Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 21
andreutac spune:
Neata!
Am dormit aproape neintoarsa noaptea asta, nu de alta, dar noaptea precedenta a fost mai mult alba. Nu-mi gaseam deloc pozitia de dormit si nici somn nu prea aveam. Insa am recuperat si deja sunt cu alt tonus.
Nusha, Ratonelu, cate un
pt. fiecare. Nu va mai stresati asa, fiecare bb are ritmul propriu de crestere. Ce-i drept, toate ne-am dori niste bebei dolofani si bucalati, insa nu se pot naste toti copiii cu 3,5-4 kg.
Nusha, eventual incearca si un alt ecograf, poate de aici este diferenta de masuratori.
Ratonelu, parerea mea e sa-ti stresezi medicul la fiecare semn de intrebare pe care il ai, dc pana acum a fost asa miserupist.Macar sa fie atent cu tine si tu linistita pe ultima suta de metri.
Laureta, felicitari pt. cei 9 ani de casnicie! Uite ce cadou frumos va faceti cu sau fara voia voastra. Nastere usoara iti doresc si o bebelina sanatoasa, caci frumoasa nu ma indoiesc ca va fi dupa ce-am vazut de-a lungul timpului pozele cu Inisa.
Maryb, tinem pumnii pt. eco si te asteptam cu vesti!
Sabinel, sa ne tii la curent cu starea ta!
Andreea
35+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
tzitziri spune:
Andy..pai ti-am zis ca eu calculez la listuta dupa UM....asa ca ori stabilim asa ca intre fete cu cat te trec ori o sa fie pana si fetele care au nascut la 40 de saptamani frustrate de 'performanta' ta![]()
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
neatza!
am avut o noapte aproape alba
m0am gandit continuu ca bebe sufera
l-am tinut si pe el treaz toata noaptea cum nu misca u pic cum ma panicam...in halul asta ajung curand la nebuni
ilia nu stiam ca ai patit si tu asta cu eco schimbat....naiba sa le ia pe toate ca vorba nausicai mamele noastre n-au mai facut ecografe si iata ca au nascut cate 2,3 copii sanatowi fara sa se mai streseze
ma agat cu disperare de ideea asta ca ecograful e de vina,dar luni merg la un nou eco macar pt linistea mea
babytza
crede-ma ca dupa o noapte nedormita in care am intors pe toate partile problema chiar nu ma mai intereseaza ca e un pic mai micutz, dar ma ingrijoreaza tare placenta asta de grad 3 ca am mai citit si nu e ok deloc ; la mine ir-urile sunt ok
nerantula 
nu ai idee ce ma linisteste mesajul tau...adik cum de 2 ori la rand un dr ti-a zis ceva si altul altceva??pai e clar ca ecografele dau diferente si poate ca si okiul medicului conteaza f mult
laureta
iti tin pumnii pt diseara!!!hai ca acush vezi puiul...si maine o sa fii deja "valabila"
ratonelule
eu stiu exact ce e in sufletul tau acum!!! deci suntem cam in aceeasi oala...in mod normal as zice sa nu-i luam in seama ca bbeii nostri sunt ok si fac ceva pe aparatele lor...dar nu pot gandi asa , numai la bebe ma gandesc ca sufera saracutzul...eu zic sa mergi si tu sa mai faci un eco ca chiar nu e posibil un retard asa de mare, eu nu pot sa cred
cu tensiunea iar e ok mai sunt fete pe forum care au si nascut cu tensiunea asta asa ca vezi-ti de treaba,,,aici chiar ca nu merita luat in seama, oricum evita sarea cat poti de mult, cateva sapt pana nasti
tie ti-a zis ceva in leg cu placenta asta de grad 3?
ei kkt cu rosiile si branza!!! scuze fetele de limbaj da-s intoarsa rau pe dos!!!! tu mananca cum stii ca ti-e bine da-i ce vrei lu bebe ca el creste oricum...eu chiar ieri i0am zis dr cum de e asa mic bebe ca mananc si mult si de toate si a zis ca nu prea are legatura cat mananci tu cu cat mananca bebe, el isi ia cat ii trebe restul pui tu pe tine daca mananci fara masura!
teomaria
deci imi confirm singura inca o data ca ecografele astea sunt tottal diferite...azi incerc sa nu ma mai gandesc la asta pana luni cand o sa merg iar la eco
felicic la mine ir-urile se incadreaza in limitele normale de asta zic ca stau mai linistita un pic, eco unde faceam pana acum nu am cum sa fac ca e dr in concediu si daca nu ma insel s-a inchis si cabinetul, iar de alimentatie ce sa zic...incerc sa mananc cat mai sanatos am mai calcat si eu stramb cu kfc si mc dar nu fumez nu beau cafea ...
andreutac, kristhin multumesc de incurajari!
34+
DAVID-MIHAI
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy..pai ti-am zis ca eu calculez la listuta dupa UM....asa ca ori stabilim asa ca intre fete cu cat te trec ori o sa fie pana si fetele care au nascut la 40 de saptamani frustrate de 'performanta' ta 35+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
Sigur vor fi ca deja sunt depasita ..si pana saptamana viitoare mai adaugam una...dar asa ca intre fete eu zic sa treci cat te lasa inima

38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
fetelor bb meu are 38s si 4z si nu da semn ca vrea sa iasa si luni avea deja 3500g. Pe de o parte vreau sa mai stea, dar pe de alta parte ma gandesc ca ia mult in greutate si daca are peste 4 kg o sa-mi fie frica sa-l mai nasc normal. Parca mai degrabe l-as naste azi-maine cat e inca sub 4 kg.
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Nusha imi pare rau ca tre sa treci prin asta...si eu am fost in faza asta de imi venea sa
.Fa-ti programare la un alt eco sa vezi ce zice,desi sa stii ca s-ar putea sa ai surpriza sa fie cu totul alte masuratori.Ti-am zis depinde de la eco la eco si de la dr la dr evident.Te
si fii tare nu te lasa sa cazi in depresie ca asa nu-l ajuti pe puiutz.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g fetelor bb meu are 38s si 4z si nu da semn ca vrea sa iasa si luni avea deja 3500g. Pe de o parte vreau sa mai stea, dar pe de alta parte ma gandesc ca ia mult in greutate si daca are peste 4 kg o sa-mi fie frica sa-l mai nasc normal. Parca mai degrabe l-as naste azi-maine cat e inca sub 4 kg. 38 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Denisa cat mai multa plimbare si chiar o inducere naturala daca chiar vrei sa nasti
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
Andy - Vreau sa-l las pe bb sa vina el cand vrea, fara inducere, dar fac miscare destul de mult.
Doar ca, daca mai sta si trece de 4 kg nu mai nasc normal, o sa cer cezariana - si eu nu vroiam cezariana.
Nushulica - incearca sa eviti starea de depresie, fii tare!!! Stii ca starea ta afecteaza mult si pe bb. 
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
sabinel spune:
denisa, cred ca se referea la o altfel de inducere naturala
la asta

40+ cu
Amalia Stefania
tzitziri spune:
Denisa, daca se poate fa-mi si mie te rog un rezumat..deci tu ai stat in pat din cauza de......(aici completezi tu-daca se poate cu ceva detalii)si acum cand in final nu mai stai in pat nici un semn de nastere??
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David