Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
laureta spune:
ratonelu eu as fi ramas in spital in situatia asta. Acolo monitorizeaza bebelul de doua ori pe zi, este foarte important.
Ce poti face tu a casa 1 sapt? Si sangele ala nu cred ca e asa normal plus tensiunea.
Nu ti a propus sa ramai? Poate mai ceri o alta parere totusi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2
Laureta bb2 - 38+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
ratonelu spune:
ma bag in pat....a adormit si almeu sot si nu mai tre sa-i frang gatu'.maine dim ma duc sa-mi fac analize.
va pup si va multumesc.
somn usor.
sabinel,tu ai treaba...n-ai timp de dormit.
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
babytza spune:
Offff ... Sa speram ca totul va fi bine 
Fetele eu va pooooop si ma duc la nani 
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
sabinel spune:
cred c-a fost o alarma falsa ca vad ca s-au linistit in momentul in care m-am intins. mai am cate una slaba la 20-30 min. in schimb mandruta-i pusa pe miscare-n seara asta, si-a facut un scop din a-mi muta vezica. sala de forta in toata regula... va tin la curent, daca se intampla ceva peste noapte o sa va anunte sotiorul maine![]()
inca nu ma bag la somn, mai bantui putin alaturi de voi, ca-mi sunteti dragi
40+ cu
Amalia Stefania
ratonelu spune:
offf...laureta.
nu stiu...nu mi-a propus,...mi-a zis doar ca-l pot suna la orice ora...daca bebe nu misca etc.
si sa-mi iau tensiunea zilnic....etc.
nu stiu.....asa e doctorul meu miserupist.
si unde sa ma mai duc acum/....cand luna trecuta mi-a fost rau si n-am dat de el.m-am dus la hamid la medicover...si a zis ca am lesinat de la tensiuen mica...desi se pare,o aveam mare.ma rog.nu vreau sa invinovatesc pe nimeni....
asta e.sper...de fap nici nu concep altfel...c-o sa-mi faca cezriana peste o sapt si sfrijitu meu de bebel o sa fie bine ....pe 15.09, mai exact,ma duc la el...deci e ma mult deo sapt....
carla,37+ putoiu sasha
sabinel spune:
noapte buna, ratonelule, inima buna-ti doresc. la fel si tie babytza. noaptea-i un sfetnic bun si-o sa vedeti ca o sa fie totul bine cu bebeii... somn usor
40+ cu
Amalia Stefania
ilia_99 spune:
are dreptate laureta si eu as fi cerut internarea, in locul tau. si cum adica altele sunt pb acum, singerarea in sarcina nu e motiv de griji??? chiar poate mergi si la alt dr miine, mie nu mi se pare o atitudine sanatoasa cea pe care a avut-o nenea dr, ratonelu. probabil ca durerile tale de cap erau de la tensiune. te rog nu te juca, ai grija de voi!
laureta.... 

pupam mamica frumoasa si curajoasa
32+
laureta spune:
ratonelu sa il suni daca bebe nu misca????
Eu iti tin pumni din toata inima sa fie totul super ok
ilia
, nush cat de curajoasa is ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2
Laureta bb2 - 38+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
ratonelu spune:
nu stiu ilia....
repet.de unde pana acum nu-l misca nika pe doctor....acum a fost mai mult decat atent....cu tot.
vom vedea.
internarea n-am cert-o ca m-am gandit ca poate asta stie mai multe deca stiu io..o simpla muritoare.
hai c-am luat-o razna.
va pup.,,,si va multumesc mult.gata...chiar ma urc in pat acum.
laureta bafta maine!
sabinel,bafta si tie..tot maine!
io asa iti doresc.
noapte buna.
carla,37+ putoiu sasha
sabinel spune:
ilia, e normal sa am contractie nedureroasa de 160 sec?? asta inseamna 2 min jumate
ar trebui sa ma ingrijorez?
ratonelu somn usor si multumesc, asemenea. sa fie!
ma bag la somn si eu, incerc sa dorm putin, ca cine stie mai incolo ce va fi. va
somn usor la burticute si piticei
40+ cu
Amalia Stefania