Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 23
denisa.g spune:
Acum ma mai iau si eu dupa babe: majoritatea ma intreaba cat am avut eu la nastere, si eu am avut 4300g - deci bb meu are cu cine semana ![]()
![]()
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
tzitziri spune:
M-am lamurit Denisa..pai atunci ramane doar de asteptat bebe
...daca se mai da acum convins.
Ma gandeam ca saptamana trecuta chiar zicea Clau in urma unui control ca i-a zis dr ceva de genul ca multi bebei pare ca vin la 32-33 de saptamani dar se razgandesc.Si chiar daca pare puerila explicatia, sunt sigura ca exista un dram de adevar: mamicile nu se menajeaza, sau ar trebui sa o faca mai mult decat o fac si de-abia dupa o problema stau cumintele....de ex la tine asta ar explica.
Eu ma duceam 6 ore la serviciu dar pana la serviciu mergeam cu toate mijloacele de transport posibile....inclusiv cu chestii zdruncinatoare pe traseu (sine de tramvai proaste, piatra cubica) si asteptat in picioare in statii....asa ca si la mine s-ar explica problemele de la 31-32 de sapt.
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
denisa.g spune:
musette - uite multe 

pt tine sa fie ziua mai buna 

38 + 
baby_boy spune:
Musette
sa treaca starea proasta
35 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p musette ce e cu tine?S-a intamplat ceva? ![]() 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
am un deces in familie!asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!

39+

LUCA

AMR 7 ZILE 

tzitziri spune:
Musette,
...sper ca nu iti faci ganduri rele aiurea!Hai ca mai e putintel si te vezi cu bebe...asta e motiv de bucurie!
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
musettepink spune:
Denisa,baby boy va multumesc mult!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 7 ZILE 

denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri M-am lamurit Denisa..pai atunci ramane doar de asteptat bebe ...daca se mai da acum convins.Ma gandeam ca saptamana trecuta chiar zicea Clau in urma unui control ca i-a zis dr ceva de genul ca multi bebei pare ca vin la 32-33 de saptamani dar se razgandesc.Si chiar daca pare puerila explicatia, sunt sigura ca exista un dram de adevar: mamicile nu se menajeaza, sau ar trebui sa o faca mai mult decat o fac si de-abia dupa o problema stau cumintele....de ex la tine asta ar explica. Eu ma duceam 6 ore la serviciu dar pana la serviciu mergeam cu toate mijloacele de transport posibile....inclusiv cu chestii zdruncinatoare pe traseu (sine de tramvai proaste, piatra cubica) si asteptat in picioare in statii....asa ca si la mine s-ar explica problemele de la 31-32 de sapt. 35+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
Pai si eu trecand prin asta si citind mai multe experiente similare, cred acum ca dupa sapt 31 trebuie sa ne menajam.
Acum e bine ca am ajuns unde suntem - inca putintel si scapi si tu

38 + 

bbelina