatit sa iasa), asa ca sa stau numai la pat, altfel erau sanse f.f. mari sa rupa membrana.
Dupa ce am stat numai la pat 3 sapt (iesit pana in fata blocului de 2 ori) la urmatorul control mi-a zis ca nu mai exercita presiuea aia , ca e mai bine, si ca pot sa ies la o plimbarica seara - juma de ora.
Cand am fost acum luni - bb e bine, e dezvoltat, e la termen si mi-a dat voie sa fac orice, chiar mi-a indicat sa fac multa miscare ca sa ma ajute sa nasc mai usor. Doar ca bb acum e mai lenes... acum astept sa coboare asa cum o facuse cu 6 sapt in urma cand mi-a dat restrictia la pat.
38 + 
300 spune:
Neata!
Am inceput sa dorm si mai prost, azi ma trezisem pe la 4 si am stat cu okii pe pereti o gramada pana am putut adormi la loc. De dim a dat soata sa ma dragaleasca si m-am rastit la el ca sama lase sa nu ma trezescdin nou ca n-am dormit toata noaptea si daca ma atunge imi sare somjnul. S-a suparat si mi-a scris bilet ca am interzis la munca ca n-are chef sa urlu la el ca sunt obosita. Faza amuzanta e ca eu ma trezisem si el tot scria. Am si bocit, hormonii astia

Legat de job, cearta in sime a fost un schimb mai acid de mailuri, dupa ce v-am scris m-am calmat, insa cand am pelcat de la serv i-am impuiat capul ghici cui? Lu barbatu-meu care nuintelegea ce procedura complicated am sarit eu.
Cu casa nu ma agit, am lasat pe fostii locatari sa se evacueze pana luni, nici meserias n-am gasit decat o juma de promisiune asa ca nu am ce face momentan, ma asteapta un weekend de odihna si tratament.
Va ziceam ca mi-a fugit inlocuitorul pe perioada concediului din cauza unorprobleme personale cam neplacute, ei bine e adevarat acum cautam pe altcineva si intre timp mai dau si eu o mana de ajutor fara sa ma oblige cineva sau sa imi bata vreun apropos. Nu mi-e greu s-o fac si daca n-o sa mai pot n-o sa mai fac, chiar aseara vobeam pe mess cu sefu si ii explicam ca la 35s se poate si naste si el a facut ochii mari
.
Poate ma mai duc si saptamana aviatoare acum o sa intarzii clar dar ata ete... Ma duc sa ma pregatesc.
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
denisa.g spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andy.p
Chiar la asta ma refeream 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Dupa atatea luni de repaus .... nu mai imi vine :))
Astept sa nasc, sa imi revin si abia atunci o sa inceapa sotul sa-mi faca iar avansuri....

38 + 
tzitziri spune:
Denisa, multumesc pentru descrierea detaliata
.Presiunea aia de care zici a avut efecte si asupra colului (se scurtase/deschisese) ?
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Denisa, multumesc pentru descrierea detaliata .Presiunea aia de care zici a avut efecte si asupra colului (se scurtase/deschisese) ? 35+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
S-a scurtat - dar am hartiile in masina, in bagajul de spital, nu mai stiu cat, dar era inchis. Ideea e ca, daca nu cedau in 15 minute (cu no-spa luat) trebuia sa-l sun ca nu era de bine. Am avut noroc si ma tineau cam 10 minute ..
Mentionez ca eu inainte de interdictia lui mergeam la munca - 10 ore - munca de birou, stat pe scaun si 2 ore naveta pe zi - sigur a contat ca am renuntat la naveta si statul in fund.
38 + 
babytza spune:
Neata burticutze 
Eu m-am trezit foarte bine dispusa. Am avut intalnire cu bebe in vis...Doamne ce frumos l-am visat 

Bafta fetelor care au intalnire cu dr 

Va asteptam cu vesti bune !!!!!
Evaaaaaaaaaa tu ne pui pe jar....
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
baby_boy spune:
Neata fetelor . Eu am dormit binisor..m-am trezit o data ca mi-a dat nazdravanul o lovitura sa stiu ca el n-are somn..dar am adormit la loc .
Ramo, nu te mai supara la servici 
Laureta felicitari pentru cei 9 ani. Multi inainte !!! Si asteptam vesti
Si noi am trecut de 10
Sabinel tine-ne la curent cu contractiile..ca noi sarim cu 
Nushule, Ratonel
Eu am incredere ca totul o sa fie bine . Nu mai stii cum s-o dai...voi sunteti ingrijorate ca e bebe mic...eu si denisa ca e maricel..si nu vrem cezariana...
Sa va zic faza..eu mananc mai mereu ou dimineata ..asa m-am obisnuit si stiu ca are calciu..si in dimineata asta vine maica-mea..ca iar mancasi ou....de aia e si bebe mare ..si vezi tu ca o sa ajungi la cezariana
...offf...ma dau pe rosii cu branza ![]()
35 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
musettepink spune:
Neata!!!!
Nusha
vreau sa-ti zic sa te linistesti cu placenta ca ea nu trebuie decat sa-l hraneasca pe bebe,ea nu trebuie sa fie in stare f buna la nastere,deci chiar daca e gradul 3 daca ea isi face functia in continuare las-o in pace,important e ca lui bebe sa-i fie bine in burtica si deocamdata este ok acolo.Aia cu dormitul pe spate mie dr mi-a zis ca e o prostie,ca sa dorm cum ma simt eu ok deci nu te mai invinovatii!te rog nu te mai stresa.Tu iei vitamine?eu cand am fost atunci la Iosup si mi-a zis tot asa ca e bebe prea mic am inceput sa iau elevit si ma simt f ok cu el,chiar regret ca nu am luat de la inceputul sarcinii,incerca si tu si ai sa vezi ca bebe mai pune carnita pe el.Imi cer scuze daca sunt asa mai telegrafica dar am o stare cam proasta!
Ratonelu eu zic sa te duci de urgenta la alt dr.....sau sa insisti la asta sa te tina in spital!sanatate!
laureta felicitari pt aniversare!!!!!!!!!!Tin pumnii diseara!!!!!!
iriss eu am avut streptococ b si nu am avut nici o usturime si sincer asta nu am mai auzit-o dar sper sa ai bafta si sa nu-l ai.
Andrapsy28 bine ai venit,mesajele tale nu sunt inca vizibile in timp real asa ca scrie repede peste 10 mesaje ca sa te putem vedea imediat.
Va pup pe toate,scuze ca am fost asa telegrafica dar v-am zis nu sunt in apele mele!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 6 ZILE 

Amalia Stefania