Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Iriss eu am avut streptococul B si nu aveam usturimi deloc. Si au mai fost fete care au avut rez pozitiv la el si nu aveau niciun simptom.....
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Iriss eu am avut streptococul B si nu aveam usturimi deloc. Si au mai fost fete care au avut rez pozitiv la el si nu aveau niciun simptom..... Valentina 35 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
ufff ma sperii si doctora mea sa fie asa inconstienta?sa nu fac si doamne fere sa il am

37+andrei sebastianAMR 3 saptamani
ratonelu spune:
buna si de la mine,
am fost si eu la eco

nusha.....sa vezi vestile mele...
eu am 37 sapt si o zi....data nasterii a fost pana azi 24.09......azi mi-a zis ...dupa uma de ora de incruntari si masuratori etc,,,,....ca data nasterii e 19.10
adik asta arata gradul de dezv al lu bebe.io am 37 dar el e dezvoltat de 33.retard de crestere.

nu stie ce sa facem...mai stam o sapt sa vedm,....daca nu,cezariana sa-l scoatem.
apoi mi-a luat tensiunea,14 cu 9...si moama....
de 3 ori a pus-o pe asistenta sa mi-o ia....cum am stat cu tensiunea asta pana acum...
ma rog....vroiam io sa-i zic cateva...
de unde pana acum atatea luni,,,,orice i-am zis...'las doamna ca e bine"...acum vaaaii ce frumos s-a comportat si ce super ingrijorat e.
sapt asta cand o sa vedem daca bebe mai creste sau daca e dej oprit din dezv,sa iau pastile de tesiune ...sa-mi iau tensiunea in fiecare zi,,,si"sa verfic stand pe-o parte,daca bebe misca regulat sau nu"...
astea au fost cuv lui.
aaa.....si asta cu placenta imbatranita...si la mine gradul 3....dar deja e ...'parfum'
habar n-am de ce.pan acum...totu a fost bine,acum dintr-o data retard de crestere.de 2 ore tot citesc pe net despre retad...mai bine nu citeam.
ma rog....mi-a mai dat si niste analize de facut.
monica te pup si io....si te admir.uita-te la mine ce la plang...
nikolici,sper sa fie bine...
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
babytza spune:
Laureta o sa pregatim nebunicile pentru tine !!!!!
Felicitari pentru ziua de maine !!!

Sa aveti o zi minunata si sa sarbatoriti asa cum va doriti !!!!
Multi ani inainte !!!!
Valentina
35 +
David
poze
ratonelu spune:
laureta,multa baftaaaaaa
tinem pumnii sa fiti sanatosi tu si bebelu.
carla,37+ putoiu sasha
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu buna si de la mine, ![]() am fost si eu la eco![]() ![]() nusha.....sa vezi vestile mele... eu am 37 sapt si o zi....data nasterii a fost pana azi 24.09......azi mi-a zis ...dupa uma de ora de incruntari si masuratori etc,,,,....ca data nasterii e 19.10 adik asta arata gradul de dezv al lu bebe.io am 37 dar el e dezvoltat de 33.retard de crestere.![]() ![]() nu stie ce sa facem...mai stam o sapt sa vedm,....daca nu,cezariana sa-l scoatem.apoi mi-a luat tensiunea,14 cu 9...si moama.... de 3 ori a pus-o pe asistenta sa mi-o ia....cum am stat cu tensiunea asta pana acum...ma rog....vroiam io sa-i zic cateva... de unde pana acum atatea luni,,,,orice i-am zis...'las doamna ca e bine"...acum vaaaii ce frumos s-a comportat si ce super ingrijorat e. sapt asta cand o sa vedem daca bebe mai creste sau daca e dej oprit din dezv,sa iau pastile de tesiune ...sa-mi iau tensiunea in fiecare zi,,,si"sa verfic stand pe-o parte,daca bebe misca regulat sau nu"... ![]() astea au fost cuv lui.aaa.....si asta cu placenta imbatranita...si la mine gradul 3....dar deja e ...'parfum' habar n-am de ce.pan acum...totu a fost bine,acum dintr-o data retard de crestere.de 2 ore tot citesc pe net despre retad...mai bine nu citeam. ma rog....mi-a mai dat si niste analize de facut. monica te pup si io....si te admir.uita-te la mine ce la plang... nikolici,sper sa fie bine... carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
imi pare tare rau,,,parerea mea e sa mergi la alt eco iar tensiunea poate fii stapanita
te rog nu mai
ca ii faci rau la bebic

37+andrei sebastianAMR 3 saptamani
sabinel spune:
ratonelu curaj, oricum ar fi, bebelu` sa fie bine. se fac ei mari si le dau peste nas medicilor. stii vorba aia, esentele tari se gasesc in sticle mici. moralul sus, ca sa nu faci rau la bebe
40+ cu
Amalia Stefania
ratonelu spune:
si nu mai suport...am vorb si cu mama.si cu sormea.....si cu 2 prietene,,,si toata lumea..ca"pai daca mananci numa rosii cu branzaa..."
io nu cred ca din cauza asta.
medicu a zis ca de la tensiune,,..bebe sufers..sau cel putin asta imi poate spune acum.
carla,37+ putoiu sasha
babytza spune:
Ratonelu tu ai UM pe 26.12.2007.
No way sa nasti asa de tarziu....poate daca nu esti om. Pai ce , tu esti gravida 10 luni ??????? Ma intreb uneori de ce au dr talentul asta sa ne bage in sperieti.... Ok , poate bb e mai mic, dar ce leg are asta cu data nasterii ???? Sa fim seriosi. Poate nu vom naste toate grasuni, dar sa nastem la 10 luni ca e bbe mic.....Asta nu am mai auzit-o. Nu mai plange, ca nu e sfarsitul lumii. Ne luam de mana cu pici mici si slabuti ![]()
![]()
Vom avea de ingrasat la ei...
Valentina
35 +
David
poze