Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumsc fetelor.
nu kg ma ingrijoreaza neaparat....la fiecare eco mi-a zis ca e mai micut decat ceilalti copii,dar ca e normal...si ca unii bbelusi mai mici,altii mai mari etc....
acum mi-a zis clar retard de crestere...si nu s-a referit numa la greutate.
ma rog....ideea e ca mai bine il scoate ...sa-l vad io sanatos si in incubator se reface....la mine in burtoi nu-i mai este bine si e periculos....si ma enerveaza ca ma mai lasa o sapt...sa vedem ce si cum...dar in sapt asta ...sa am grija daca bebelu"misca"....

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

si nu mai suport...am vorb si cu mama.si cu sormea.....si cu 2 prietene,,,si toata lumea..ca"pai daca mananci numa rosii cu branzaa..."
io nu cred ca din cauza asta.
medicu a zis ca de la tensiune,,..bebe sufers..sau cel putin asta imi poate spune acum.

carla,37+ putoiu sasha

nu cred ca reprosuri ai tu nevoie sa auzi acum... orice ai fi mancat, ar fi fost acelasi lucru. daca dr zice ca-i tensiunea, pai atunci nu cauta vinovati unde nu sunt. ai sa vezi c-o sa fie bine

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrapsy28 spune:

fetelor in primul rand bine v-am gasit!!!
sunt una dintre multele mame ce asteapta al doilea copil...cu primul nu am fost atat de stressata...dar acum parca e altfel..
aproape in fiecare zi am burta tare, se contracta, bebeul la fel apasa rau mai ales acum spre vezica...nici nu ma pot misca...cand stiu ca trebuie sa ma duc la doctor...???cu maria nu am patit-o...
bafta celor care nasc zilele astea!!!!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

sabinel uite aici un "contraction log"
http://www.mommy-tools.com/contraction.html

apesi pe start cind incepe o contractie si pe stop cind se termina.
si o tii tot asa - o sa-ti arate si intervalul dintre ele
e o chestie buna, daca tot esti pasare de noapte si stai la calculator.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Te inteleg foarte bine. Si eu am primit la ultimele vizite la dr numai vesti proaste. Totusi nu te mai supara si nu mai pune la suflet ce spune lumea. E usor sa vorbesti cand nu esti tu la mijloc...e usor sa dai sfaturi...Lasa lumea sa vorbeasca.Dar tu gandeste-te ca nu ii face bine lui bb te simta trista . Nu e vina ta !!!!Nu ai facut nimik gresit.
Si eu abea astept sa se nasca bb sa il vad eu ca e bine...ca nici lui nu ii mai prieste in burtica la mami, vrea afara !!! Nu mai fi suparata

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

babytza,n-a zis ca nasc atunci.asa arata ecografia....adik atat de dezv e bebe...de 33 sapt...iar io am 37 incheiate..am intrat in a 38-a.
ma rog.....sincer mi s-a parut si doctoru tot altfel decat a fost pana acum.probabail ,intr-adevar,e bebe suferind.
din contra,mi-a zis ca o sa fie mult mai repede de 24.09...dar ca totusi mai stam sa vedem ce se intampla intr-o sapt.
precizez ca doctoru asta a fost mereu un miserupist(cel putin asa da impresia).....nu e sub nicio forma genu care sa te panicheze.
oricum,,,,prefer sa accept oarecum..ca sutn probl,..decat ca al meu sot..care de cand am venit de la eco....repeta o data la 20 minute"ce-ai fata asta?termina,ratonule!...nu e nimic,..io nu cred..."
cred ca de fapt isi repeta lui,,,...parca e in transa...si imi vine sa-i frang gatu,,,,..fara sa exagerez.

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput

sabinel,iti tin pumnii ca pana maine....sa ne trimiti mesj....
oricum...mama si sormea etc...n-o zic cu rautate...asa au fost ele mereu stresate si stresante ...ca io-s o scifosita si o sfijita etc si nu mananc.

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Da, am inteles gresit. Am inteles ce a vrut sa zica atunci cand am citit a doua oara...
Oricum am convingerea ca va fi bine si ca trebuie sa te linistesti..

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

ratonelu si daca e retard, iese bb si afara recupereaza, stai linistita. intr-adevar, tensiunea mare, care apare de obicei la primipare, poate da pb de genul asta, n-are nicio leg cu ce maninci tu. tu crezi ca femeile din Africa maninca numai gratare si tot nasc copii sanatosi si la termen. pe mine ma mira ca n-ai simtit o tensiune asa mare, eu la 14 cu 8 as fi omorit pe cineva mi-era rau de nu mai puteam...
da' cit a zis dr ca are bb ca greutate?

32+

Mergi la inceput

sper babytza.
si inca ceva...de cateva zile,asa cum am mai spus...aproape de fiecare data cand ma duc la buda am pe hartie igienica cateva picaturi de sange-sange.
nu maroniu...nu lata culoare,ci sange sange.
chiar inainte sa intru la eco...am fost la buda...si iar catev apicaturi mici.
si ii spun lu dom doctor...si se incrunta si nu spune nimic,.....si peste 10 minute...ii sun iar.....si imi spune ca "da,mi-ati spus ,dar altele sutn cauzele acum'.deci...sangele e normal?
colu e inchis etc....nu e prob cu el.
ilia...mie mi-a gasit 14 cu 9...intr-o dispozitie super....pe cuv meu,ma simteam super bine.
v-am mai spus c-am lesinat de 2 ori luna trecuta....dar io am zis ca am tenisunea f mica...d-aia...pt ca la inceputul sarcinii o aveam mica.
ma gandesc cat o am cand ma enervez....
io am raportat mereu dureri mair de cap...ca d-aa m-a trimis la neurolog...etc...se pare ca era doar tensiunea.
are 2 kg plus minus 331 grame....nu mi s-a parut asa grav....dar,oricum,....nu e vorba numai e kg.stiu ca recupereaaaza repede afara in incubator...tocmai d-asta il vreau afara.

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput